Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Учасник російсько-білоруської групи "Би-2" Льова (Єгор Бортник) 18 серпня в Instagram розмістив пост про майбутню мобілізацію у країні-агресорі РФ, передають Патріоти України. На знімку, який опублікував Льова, зображене російське місто, вулиці якого засипані повістками. "Незабаром осінь", – написав музикант. Саме восени, із 1 жовтня до 31 грудня, у РФ відбувається черговий призов на строкову службу. "Усі мої товариші й друзі із середнього соціального сегмента отримали майже одночасно днями електронні повістки. Добре, що багато хто вже виїхав... Діти багатих не підуть служити. Підете ви, ваші діти й чоловіки, батьки, навіть жінки", – написав музикант. Льова повідомив, що російські пропагандисти – телеведуча Ксенія Собчак, режисери Костянтин Богомолов і Федір Бондарчук – перебувають поза межами РФ. "За 100 м від мене, на віллі, відпочивають Ксенія Собчак, Костянтин Богомолов і Федір Бондарчук. Вони "втомилися" і, звісно, треба спокійно купатися, засмагати й насолоджуватися вечірніми розмовами про високі духовні цінності. Коли ви до кінця життя ходитимете на цвинтар до своїх близьких, які "загинули за батьківщину", вони вже будуть відкривати лінію одягу й ставити вистави про складну російську душу, яка незрозуміла й загадкова", – повідомив вокаліст "Би-2". У попередньому пості Льова повідомляв, що перебуває в місті Марбелья (Іспанія). www.instagram.com/p/DNeNYNMiXXu/?utm_source=ig_embed&ig_rid=53be2338-882f-4c19-bc68-7104ac68ec0b Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: На якому відео? apnews.com/article/ukraine-drones-weapons-industry-russia-7201ab851544c394ee454407058b10ba Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 18 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Слив засчитан. Держави-підписанти Україна Російська Федерація Велика Британія Сполучені Штати Америки Пізніше приєдналися: Франція із застереженнями [3] Китайська Народна Республіка із застереженнями[ 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Лавров додав, що у разі виходу до етапу підписання угод з Україною потрібно буде розв'язати питання "легітимності підписанта від Києва". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: Лавров додав Нехер этого долб:оеба слушать. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 часа назад, DmiVady сказал: Мене цікавить, у знімальної групи та супроводжуючих, яка в цехах (які гарно видно на фото) вундерваффе фільмувала ... мобільні телефони ж відібрали за 200 км до розташування цехів? ну правда ж? 😉 Они еще и дроны дальнобойные собирают 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 24 минуты назад, US7IGN сказал: А молодь вже відкалібрували. rubryka.com/2025/08/21/v-ukrayini-82-pidlitkiv-zberigayut-obnadijlyve-bachennya-svogo-majbutnogo-zelenska/ Це як на окупованій території - через декілька років виростають діти які іншого не бачили Я, щось не зауважив, щоб мій малий мав якесь бачення, на тему того, що сказала Зеленська. А його більше турбує, що відяха на великих навантаженнях вирубається і він в Доту не може рубатись😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, DimaF сказав: Нехер этого долб:оеба слушать. вони впевнені в своїх можливостях. а нам пі... Змінено 7 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: Держави-підписанти Україна Російська Федерація Велика Британія Сполучені Штати Америки Пізніше приєдналися: Франція із застереженнями [3] Китайська Народна Республіка із застереженнями[ Випускники бауманки вікіпедію не читають ) Так само як і істеричні володарки тесел, ностальгірующіє за совком у Чорногорії замість історічєской родіни свого чоловіка з курячим паспортом у курській областіі )) Змінено 5 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 34 хвилини тому, sergio сказав: В моїх сусідів син вже роки три за територію СТ не виходить. Ра***те відбуває термін. Так, що не думаю, що особливо на щось вплине. Як валили так і будуть валити. Тим більше в багатьох оповідання про вихід так і починаються, що вже рік, два, три ховались по хатам, надіялись, що Трамп порішає, а тут кінця не видно. Не бути йому Президентом Прихований текст - За Конституцією, кандидат у Президенти України має останні десять років жити в Україні, - сказала йому огрядна уредна баба ізспересердя в ЦеВеКа… - Єй, відповів Іван, - аді, стою перед вами і говорю з вами, - ніколи з України не виїжджав, все тут прожив життя кажу потроху… - Хіба це жизнь? – спитала баба… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: Я, щось не зауважив, щоб мій малий мав якесь бачення, на тему того, що сказала Зеленська. А його більше турбує, що відяха на великих навантаженнях вирубається і він в Доту не може рубатись😏 А розкидані по Львову касетні боєприпаси його теж не турбують? Цитата Вперше! росія атакувала Львів ракетами Х-101 з касетними бойовим частинами – сили ППО збили над містом 3 таких ракети Вони нагадують металеві кулі або зрізані циліндри діаметром приблизно 10 см. Противник використовує їх, щоб розширити зону ураження. Змінено 7 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Я, щось не зауважив, щоб мій малий мав якесь бачення, на тему того, що сказала Зеленська. А його більше турбує, що відяха на великих навантаженнях вирубається і він в Доту не може рубатись😏 Від "осинки" не народжуються "апельсинки"(С) Тому підарів масово і переселяли в Україну, замість закатованих голодомором... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 7 минут назад, 7351 сказал: Звиздежь...пожар в ресторане...перекинулось на лес...несколько десятков гектаров 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, Canton сказав: Звиздежь...пожар в ресторане...перекинулось на лес...несколько десятков гектаров Атріцатєльний падйом, хлопок -- чули... Змінено 6 годин тому користувачем 7351 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 години тому, Canton сказав: ... У нас дронами занимаются все, кроме тех, кто должен ими заниматься... Так сцяв під себе, що не можеш зупинитись і тому продовжуєш поливати все навколо? Вже брехав/насміхався за мільйон дронів і обісрався, коли вгомонишся? ось інфа від порохобота Мадяра Вистачає статистики і не лише від Мадяра, але ж звідки тому нещастю знати секретні дані? Читати треба щоденні висери від головного осінтера строімдома! Ось де інфа 100%, зуб дає, аркаша подтвєрдіт! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 минут назад, vadimv сказал: А розкидані по Львову касетні боєприпаси його теж не турбують? Ми під Львовом живемо. Особисто про касетні боеприпаси довідася з вашого допису. Але мене вони, чомусь не турбують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, Фрай сказал: Так сцяв під себе, що не можеш зупинитись і тому продовжуєш поливати все навколо? Вже брехав/насміхався за мільйон дронів і обісрався, коли вгомонишся? ось інфа від порохобота Мадяра Вистачає статистики і не лише від Мадяра, але ж звідки тому нещастю знати секретні дані? Читати треба щоденні висери від головного осінтера строімдома! Ось де інфа 100%, зуб дає, аркаша подтвєрдіт! А що ще має писати новоспечений Герой України, що далі на донатах перебивають?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, Фрай сказал: Так сцяв під себе, що не можеш зупинитись і тому продовжуєш поливати все навколо? Вже брехав/насміхався за мільйон дронів і обісрався, коли вгомонишся? ось інфа від порохобота Мадяра Вистачає статистики і не лише від Мадяра, але ж звідки тому нещастю знати секретні дані? Читати треба щоденні висери від головного осінтера строімдома! Ось де інфа 100%, зуб дає, аркаша подтвєрдіт! Ага, ага...это конечно авторитет...на уровне Мурзилки.. Усе, шо соприкасается с Зеленой дрисней (тм), автоматом превращается в него же... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 минут назад, 7351 сказал: Від "осинки" не народжуються "апельсинки"(С) Тому підарів масово і переселяли в Україну, замість закатованих голодомором... То я так и не пойняв, твоих предков переселили чи закатували ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 15 минут назад, 7351 сказал: Від "осинки" не народжуються "апельсинки"(С) Тому підарів масово і переселяли в Україну, замість закатованих голодомором... Ну ти ж звідкись взялося. Значить не всіх закатували. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: То я так и не пойняв, твоих предков переселили чи закатували ? Мої предки завжди жили в Україні. Ти по собі всіх "міряєш"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 22 хвилини тому, sergio сказав: Я, щось не зауважив, щоб мій малий мав якесь бачення, на тему того, що сказала Зеленська. А його більше турбує, що відяха на великих навантаженнях вирубається і він в Доту не може рубатись😏 розумію. співчуваю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: Ну ти ж звідкись взялося. Значить не всіх закатували. 😏 Звісно не всіх -- я десь писав, що всіх? -- знову брехня підрашиста? Нащадки тих українців, що вижили, вбивають зараз підорів на фронті. Змінено 6 годин тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз