kim chen lhoran Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 36 минут назад, karbo сказал: Достатньо дати ракет повітря -повітря більшої дальності Ракети більшої дальности би придались. Хоча й без них вже якось капарять - вночі був напад на астраханський ГПЗ - газопереробний з-д; у газі з того родовища багато сірки, яка використовується потім у рашаВПК. Я там був у 80-ті, а з-д в 50км ходять з Астрахані безплатні заводські пасажирські електрички. Мало де таке ще може бути. Змінено 7 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 12 годин тому, Бездомный сказав: от дивись вчора раптом зустрів хлопця , якого у свої +/- двадцять , знав , як наркомана , який геть зторчався . сусід - жили в одному під'їзди - він мешкав з мамою на поверх нижче . Коли мама померла , мусор віджав в нього квартиру за для зляганнь з коханками - викинув його просто неба , зробив шикарний по тим часам "євроремонт" та пойобував там молодих вродливих дівчат у вільний від роботи та сім'ї час . Я був впевнений , що він давно помер ( як і всі знайомі наркоші з того часу ) . Так от . Неочікуване продовження тієї історіїї. Вчора я раптом несподівано зустрів Лазаря ( насправді - Сергія ). Йому зараз 59 . Дружина . Виховав двох синів . На моє здивоване запитаня - як він спрмігся зіскочити з того піхвеця ,в якому він опинився ~ 35 -30 років тому , він відповів просто - щиро , але переконано : Приховати вміст Я переконаний , що мене врятував Бог . Якщо Религія здатна творити таке Диво - то най буде . З.І. Навіть він спромігся створити сім'ю , та виховати синів . А ви з лайнусіком все ніяк не розродитеся. поздно строить дом на двоих , как то боязно , что то лень (с) Приховати вміст Сім я мені на данний момент не потрібна. Для сексу є людина. А дитина росте далеко. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 7 минут назад, kim chen lhoran сказал: Ракети більшої дальности би придались. Хоча й без них вже якось капарять - вночі був напад на астраханський ГПЗ - газопереробний з-д; у газі з того родовища багато сірки, яка використовується потім у рашаВПК. Я там був у 80-ті, а з-д в 50км ходять з Астрахані безплатні заводські пасажирські електрички. Ракети системи повітря -повітря. Тут нічого спільного з наземними цілями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 14 минут назад, 7351 сказал: Якщо не вважаєш себе дешевим звіздаболом -- здивуй доказами про "методічку". Мабуть усі вважають тебе людиною виконавцем замовлень, бо лайків вже давно ніхто не ставить. Постійно б'єш по одній цілі. Лайків не ставлять, а людина ніяк не може зупинитись, відробляє аванси 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 16 минут назад, karbo сказал: Ракети системи повітря -повітря. Тут нічого спільного з наземними цілями О.К. Радий, що Ви все так докладно пояснюєте. А цей Аксарайський ГПЗ самий поки що самий далекий від України - під 1700км Змінено 7 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: О.К. Радий, що Ви все так докладно пояснюєте. Ці ракети якими будуть оснащуватись f-16 для того щоб збивати російські літаки з далекої відстані. Пс я гадав тут по замовчуванню розуміють і не хотів виглядати занудою з поясненнями. Змінено 7 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Але сутність у тому, що нам постійно потрібно побільше сучасної зброї. Для усіх цілей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 23 минуты назад, МаТраС сказал: Сім я мені на данний момент не потрібна. Для сексу є людина. А дитина росте далеко. дитина , яку ти не виховуєш особисто - чужа дитина навіть , якщо хтось їїї виховує твоїм коштом . кров - ніщо. Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 минут назад, kim chen lhoran сказал: Але сутність у тому, що нам постійно потрібно побільше сучасної зброї. Для усіх цілей. Достатньо подавити засоби ППО противника та авіацію. І голими руками можна це м'ясо з траншей виковирювати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 11 хвилин тому, Бездомный сказав: дитина , яку ти не виховуєш особисто - чужа дитина навіть , якщо хтось їїї виховує твоїм коштом . кров - ніщо. Час поставить все на свої місця Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому А здьож якийсь. В них що 18 000 заправок на таку площу?) Бензина нема,але ви тримайтеся. На болотах паливний колапс — вже закрилися 360 заправок Бензин перестала продавати кожна п’ятадесята АЗС, пишуть російські ЗМІ. Особливо плачевна ситуація в окупованому Криму — там не працює майже половина станцій. Пропагандисти перейшли на новомову і кажуть, що ситуація пов’язана з «плановими ремонтами» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 6 минут назад, МаТраС сказал: А здьож якийсь. В них що 18 000 заправок на таку площу?) Бензина нема,але ви тримайтеся. На болотах паливний колапс — вже закрилися 360 заправок Бензин перестала продавати кожна п’ятадесята АЗС, пишуть російські ЗМІ. Особливо плачевна ситуація в окупованому Криму — там не працює майже половина станцій. Пропагандисти перейшли на новомову і кажуть, що ситуація пов’язана з «плановими ремонтами» З кожним днем там буде лише гірше Цю проблему принципово не можливо вирішити. Змінено 7 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 година тому, kim chen lhoran сказав: А задля чого ви пам'ятаєте як раз цей момент? Знову методичка? 1 година тому, 7351 сказав: Якщо не вважаєш себе дешевим звіздаболом -- здивуй доказами про "методічку". Чи ти є? 39 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Мабуть усі вважають тебе людиною виконавцем замовлень, бо лайків вже давно ніхто не ставить. Постійно б'єш по одній цілі. Лайків не ставлять, а людина ніяк не може зупинитись, відробляє аванси Тобто, доказів немає. Тобто, ти сбрехав, як і полупідари, що тут брешуть про мене особисто, коли в них не вистачає розуму на аргументи, а є тільки зневага до українців та всього українського. Україна переможе! підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 45 хвилин тому, karbo сказав: З кожним днем там буде лише гірше Цю проблему принципово не можливо вирішити. Да якось маловато АЗС... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому www.radiosvoboda.org/a/news-rf-pidvyshchennja-pdv/33539389.html В рашці піднімають НДС до 22% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 12 хвилин тому, sergio сказав: www.radiosvoboda.org/a/news-rf-pidvyshchennja-pdv/33539389.html В рашці піднімають НДС до 22% Пільгова ставка ПДВ 10% зберігається для соціально значущих товарів – харчів, ліків і медичної продукції, товарів для дітей та іншого. Нагадайте яка ставка на ці товари в Україні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 4 години тому, Вячеслав63 сказав: Може й воювати не треба? Треба здаватися? цікавий факт - можна і не воювати, і не здатися. але українчики все ще хавають потужність лідора. а от якщо бездумно далі продовжувати, то може статись непоправна біда Змінено 6 годин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, akineo сказав: цікавий факт - можна і не воювати, і не здатися. але українчики все ще хавають потужність лідора. а от якщо бездумно далі продовжувати, то може статись непоправна біда Ану розкажіть - як це не воювати і не здатися? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Ану розкажіть - як це не воювати і не здатися? Ахаха, я теж за попкорном)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 21 минуту назад, US7IGN сказал: Пільгова ставка ПДВ 10% зберігається для соціально значущих товарів – харчів, ліків і медичної продукції, товарів для дітей та іншого. Нагадайте яка ставка на ці товари в Україні? В нас 20 на все, в Польші на жрачку 5 або 8. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 години тому, DmiVady сказав: 4 години тому, Вячеслав63 сказав: То ви прийміть пігулки і не розганяйте тут зраду. Тут достатньо співчуваючих окупантам. А на рахунок "що ви та ваші рідні зробили для захисту України?" - не переживайте - на дивані не лежимо, робимо, що в наших силах. Так зосередитесь на помочі, а не на гнилих провокаціях, бо ви ж не хочете "капітуляції" України? Подивіться у дзеркало перш ніж давати комусь поради! Будь-хто з сторонніх читаючи тему у більшості ваших постів бачить провокаційні чи зрадогонні настрої, бо іноді ви навіть не стримуєтесь і воно вилазить назовні. Ви смакуєте зрадофільські пости і гнобите дописувачів добрих новин. Це ж помітно. 4 години тому, DmiVady сказав: Про політичний термін "режим" я вам вже дав навіть посилання. Особисто я бачу словоблудіє, а не пояснення. 4 години тому, DmiVady сказав: не вішайте ярлики, а дивіться за собою та готуйтесь Ще раз - подивіться в дзеркало (перечитайте свої пости) і не дивуйтесь, що хтось не сприймає вас за патріота. (Прохання не сприймати за намагання Вас уколоти, спіймати на чомусь чи образити, це лише мій особистий висновок з ваших дописів) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Хо-хо, повернувся з пробіжки, а тут Філл новеньке виклав, позитивненько) Філл малює ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, US7IGN сказал: 24tv.ua/divchina-nochuye-pid-ttsk-cherez-mobilizatsiyu-cholovika-video_n2921638 Тю то ій ще пощастило: hromadske.ua/suspilstvo/251919-lezachyy-batko-lyshyvsia-zakrytym-u-khati-yedynoho-syna-mobilizuvaly 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 хвилин тому, sergio сказав: В нас 20 на все, в Польші на жрачку 5 або 8. то де підараси? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 хвилин тому, юра84 сказав: Тю то ій ще пощастило: hromadske.ua/suspilstvo/251919-lezachyy-batko-lyshyvsia-zakrytym-u-khati-yedynoho-syna-mobilizuvaly то всьо кацапське іпсо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз