Александр1963 Опубліковано: 3 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2022 Подскажите как можно бесплатно записать телефонный разговор на iPhone 6s? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 (змінено) В 03.05.2022 в 11:06, Александр1963 сказал: Подскажите как можно бесплатно записать телефонный разговор на iPhone 6s? Не надо переживать, Айфоны сами все пишут и фиксируют. Вот пример: Сижу за столом верчу в руках рассматриваю деталь. Через пару часов захожу в инет и гугля дает мне рекламу с какой-то муйней. Присмотрелся и ахнул, штучка похожая на мою. Но как? Ответ прост - камеры и микрофоны телефона, планшета, ТВящика все видят и фиксируют. (( Сегодня очередной пример: На днях покупал всякую чухню и за компанию взял два садовых ножика. Даже не пользовался ими, но рассматривал. Сейчас результат: Вот что оно пишет, где хранится и кто имеет доступ к этим файлам? Змінено 14 червня 2022 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 14 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 Я это все понимаю тоже фиксирует бывает зайду в магазин возьму пиво через месяц захожу сюда же за пивом он мне пишет вы здесь были месяц назад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 14 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 (змінено) Как следить за моими движениями это бесплатно а как Записать телефонный разговор иногда бывает очень важные детали потом прокручиваешь запись обратно слушаешь что где как пропустил это очень практичноСкачать в iPhone бесплатную запись звонков супер проблема три дня дальше платно Вопрос Не В экономии денег принципиально почему в других приложениях запись телефонных разговоровБесплатные здесь за все Дерут шкуру Буржуя ки….Хотя придумал мой знакомый совершенно бесплатные запись разговоров на iPhone могу поделиться Если кому-то интересно Змінено 14 червня 2022 користувачем Александр1963 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 14 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 Может и нестандартно и прикольно ну довольно эффективно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 (змінено) Во-первых, уберите с подписи флаг такого размера, это нехорошо и неправильно. Во-вторых, яблоко свято чтит законы и любая запись разговора без уведомления второй стороны есть нарушением его прав. Помню была прога у айфона, но перед записью шло уведомление собеседнику, это не очень интересно. Зато в отличии от андроида вирусня (если попала) при перезагрузке автоматом быстро убирается. Змінено 15 червня 2022 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 15 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2022 Спасибо за ответ!Я понял что это бесполезно и с точки зрения Apple это правильно думаю.. Флаг Украины В таком размере вёл случайно потом пытался как-то его убрать или уменьшить вроде получилось но если вы видите его большим значить он остался а как подкорректировать это изображение? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 17 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2022 Опять про своих баранов..самсунг А 32 как его ...ть,чтобы записать телефонные звонки.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 18 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2022 Простіше всього користуватися яким небудь XIAOMI для китайського або індійського ринку (або встановити офіційні прошивки для цих локацій). Там функція запису дзвінків вбудована виробником в налаштуваннях дзвінків. Для мене наявність цієї функції вже років 10 є визначальною при виборі телефону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр1963 Опубліковано: 22 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2022 Так Воно то так College є реальний телефон 32 Samsung хотілося б якось надурить їх Але бачиш що це напевно реально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2023 Пришел с бухгалтерии, возмущаемся с коллегой за новые требования отчётности, ко мне вопросы возникли с покупкой/установкой дорожных знаков. Поговорили, захожу на форум и... От же ж зараза! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2023 22 минуты назад, Фрай сказал: Пришел с бухгалтерии, возмущаемся с коллегой за новые требования отчётности, ко мне вопросы возникли с покупкой/установкой дорожных знаков. Поговорили, захожу на форум и... Спойлер От же ж зараза! Вы его в туалет хоть не берёте? Ну, если вдруг захотелось уединиться...😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Репей Опубліковано: 18 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2023 35 хвилин тому, 90BCO сказав: Вы его в туалет хоть не берёте? Ну, если вдруг захотелось уединиться...😎 А запахи тоже пишет? Или только звуки...😪 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2023 Все о высоких материях? интеллектуалы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 19 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2023 18.05.2023 в 13:00, Фрай сказав: Пришел с бухгалтерии, возмущаемся с коллегой за новые требования отчётности, ко мне вопросы возникли с покупкой/установкой дорожных знаков. Поговорили, захожу на форум и... От же ж зараза! Ublock origin і не буде тої реклами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2023 А хіба мене хвилювало питання по рекламі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2023 А кого це хвилює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2023 (змінено) Якщо провести аналогію з не таким вже і старими страшилками з масками та іншою істерією то нікого. Змінено 20 травня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2023 Та я пожартував, теж юзаю айфон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2023 То я вам скажу, що якщо ви вимкнули Сірі то це не означає, що вона вас не чує. Добре чує, сучка, бо іноді примітивно так проколюється. Ось черговий прокол: Щось шукаю, не можу знайти, починаю гиркати на дружину, вона мені: - давай не будемо лаятись, краще обійми мене. - щас, все кину - ну, обійми… і раптом у мене з кишені голос: Простите, я фізічєскі нє могу етого сдєлать! у нас обох сміх і шок. а шок тому, що вона в мене повністю вимкнена 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2023 19.05.2023 в 13:22, anabioz сказав: Ublock origin і не буде тої реклами В мене все навпаки. На все, що купую, отримую рекламу ще кілька місяців поспіль. От навіщо мені ще десяток оприскувачів від Розетки? На Ютьюб валиться реклама індійського кіно. Причому, індійських бойовиків. Я індійське кіно бачила лише в кінотеатрі за часів Зіти і Гіти, а бойовики взагалі не в моєму стилі. За що мені це? 😭 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2024 В продовження теми Згідно з інформацією, що була опублікована виданням Financial Times, стеження за користувачами розпочалося вже давно. Так ще 2019 року дослідники з Північно-Східного університету та Імперського коледжу в Лондоні виявили, що деякі моделі SmartTV, зокрема від Samsung і LG, а ще потокові Roku та FireTV відправляють Netflix та стороннім рекламодавцям ваші місцерозташування та IP-адресу. Інші "розумні" пристрої, які мають камеру та динаміки, також можуть надсилати такі дані третім особам, в тому числі Microsoft та Spotify. Командою вчених було виявлено, що треті сторони отримують такі дані, як розташування користувача, інформація про сам пристрій і, можливо, як саме користувач з ним взаємодіє. Професор Девід Чоффнес, фахівець з інформатики з Північно-Східного університету та один із авторів статті, заявив, що так пристрої можуть знати, коли ви є вдома, а коли вас немає. детальніше тут - tsn.ua/other/vash-televizor-stezhit-za-vami-eksperti-rozpovili-kudi-same-potraplyaye-informaciya-i-yak-vidklyuchiti-2511115.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 Довго уникав оновлення на iOS 18, оновлення стояло в ручному режимі і вчора "Отримай та розпишись"! У прямому сенсі, що ти згоден. Оновилось без мене і без встановлення на підзарядку. Залишилось запросити Дію на 1000грн, отримати картку і ти під повним контролем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vinnie Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 робоча тєма, фальгу тіко треба брати плотнішу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 Вам допомагає? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз