Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Так половці - це татари, ... До чого тут кацапи?

Дійсно, до чого кацапи (монголо-татарські вилупки) до татаро-монгол?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Статистика липня 2025 року щодо запусків по наших тилах (*цифри з відкритих джерел, можуть відрізнятися від реалій).

- Кількість запущених «Shahed» та хибних цілей за липень досягла 6298 одиниць, порівняно з 4514 дронами у червні.

- Відзначається зростання активного застосування реактивних дронів-камікадзе «Shahed». Також було оновлено (9/07/25) добовий рекорд - тепер він становить 728 дронів(ударні+хибні) за один раз.

- Протягом липня по об’єктах на території України було завдано кілька ударів загалом 192 ракетами різних типів. Активне використання балістичних ракет 9М723 і KN-23, а також нарощування темпів запуску крилатих ракет «Іскандер-К», на які складно оперативно реагувати.

- За липень по ЗСУ було запущено близько 23 500 FPV-дронів (*можливо, рахують тільки ураження та підтверджене збиття/протидію), що також є рекордним зафіксованим показником. Ймовірно, чергове зростання кількості застосованих FPV-дронів пов’язане з більш активними наступальними діями ворога на багатьох ділянках фронту.

- «Ланцети» та «Молнія»(*Молнія, бо в нас теж вже є "Блискавка" за 900 доларів з гівна та палок), то їх стабільно застосовують на рівні близько 200 та 500 одиниць відповідно.

Це не для налякати, для себе проглядав)

• Сумно 1
Посилання на коментар

37 минут назад, vadimv сказал:

Син дочки половецького хана Аепи Осеневича. 

Предки половецького хана.

Андрофаги.png

А хто отой чувак з ручкою і блокнотом на малюнку? І звідки йому відомо де буде проходити кордон між УРСР і РФСР?😀

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Моя вам порада - досить фантазувати і щось придумувати за інших. Мама так вирішила, щоб не псувати свої нерви і не підривати ще більше своє здоров'я, хоча я наполягав на судовому розгляді. А адвокат з мене брав досить невеликі гроші по моїй справі у Харкові і зовсім безкоштовно склав листа-обгрунтування моєї невинуватості в моєму захисті перед ДАІ в Полтаві, яку я виграв. Правда, мушу зазначити, що це був адвокат "по знайомству", він раніше працював у Полтаві. Адвокати ж бувають різні, макиївський не дасть збрехати. 

Зачем же  вы приплели по тому делу адвоката , если он там был совсем не при делах ? Так кто советовал вашей маме иак поступить- взять на себя провину, которую не совершала ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

4 минуты назад, XL.pro сказал:

Якби Європа була воюючою стороною, вона б поставила літаки, ракети, ППО у 2022 р і Росія була б вибита з території України.

А разве РФ поставляла самолеты и ракеты в 14-22 в Донецк ?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, yukon сказав:

А хто отой чувак з ручкою і блокнотом на малюнку?

Геродот, мабуть 

2 хвилини тому, yukon сказав:

І звідки йому відомо де буде проходити кордон між УРСР і РФСР?😀

Мабуть у Птолемея підгледів

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Уголовный_судебный_процесс_по_делу_MH17

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, XL.pro сказал:

рыбак, вам ментально ближче Росія, Європа, США чи інша країна?

При чем к обсуждаемой теме моя ментальность, она должна повлиять на реальность происходящего  между Европой ,  Россией  и Украиной ?  Или это такой примитивный съезд с темы обсуждения ?

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

РФ ввела свої війська на територію України 

1 хвилину тому, рыбак сказав:

При чем к обсуждаемой теме моя ментальность, она должна повлиять на реальность происходящего  между Европой ,  Россией  и Украиной ?  Или это такой примитивный съезд с темы обсуждения ?

Ви питаєте що вас цікавить, в свою чергу я задаю такі самі питання. Мене цікавить діалог, не монолог.

Бачу тема ментальності тригерить.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Dmitriy_S сказав:

Тобто син Юрія Долгорукого, внук Володимира Мономаха, був андрофагом? Тобто предки українців були андрофаги? Тобто українці - це і є андрофаги? 

Ну, судячи по тому, як українцям подобається відосики з расчлєньонкою, виявленими нутрощами, відірваними кінцівками, то дуже схоже на те:lol:

Это как считать русских царей русскими, которые несколько поколений женились на немках.

Кто там мама была у Боголюбского?

Посилання на коментар

18 хвилин тому, XL.pro сказав:

рыбак, вам ментально ближче Росія, Європа, США чи інша країна?

Монголия

• Хаха 2
Посилання на коментар

17 хвилин тому, yukon сказав:

А хто отой чувак з ручкою і блокнотом на малюнку? І звідки йому відомо де буде проходити кордон між УРСР і РФСР?😀

Все, что за Доном

Посилання на коментар

10 минут назад, XL.pro сказал:

РФ ввела свої війська на територію України 

Ви питаєте що вас цікавить, в свою чергу я задаю такі самі питання. Мене цікавить діалог, не монолог.

Бачу тема ментальності тригерить.

Оо, у вас уже появилось " ввела войска" . Может вы составьте весь перечень , по каким критериям  оценивать , когда " воюет" , а  когда лишь - "наблюдатель". 

Вы , лично, и ваша ментальность  меня совершенно не интересует.  Не понятно с какой целью вы интересуетесь  мной. 

Я вам задал вопрос относительно общей обсуждаемой темы , и которую вы же и затронули ,а не то , что касается вашей ментальности.

А вы начинаете крутиться , как вьюн на сковородке. 

Змінено користувачем рыбак
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

17 хвилин тому, рыбак сказав:

А кто сбил Боинг?

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

у вас уже появилось " ввела войска" . Может вы составьте весь перечень , по каким критериям  оценивать , когда " воюет" , а  когда лишь - "наблюдатель". 

Существует определение агрессии.  Гугля в помощь.

• Лайк 1
Посилання на коментар

39 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Зеленський визнав, що визволення окупованих територій силою більше неможливе, - The Telegraph Джерело: https://censor.net/ua/n3567625

готує валізи? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, yukon сказал:

а хто той чувак , хто визначив  право жидів  на  територію нинішнього  ізраілю ? :crazy:

і чому семіти жиди не є братами  семітам арабам ?:crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, akineo сказав:

готує валізи? 

потужна незламність закінчилась?

• Хаха 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, рыбак сказав:

Зачем же  вы приплели по тому делу адвоката , если он там был совсем не при делах ? Так кто советовал вашей маме иак поступить- взять на себя провину, которую не совершала ?

Я ж ясно написав - вона сама так захотіла. 

Посилання на коментар

річниця влаштування жидами українцям Голодомору . 

7 серпня 1932 року було ухвалено «закон про п’ять колосків» – так у народі назвали Постанову «Про охорону майна державних підприємств, колгоспів і кооперації та зміцнення громадської (соціалістичної) власності». Цей репресивний документ передбачав за розкрадання колгоспного і кооперативного майна «розстріл із конфіскацією всього майна і з заміною за пом'якшуючих обставин позбавленням свободи на термін не нижче 10 років з конфіскацією всього майна». Амністію для засуджених за такі злочини постанова вимагала не застосовувати. «Крадіжкою» вважали навіть знайдені на полі кілька колосків чи картоплин, що залишилися після збору врожаю і все одно зогнили б.

529890907_1066069272371740_8539946259635470763_n.jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

17 хвилин тому, рыбак сказав:

Оо, у вас уже появилось " ввела войска" . Может вы составьте весь перечень , по каким критериям  оценивать , когда " воюет" , а  когда лишь - "наблюдатель". 

Вы , лично, и ваша ментальность  меня совершенно не интересует.  Не понятно с какой целью вы интересуетесь  мной. 

Ок. Не вказуйте мені що робити, щоб не почути куди піти.

Злив зараховую.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Я ж ясно написав - вона сама так захотіла. 

Т.е вашу маму никто не бил , не пытал и она по  своему желанию захотела признать себя без вины виноватой, чтобы " не нервничать". ? Так?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Т.е вашу маму никто не бил , не пытал и она по  своему желанию захотела признать себя без вины виноватой, чтобы " не нервничать". ? Так?

Так. Нерви і здоров'я важливіші за ту тисячу гривень.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Бездомный сказав:

чому семіти жиди не є братами  семітам арабам ?:crazy:

У них папаня один, а мамані різні )

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...