kim chen lhoran Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 36 минут назад, karbo сказал: Достатньо дати ракет повітря -повітря більшої дальності Ракети більшої дальности би придались. Хоча й без них вже якось капарять - вночі був напад на астраханський ГПЗ - газопереробний з-д; у газі з того родовища багато сірки, яка використовується потім у рашаВПК. Я там був у 80-ті, а з-д в 50км ходять з Астрахані безплатні заводські пасажирські електрички. Мало де таке ще може бути. Змінено 20 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 12 годин тому, Бездомный сказав: от дивись вчора раптом зустрів хлопця , якого у свої +/- двадцять , знав , як наркомана , який геть зторчався . сусід - жили в одному під'їзди - він мешкав з мамою на поверх нижче . Коли мама померла , мусор віджав в нього квартиру за для зляганнь з коханками - викинув його просто неба , зробив шикарний по тим часам "євроремонт" та пойобував там молодих вродливих дівчат у вільний від роботи та сім'ї час . Я був впевнений , що він давно помер ( як і всі знайомі наркоші з того часу ) . Так от . Неочікуване продовження тієї історіїї. Вчора я раптом несподівано зустрів Лазаря ( насправді - Сергія ). Йому зараз 59 . Дружина . Виховав двох синів . На моє здивоване запитаня - як він спрмігся зіскочити з того піхвеця ,в якому він опинився ~ 35 -30 років тому , він відповів просто - щиро , але переконано : Приховати вміст Я переконаний , що мене врятував Бог . Якщо Религія здатна творити таке Диво - то най буде . З.І. Навіть він спромігся створити сім'ю , та виховати синів . А ви з лайнусіком все ніяк не розродитеся. поздно строить дом на двоих , как то боязно , что то лень (с) Приховати вміст Сім я мені на данний момент не потрібна. Для сексу є людина. А дитина росте далеко. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 7 минут назад, kim chen lhoran сказал: Ракети більшої дальности би придались. Хоча й без них вже якось капарять - вночі був напад на астраханський ГПЗ - газопереробний з-д; у газі з того родовища багато сірки, яка використовується потім у рашаВПК. Я там був у 80-ті, а з-д в 50км ходять з Астрахані безплатні заводські пасажирські електрички. Ракети системи повітря -повітря. Тут нічого спільного з наземними цілями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 14 минут назад, 7351 сказал: Якщо не вважаєш себе дешевим звіздаболом -- здивуй доказами про "методічку". Мабуть усі вважають тебе людиною виконавцем замовлень, бо лайків вже давно ніхто не ставить. Постійно б'єш по одній цілі. Лайків не ставлять, а людина ніяк не може зупинитись, відробляє аванси 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 16 минут назад, karbo сказал: Ракети системи повітря -повітря. Тут нічого спільного з наземними цілями О.К. Радий, що Ви все так докладно пояснюєте. А цей Аксарайський ГПЗ самий поки що самий далекий від України - під 1700км Змінено 20 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: О.К. Радий, що Ви все так докладно пояснюєте. Ці ракети якими будуть оснащуватись f-16 для того щоб збивати російські літаки з далекої відстані. Пс я гадав тут по замовчуванню розуміють і не хотів виглядати занудою з поясненнями. Змінено 20 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Але сутність у тому, що нам постійно потрібно побільше сучасної зброї. Для усіх цілей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 23 минуты назад, МаТраС сказал: Сім я мені на данний момент не потрібна. Для сексу є людина. А дитина росте далеко. дитина , яку ти не виховуєш особисто - чужа дитина навіть , якщо хтось їїї виховує твоїм коштом . кров - ніщо. Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 6 минут назад, kim chen lhoran сказал: Але сутність у тому, що нам постійно потрібно побільше сучасної зброї. Для усіх цілей. Достатньо подавити засоби ППО противника та авіацію. І голими руками можна це м'ясо з траншей виковирювати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 11 хвилин тому, Бездомный сказав: дитина , яку ти не виховуєш особисто - чужа дитина навіть , якщо хтось їїї виховує твоїм коштом . кров - ніщо. Час поставить все на свої місця Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому А здьож якийсь. В них що 18 000 заправок на таку площу?) Бензина нема,але ви тримайтеся. На болотах паливний колапс — вже закрилися 360 заправок Бензин перестала продавати кожна п’ятадесята АЗС, пишуть російські ЗМІ. Особливо плачевна ситуація в окупованому Криму — там не працює майже половина станцій. Пропагандисти перейшли на новомову і кажуть, що ситуація пов’язана з «плановими ремонтами» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 6 минут назад, МаТраС сказал: А здьож якийсь. В них що 18 000 заправок на таку площу?) Бензина нема,але ви тримайтеся. На болотах паливний колапс — вже закрилися 360 заправок Бензин перестала продавати кожна п’ятадесята АЗС, пишуть російські ЗМІ. Особливо плачевна ситуація в окупованому Криму — там не працює майже половина станцій. Пропагандисти перейшли на новомову і кажуть, що ситуація пов’язана з «плановими ремонтами» З кожним днем там буде лише гірше Цю проблему принципово не можливо вирішити. Змінено 19 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 година тому, kim chen lhoran сказав: А задля чого ви пам'ятаєте як раз цей момент? Знову методичка? 1 година тому, 7351 сказав: Якщо не вважаєш себе дешевим звіздаболом -- здивуй доказами про "методічку". Чи ти є? 39 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Мабуть усі вважають тебе людиною виконавцем замовлень, бо лайків вже давно ніхто не ставить. Постійно б'єш по одній цілі. Лайків не ставлять, а людина ніяк не може зупинитись, відробляє аванси Тобто, доказів немає. Тобто, ти сбрехав, як і полупідари, що тут брешуть про мене особисто, коли в них не вистачає розуму на аргументи, а є тільки зневага до українців та всього українського. Україна переможе! підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 45 хвилин тому, karbo сказав: З кожним днем там буде лише гірше Цю проблему принципово не можливо вирішити. Да якось маловато АЗС... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому www.radiosvoboda.org/a/news-rf-pidvyshchennja-pdv/33539389.html В рашці піднімають НДС до 22% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 12 хвилин тому, sergio сказав: www.radiosvoboda.org/a/news-rf-pidvyshchennja-pdv/33539389.html В рашці піднімають НДС до 22% Пільгова ставка ПДВ 10% зберігається для соціально значущих товарів – харчів, ліків і медичної продукції, товарів для дітей та іншого. Нагадайте яка ставка на ці товари в Україні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 4 години тому, Вячеслав63 сказав: Може й воювати не треба? Треба здаватися? цікавий факт - можна і не воювати, і не здатися. але українчики все ще хавають потужність лідора. а от якщо бездумно далі продовжувати, то може статись непоправна біда Змінено 18 годин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, akineo сказав: цікавий факт - можна і не воювати, і не здатися. але українчики все ще хавають потужність лідора. а от якщо бездумно далі продовжувати, то може статись непоправна біда Ану розкажіть - як це не воювати і не здатися? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ану розкажіть - як це не воювати і не здатися? Ахаха, я теж за попкорном)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 21 минуту назад, US7IGN сказал: Пільгова ставка ПДВ 10% зберігається для соціально значущих товарів – харчів, ліків і медичної продукції, товарів для дітей та іншого. Нагадайте яка ставка на ці товари в Україні? В нас 20 на все, в Польші на жрачку 5 або 8. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 4 години тому, DmiVady сказав: 4 години тому, Вячеслав63 сказав: То ви прийміть пігулки і не розганяйте тут зраду. Тут достатньо співчуваючих окупантам. А на рахунок "що ви та ваші рідні зробили для захисту України?" - не переживайте - на дивані не лежимо, робимо, що в наших силах. Так зосередитесь на помочі, а не на гнилих провокаціях, бо ви ж не хочете "капітуляції" України? Подивіться у дзеркало перш ніж давати комусь поради! Будь-хто з сторонніх читаючи тему у більшості ваших постів бачить провокаційні чи зрадогонні настрої, бо іноді ви навіть не стримуєтесь і воно вилазить назовні. Ви смакуєте зрадофільські пости і гнобите дописувачів добрих новин. Це ж помітно. 4 години тому, DmiVady сказав: Про політичний термін "режим" я вам вже дав навіть посилання. Особисто я бачу словоблудіє, а не пояснення. 4 години тому, DmiVady сказав: не вішайте ярлики, а дивіться за собою та готуйтесь Ще раз - подивіться в дзеркало (перечитайте свої пости) і не дивуйтесь, що хтось не сприймає вас за патріота. (Прохання не сприймати за намагання Вас уколоти, спіймати на чомусь чи образити, це лише мій особистий висновок з ваших дописів) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Хо-хо, повернувся з пробіжки, а тут Філл новеньке виклав, позитивненько) Філл малює ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 часа назад, US7IGN сказал: 24tv.ua/divchina-nochuye-pid-ttsk-cherez-mobilizatsiyu-cholovika-video_n2921638 Тю то ій ще пощастило: hromadske.ua/suspilstvo/251919-lezachyy-batko-lyshyvsia-zakrytym-u-khati-yedynoho-syna-mobilizuvaly 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 9 хвилин тому, sergio сказав: В нас 20 на все, в Польші на жрачку 5 або 8. то де підараси? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 6 хвилин тому, юра84 сказав: Тю то ій ще пощастило: hromadske.ua/suspilstvo/251919-lezachyy-batko-lyshyvsia-zakrytym-u-khati-yedynoho-syna-mobilizuvaly то всьо кацапське іпсо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз