Dmode Опубліковано: 11 червня Поділитись Опубліковано: 11 червня 4 години тому, sanyas15 сказав: При підключених обох БМС у нього активні всі верхні вкладки, Напевно щоб відтворити його ситуацію треба встановити таку ж саму версію софту 2.4.0 і такі ж версії прошивок на бмс які стояли в нього на той момент. Якщо треба доступ до всіх налаштувань bms дистанційно краще дивіться в сторону homeassistans. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 11 червня Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 1 годину тому, Dmode сказав: Якщо треба доступ до всіх налаштувань bms дистанційно Не те щоб я не можу жити без цього, але хотілося б... А так - нехай буде до кращого часу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня Не забуваю чистити фільтри вентиляції інвертора, але ж сцуко, як дістали ці павуки! Сьогодні фільтр до і після пилососу наче ж тільки недавно прочищав, а ти диви, яка зараза! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 4 вересня Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 9 годин тому, Фрай сказав: Сьогодні фільтр до Який кошмаріус! В мене в гаражі інвертор встановлений, то ніколи немає такого забиття пилом та павутиною!.... А у Вас на кухні біля плити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 вересня Поділитись Опубліковано: 4 вересня Ні, у кутку в окремій кімнаті з водопідготовкою і бойлером, але ж павуків зараз стільки, що не встигаєш простежити. а самі фільтри не видно, кожного разу клацаю телепоном аби побачити, бо взимку буває, що фільтр даремно демонтуєш, чистий. Хм, а я ж ще вікно тримаю напіввідчиненим і воно якраз поряд. до речі, на фото фільтр до і після проходу пилососом, без демонтажу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Таки і я за 3 роки дочекався проблеми, аж довелося яйцями переляк викатувати. ) Пару років не користувався міні-мийкою, а це вирішив помити залізяку, підключив і врубив, щось загуло, мабуть закисло двигло за два роки. І пропала напруга у подовжувачі. Пошуки привели до інвертора, горить червоним, на табло помилка код-07. Вимкнув батареї, став вирубати інвертор, а він не слухається, табло горить. Вмикання/вимикання мережі нічого не дали, прога показує заряд 100%, сонце 40Вт. набираю сервісника, виконую вказівки, запрацювало. Виявляється, що поки на інвертор підключена напруга хоч з мережі, хоч з батареї чи з поля то він клавішою не вирубається, зараза. (( Тобто, панелі подавали струм і перезапуск був неможливий. Отака халепа, соромно, але поділюсь досвідом дилетанта, може такому ж необізнаному стане в нагоді і збереже нервові клітини бо насправді нічого страшного не відбулось. Хоча мене дивує чому так? потужність мийки всього 2.8 кВт, а інвертор 5.6 і батарейки 9, що пішло не так, КЗ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 7 годин тому, Фрай сказав: Хоча мене дивує чому так? потужність мийки всього 2.8 кВт, а інвертор 5.6 і батарейки 9, що пішло не так, КЗ? Може тому що пусковий струм насоса мийки може бути в 5-10 разів більшим за робочий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 4 години тому, yur43 сказав: Може тому що пусковий струм насоса мийки може бути в 5-10 разів більшим за робочий. Та я це чудово розумію, але де він на графіку? Не бачу приблизний час події +/- 15:20 Змінено 9 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 25 хвилин тому, Фрай сказав: Та я це чудово розумію, але де він на графіку? Не бачу моніторинг інвертора може не фіксувати короткі події, для цього є інші прилади Змінено 9 годин тому користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, yur43 сказав: моніторинг інвертора не може не фіксувати короткі події Це точно? Бо тоді мені зрозуміло чому він не фіксує глюк доданої нової батареї, періодично під ранок при розряді до половини починає блимати червоний діод і сигнал. сама система працює, після короткочасного вимикання клавішею батареї все приходить в норму, але саме на цій батареї заряд має догнати інші які вже встигли підзарядитись від сонця чи навпаки більше розрядитись. (в залежності від часу виявлення події) При цьому я її поставив як майстер-батарею так як вона більш свіжа на відміну від інших сервісники віддалено проблему також не бачать, батарея не їх тому претензій до них також немає, а що робити хз? Може переставити її у останньою на всяк випадок? Змінено 9 годин тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз