Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, murava сказал:

Добре спердолять з Польщі, сидячи в Україні.

Ви спочатку хоч допердоляйте до неї :)

Навіщо робити зайві рухи?! 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, karbo сказал:

Українці всюди, куди лише прибули, принесли мутки, схемки, дрібні порушення законодавства, це в крові.

Поляки ще тридцять років тому купляли фальшиву інвалідність і потім їхали, наприклад, у Шкоцію, працювати водієм.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Дякую 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

Поляки ще тридцять років тому купляли фальшиву інвалідність і потім їхали, наприклад, у Шкоцію, працювати водієм.

У них все на висоті, я це маю можливість бачити. Коли лікаря чекають, то вокер, купа ліків на столі та обличчя, як перед смертю))  але в Польщі вони у себе вдома і це їхні земляки на них заробляють.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 години тому, karbo сказав:

Скасували? От молодці

Якби ж усім. Судді і прокурори отримують.

Посилання на коментар

5 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Якби ж усім. Судді і прокурори отримують.

Я за своїх сусідів радий, бо добре знаю, які їх хвороби обсідали, що групу треба було брати))

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 години тому, 7351 сказав:

діючий державний документ?

Нема таких документів. Повне свавілля. Буцім то закінчився військовий стан.

А те, що він був продовжений... Так іди та по новому підтверджуй інвалвдеість. І на заяви у письмовому вигляді не відповідають.

Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

якщо колись напишуть -  мобік обісрав весь пункт збору і бусик тцк - знайте -  це я

лучше учись на бухгалтера, заканчивай с отличием и в случае чего требуй служить согласно образованию))) у меня есть знакомый - 2 раза бусифицирован (документы в норме), но отпустили с тцк домой после уговоров подписать на другую военноучетку...он бухгалтер в военнике🤣, когда то давно, после образования был в военкомате и вписали ему согласно корочки

Посилання на коментар

Західні журналісти, останнім часом, один за одним розповідають, які ми, українці, круті й героїчні у нашій нерівній боротьбі з РФ. :flag1:

І все б добре, я тільки за, але, як казав один пухнастий філософ: «Як на мене, це ЖЖЖЖЖ не просто так!». 💯😉

Hunting Russian Drones in a Prop Plane With Shotguns and Rifles Ukrainian defenders use an array of unusual methods to fend off attacks while preserving stockpiles of more advanced tools

WSJ повідомляє про українські поршневі літаки Як-52, які ЗСУ використовують для перехоплення російських безпілотників.

Через відсутність власного радара Як-52 отримує цільові вказівки із землі, після чого пілот встановлює візуальний контакт із дроном, підходить на мінімальну дистанцію, а стрілець відкриває вогонь із кабіни. Іноді літаки застосовують нестандартну тактику – перевертають ворожі дрони ударом крила під крило.

Ескадрилья налічує близько 20 пілотів і стрільців, які виконують завдання переважно вдень. Основними цілями є розвідувальні безпілотники типу «Орлан-10» та SuperCam S350, але трапляються й «Герані». За даними WSJ, один із екіпажів знищив понад 50 дронів, здійснивши близько 300 бойових вильотів.

Відео теж звідти.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Західні журналісти, останнім часом, один за одним розповідають, які ми, українці, круті й героїчні у нашій нерівній боротьбі з РФ. :flag1:

І все б добре, я тільки за, але, як казав один пухнастий філософ: «Як на мене, це ЖЖЖЖЖ не просто так!». 💯😉

Hunting Russian Drones in a Prop Plane With Shotguns and Rifles Ukrainian defenders use an array of unusual methods to fend off attacks while preserving stockpiles of more advanced tools

WSJ повідомляє про українські поршневі літаки Як-52, які ЗСУ використовують для перехоплення російських безпілотників.

Через відсутність власного радара Як-52 отримує цільові вказівки із землі, після чого пілот встановлює візуальний контакт із дроном, підходить на мінімальну дистанцію, а стрілець відкриває вогонь із кабіни. Іноді літаки застосовують нестандартну тактику – перевертають ворожі дрони ударом крила під крило.

Ескадрилья налічує близько 20 пілотів і стрільців, які виконують завдання переважно вдень. Основними цілями є розвідувальні безпілотники типу «Орлан-10» та SuperCam S350, але трапляються й «Герані». За даними WSJ, один із екіпажів знищив понад 50 дронів, здійснивши близько 300 бойових вильотів.

Відео теж звідти.

це мені нагадало старий анкдот про те яка страна такі і теракти)

хоча це сумно оскільки колись закінчиться як в цьому відео

насправді світосприйняття людей на заході регулярно робить мені когнітивний дисонанс хоча я до них вже звиклий. тому я щиро вірю що анекдот про "нема хліба най їдять тістечка" більше ніж реальна історія...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Грошей на фортифікацію не вистачає.

@ЛарисаБойко-

Концтабір!!!гарну країну збудувало зеуйобіще,просто країна мрій!

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Ліваки загралися, що і привело до деградації. Якщо це божевілля не зупинити, то буде повний триндець.

За чей же счет ранее жили эти гуманитарии ?

И это еще не начали действовать пошлины Трампа. И их выхлоп почувствуют с приличным лагом .

Похмелье там  все  впереди. 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

хоча це сумно оскільки колись закінчиться як в цьому відео

Тоді терміново потрібно що?! Вірно - пе-ре-мо-жень-ка!!!

Ось вам -  "Фламінго"! :flag1:

1.gif?token-hash=rAvGlIMMp-dDQBnRCNkE2Pj

але від Філла )))

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

Тоді терміново потрібно що?! Вірно - пе-ре-мо-жень-ка!!!

Ось вам -  "Фламінго"! :flag1:

1.gif?token-hash=rAvGlIMMp-dDQBnRCNkE2Pj

але від Філла )))

а з іншого боку четвертий рік поразки теж немає. порох би вже давно капітулював

у нього ж підводного авіаносця немає gazeta.ua/articles/world-life/_rosiya-vivela-na-viprobuvannya-pershu-atomnu-submarinu-i-zastosuvala-z-novimi-giperzvukovimi--raketami/1228154

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Бармалей сказав:

лучше учись на бухгалтера, заканчивай с отличием и в случае чего требуй служить согласно образованию))) у меня есть знакомый - 2 раза бусифицирован (документы в норме), но отпустили с тцк домой после уговоров подписать на другую военноучетку...он бухгалтер в военнике🤣, когда то давно, после образования был в военкомате и вписали ему согласно корочки

для зміни ВОС треба мій підпис? так то я діловод по ВОС, бо срочку не служив

на скільки знаю, це значення не має. знайомі по ВОС фахівці, а по факту в дшв 

Посилання на коментар

1 минуту назад, akineo сказал:

для зміни ВОС треба мій підпис? так то я діловод по ВОС, бо срочку не служив

на скільки знаю, це значення не має. знайомі по ВОС фахівці, а по факту в дшв 

это если подписал))) а если требуешь по специальности, а там свои люди служат и со стороны в виде тебя никто не нужен

Посилання на коментар

41 хвилину тому, US7IGN сказав:

а з іншого боку четвертий рік поразки теж немає. порох би вже давно капітулював

Я в попередньому пості не стільки про ЯК-52, як про тенденції: коли знов, після довгої перерви, в просторі західних ЗМІ,  починають героїзувати тих, кого нещодавно не помічали, то ця маніпуляція не просто так - щось буде, якщо перед тубільцями вчергове трясуть бусами (даруйте за такі аналогії, але воно так: білі господа та тубільці), то знов хочуть зміняти якусь свою гидоту на наше цінне.

Зазвичай нашого дурника-президента покупали за фото на першій сторінці західного журналу чи хвалебну статтю ...

Щось кляті мериканські "партнери" замислили ... як би не вирішили "йебашитись з Путіним до талого", звісно, нашим коштом (людським) ...

Тре поспостерігати уважніше ... щось днями-тижнями буде ... я так вважаю.

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Сумно 1
Посилання на коментар

59 хвилин тому, DmiVady сказав:

нерівній боротьбі

нерівній і із заборонами при наявності технічної можливості

ця війна взагалі єбанута

договорняк з 2013 року 

цю війну дуже легко закінчити, було б бажання у кожної з сторін

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

53 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

@ЛарисаБойко-

а зі сторони придністров'я збудували? 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я в попередньому пості не стільки про ЯК-52, як про тенденції: коли знов, після довгої перерви, в просторі західних СМІ,  починають героїзувати тих, кого нещодавно не помічали, то ця маніпуляція не просто так - щось буде, якщо перед тубільцями вчергове трясуть бусами (даруйте за такі аналогії, але воно так: білі господа та тубільці), то знов хочуть зміняти якусь свою гидоту на наше цінне.

Зазвичай нашого дурника-президента покупали за фото на першій сторінці західного журналу чи хвалебну статтю ...

Щось кляті мериканські "партнери" замислили ... як би не вирішили "йебашитись з Путіним до талого", звісно, нашим коштом (людскім) ...

Тре поспостерігати уважніше ... щось днями-тижнями буде ... я так вважаю.

як на мене візит Келлога свідчить про високу інтенсивність переговорів. а ті статті про розважання. пересічний англік чи американець не хоче нудні речі наприклад про охоту на людей бо вони можуть його засмутити та зачепити почуття людської гідності, неприємний резонанс ще зіпсує апетит. а веселі українці на чортолетах це те про що можно ввечері поговорити з жінкою за вечерею та повеселити її і посміятися самому.

• Дякую 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

як на мене візит Келлога свідчить про високу інтенсивність переговорів. 

Так, але Путін знов прокидає Трампа - обіцянки-цяцянки не виконує, а це для Трампа червона ганчірка, бо: "Де Трамп - там перемога!" і всьо такоє.

Може і розпсихуватися трошки, ну, а кого використовувати, як дубець (надавши дозволи бити далеко та боляче), він в курсах.

Але дякую за ваше бачення, можливо мені просто здалося, чи то дуже багато однотипного попалося на очі останнім часом, обдумаю ...

Ну, і будемо подивитися ...

А поки що ... звантажив Пола Андерсона, "Операцію "Хаос", перевірю, як воно буде читатися через майже сорок років 😉 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Так, але Путін знов прокидає Трампа - обіцянки-цяцянки не виконує, а це для Трампа червона ганчірка, бо: "Де Трамп - там перемога!" і всьо такоє.

Може і розпсихуватися трошки, ну, а кого використовувати, як дубець (надавши дозволи бити далеко та боляче), він в курсах.

Але дякую за ваше бачення, можливо мені просто здалося, чи то дуже багато однотипного попалося на очі останнім часом, обдумаю ...

Ну, і будемо подивитися ...

А поки що ... звантажив Пола Андерсона, "Операцію "Хаос", перевірю, як воно буде читатися через майже сорок років 😉 

а з чого ви взяли що ***ло когось кидає? він дуже послідовно одне і теж багато років каже і робить. це всі інші постійно бажане за дійсне видають і кожного разу розчаровуються :lol:

• Сумно 1
Посилання на коментар

Україна і Данія оголосили про оборонну угоду, яка передбачає виробництво української зброї на данській землі.

Згідно з угодою, Данія допоможе у спільному виробництві українських 155-мм самохідних гаубиць «Богдана», а також безпілотників, барражуючих боєприпасів та систем радіоелектронної боротьби.

Це допоможе прискорити поставки озброєння, захистити виробництво від російських ракетних ударів та поглибити промислові зв'язки між Копенгагеном та Києвом, наголосив міністр оборони.

mind.ua/news/20293716-ukrayina-uklala-istorichnu-ugodu-danski-zavodi-viroblyatimut-gaubici-bogdana-ta-bezpilotniki

image.thumb.png.698d7c370ce51290ca2a2b490a0ca3dd.png

Посилання на коментар

1 час назад, Vinsol2009 сказал:

@ЛарисаБойко-

Спочатку болторіз, а потім штикножем сходи в стіні зробити. Тай по всьому. 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

Спочатку болторіз, а потім штикножем сходи в стіні зробити. Тай по всьому. 

алюмынієву розкладну драбину. кожен по частині взяв - 2 кг і зібрали в кінці)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...