Вячеслав63 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Як Фінляндія могла не допустити війни на своїй територій? Як Польща могла не допустити розділу Польщі? Як Чехословаччини могла...? А як же теорія (методичка), що до війни в Україні привів вибір народу в 2019-ому? Це правда дещо схоже на маячню Трампа - "якби я був на той час президентом - ця війна ніколи б не почалася", але то таке. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) ........ Змінено 10 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому А як вам такий трешняк - У Пентагоні зробили заяву, що американські військові робили на навчаннях "Захід-2025" Пентагон підтвердив, що американські військові 15 вересня брали участь у спостереженні за спільними навчаннями Росії та Білорусі Захід-2025, прийнявши запрошення білоруської сторони. Про це повідомляє агентство Reuters, інформує UAINFO.org з посиланням на NV. Речник Пентагону Шон Парнелл зазначив, що посольство США в Мінську отримало запрошення для американського військового аташе взяти участь у навчаннях Захід-2025 у Білорусі. «Ми прийняли це запрошення з огляду на нещодавні плідні двосторонні контакти між нашими країнами», — додав він. Парнелл пояснив, що участь іноземних представників у військових навчаннях є звичайною практикою, а через збіг термінів на заході також був присутній попередник нинішнього військового аташе США. uainfo.org/blognews/1758046762-u-pentagoni-zrobili-zayavu-shcho-amerikanski-viyskovi-robili.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Молоді могли легко влаштувати старим темну, але ж ніт. Ще раз нагадаю про темні сторони людської особистості, витіснити подібне явище можна лише адміністративним методом, вмовляння не діють. Якщо навіть один призов позбавиться цього, то інший відновить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 16 хвилин тому, US7IGN сказав: Кожен день війна закінчується як мінімум для пари сотень людей. Та чи можна це вважати перемогою? мертвим байдуже. перемога потрібна лише живим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 59 хвилин тому, US7IGN сказав: ви про армію кажете як про зону Я не був в зоні, поки що доля милувала) Але спілкувався з тими хто пройшов тюрми - так, радянська армія мала деякі схожі з зоною риси - солдати ізольовані від цивільного життя, обмежені у свободах, під постійним наглядом командирів, обмеження особистого простору, дефіцит нормальних умов, досить сувора ієрархія, дотримання неписаних правил тощо. Але все ж армія (в ті часи) - єто другоє) хоч не менш безглузда витрата часу життя для багатьох(бо є ті, хто народжений для армії - інакше підуть у бандити) юнаків. * Стенфордський тюремний експеримент Филипа Зімбардо можна згадати, хоча там починалось усе ненасправжньо, неначе граючись. Змінено 9 годин тому користувачем DmiVady кацапизми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 25 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: А як же теорія (методичка), що до війни в Україні привів вибір народу в 2019-ому? Це правда дещо схоже на маячню Трампа - "якби я був на той час президентом - ця війна ніколи б не почалася", але то таке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: Якщо суспільство та країна деградували до необхідності його представникам особисто їбашитися, так їм і треба... ви пересмикуєте. це все одно що сказати що якщо старий дожив до такого віку і такий слабкий, то так йому і треба, що його вбили/пограбували. міжнародне право як раз і задумувалось, щоб держави, які з тих чи інших причин не здатні на експансію або навіть на захист власної території не зникали. як в випадку з старим - від побиття/пограбування його в суспільстві захищають дві речі - сили правопорядку та небажання через світогляд, виховання і т д оточуючих молодих з великими біцепсами грабувати/вбивати. Ви думаєте Сан Маріно зможе відбитись від Італії, виникни в останньої його анексувати? чи Ватикан? путіну вдалось обнулити не лише конституцію росії, але і міжнародне право, як таке. воно стало вибірковим, це вже "квазі право", бо рівність перед Законом та невідворотність покарання - це два його стовпи. тому з повязкою на очах та мечем. Змінено 9 годин тому користувачем karlito Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, karlito сказав: це все одно що сказати що якщо старий дожив до такого віку і такий слабкий, то так йому і треба, що його вбили/пограбували Це вже неодноразово було у цій темі ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 часов назад, Вячеслав63 сказал: Я і моя сім'я голосували за Чорновола. А хто ще з форумчан голосував тоді за нього? Комуняк не любив ще з совка з особистих мотивів. Из моих знакомых киевлян за него не голосовал никто, по той простой причине что тогда о нем в массе народа мало знали. Это ж не сейчас когда все политики в телефоне в кармане сидят - пальцем ткнул и вся программа на экране или весь компромат на него в зависимости от того что захотел, а в те времена надо еще о нем как-то было узнать, по телеку еще пойди на него попади, а в СпидИнфо и "Пан плюс Пани" такое не пишут. Не ну те кто прошаренный и собирался у почты поговорить за политику те понятно знали - но я про массу. И это Киев, а восточнее его не было не видно и не слышно - или кто-то может вспомнит какими методами например он собирался решать вопрос погашения задолженностей по зарплате шахтерам (одно из наиболее острых вопросов того времени приведшее к первым организованным забастовкам)? По моему он в эти вопросы даже и не лез, и шансов выиграть у него не было - чисто региональный лидер ЗУ на тот момент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 часов назад, karbo сказал: Начальство в армії не ставить старослужащим знущатись над молодим поколінням. Але вони це роблять регулярно. Да конечно не ставило. Это просто один из методов управления. Типа что делать если солдат быкует до присяги "приказы выполнять не буду я присягу еще не принял вы мне ничего не сделаете." "Ничего не сделаем? ОК, ты иди спать а остальная рота идет на самую говняную работу на всю ночь". И сюда же все эти андроповские дружинники, перестроечные спортклубы, молодь за януковича, активисты, титушки, добровольные помощники тцк и прочие "небайдужі громадяни", короче каждый царь хочет личную армию типа вот этих https://ru.wikipedia.org/wiki/Тонтон-макуты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 часов назад, DmiVady сказал: В армії чмирять тільки обсосів, які дозволяють себе чмирити. Навіть в "шанхайських ротах" танкістів, якщо біла людина - людина, то і життя мала людське. Звісно, це право, жити людиною, тре було виборювати, і від розміру кулаків не все залежало, так само як і в дорослому житті - воля і розум вирішують більше за грубу силу. Чоловіки дорослішають ( і фізично і ментально ) за різними графіками - хтось , особливо хлопчики з "південною" генетикою - в чотирнадцять вже брутальний чоловік з густою бородою "як в маркаряна", а хтось і в 20 ще дитина ... Когось змалечку фізично та ментально загартовували спортом - триразовими тренуваннями та змаганнями , навчали воєнним скілам в ДОСААФі , е.т.с ... а хтось був тупо кинутий напрізволяще на "виховання чужої дитини" мерзенним кацапощелепним педопіхвомразям , донькам радянських ахвіцерів , в радянських дітсадочку та школі ... А потім повставало "завдання партії та уряду" все оте "різноманіття" "в одно истолочь" в армійській ступі . І це я ще нічого не казав про специфічну радянську "дружбу народів" . Звісно ж виникає спокуса зробити крайніми найбеззахисніших - тобто тих кого розчавили у тій ступі кацапський менеджмент , кацапська мораль - замість змінюватися на краще , звинуватити у всьому найбезпораднішого - тобто призначити цапа відбувайла . З.І. коли я у 1987-89 дивився зсередини на оте так би мовити "військо" , в голові в мене було лишень одне запитання - якщо ( не дай Боже ) війна , як отой "зоопарк" - вся ота "дружба народів" даватиме відсіч супостату ? Ганебно пройобана кацапами ічкерійським чабанам "перша Чеченська" дала вичерпану відповідь на те запитання . так це вже без більшої та "кращої" частини "зоопарку" , який на той момент вже було зкинуто , немов ящірка хвіст . Змінено 38 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 часов назад, karlito сказал: ви пересмикуєте.це все одно що сказати що якщо старий дожив до такого віку і такий слабкий, то так йому і треба, що його вбили/пограбували. міжнародне право як раз і задумувалось, щоб держави, які з тих чи інших причин не здатні на експансію або навіть на захист власної території не зникали. як в випадку з старим - від побиття/пограбування його в суспільстві захищають дві речі - сили правопорядку та небажання через світогляд, виховання і т д оточуючих молодих з великими біцепсами грабувати/вбивати. Ви думаєте Сан Маріно зможе відбитись від Італії, виникни в останньої його анексувати? чи Ватикан? путіну вдалось обнулити не лише конституцію росії, але і міжнародне право, як таке. воно стало вибірковим, це вже "квазі право", бо рівність перед Законом та невідворотність покарання - це два його стовпи. тому з повязкою на очах та мечем. так пан Влодек цинічно перекручує та пересмикує по замовчанню ( модус операнді такий - профдеформація , трясця ) . не подобаються специфічна готентотська - макиївська мораль та викривлення та пересмикування сенсів - не читайте радянські газети , тобто пана Влодека . Змінено 43 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 18 часов назад, Вячеслав63 сказал: Я і моя сім'я голосували за Чорновола. А хто ще з форумчан голосував тоді за нього? Комуняк не любив ще з совка з особистих мотивів. поряд з Чорноволом "смотрящою" була невістка генерала кдб ганна герман , що якби натякає , що і з Чорноволом не все було так однозначно . Але , в разі обрання Чорновола , в кращому (?) випадку отримали б щось на кшталт того , що отримали виборці , які обрали Гамсахурдія та Ельчібея . Змінено 39 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 годин тому, Вячеслав63 сказав: А як же теорія (методичка), що до війни в Україні привів вибір народу в 2019-ому? Це правда дещо схоже на маячню Трампа - "якби я був на той час президентом - ця війна ніколи б не почалася", але то таке. Сказано для ідіотів: - в США - maga - в Україні - порохоботи Обидві категорії присутні на форумі. Пропаганда не робить з людей ідіотів, вона на них розрахована (с) Змінено 57 хвилин тому користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 9 годин тому, DmiVady сказав: 10 годин тому, US7IGN сказав: ви про армію кажете як про зону Я не був в зоні, поки що доля милувала) Але спілкувався з тими хто пройшов тюрми - так, радянська армія мала деякі схожі з зоною риси - солдати ізольовані від цивільного життя, обмежені у свободах, під постійним наглядом командирів, обмеження особистого простору, дефіцит нормальних умов, досить сувора ієрархія, дотримання неписаних правил тощо. я після армії по свіжлї пам'яті якось з сусідом який встиг ходку зробити, за життя розмовляли. Так його висновок такий самой - армія=зона, "губа" = карцер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 6 годин тому, katso сказав: Не ну те кто прошаренный и собирался у почты поговорить за политику те понятно знали - но я про массу. И это Киев, а восточнее его не было не видно и не слышно Почему-то в Сумах его было и видно и слышно. Даже среди таких непрошаренных, как я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз