Vinsol2009 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, karbo сказав: дерьовня Я народився і виріс у селі і пишаюся цим. Де ви іще знайдете 7 ставків і 3 ліси кругом села. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 4 години тому, Vinsol2009 сказав: А у господина Бездомного до сих пор исконно украинская буква Ы. Адчепіться від нього, он жинат. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 24 хвилини тому, ozor сказав: Адчепіться від нього, он жинат. Мало того, ще й підкаблучник 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 5 годин тому, Vinsol2009 сказав: А зараз вивчаю німецьку. З кантоном чи по фільмам? якщо з кантоном - то толку не буде, він усього 3 слова знає і ті неправильно пише. Змінено 14 годин тому користувачем outdoor24 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Ну что, обещают эту ночь весёлой((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) "Черная искра": удару ССО по Ленинградской области помогали питерские партизаны Операция стала успешной благодаря совместной координации действий между операторами дронов ССО и партизанами. в результате успешной атаки минуснули две установки: по производству линейных алкилбензолов и линейных алкилароматических сульфонатов, по удалению воды, соли и первичной обработки нефти. Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 часа назад, Бездомный сказал: "Черная искра": удару ССО по Ленинградской области помогали питерские партизаны ... Коли таку інфу видають (та ще й практично в той-же день що і операція) в мене складається враження, що наші всякі пресслужби бажають змусити кацапів "шукати чорну кішку в темній кімнаті". Хоча... може кацапи такому і вірять . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 13 годин тому, karbo сказав: тебе Ідеш за човником, збочинець. Змінено 5 годин тому користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 28.09.2025 в 23:27, akineo сказав: чому обстріл був з суботи на неділю, а не як зазвичай - з неділі на понеділок? сьогодні так само, мабуть як тут писали для подачі звітів до 7 числа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 часов назад, Бармалей сказал: Ну что, обещают эту ночь весёлой((( У нас тихо было. По Львову ударили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, DimaF сказав: У нас тихо было. По Львову ударили. і не раз.... десь навіть попали... все що можна і неможна буде в новинах і тг каналах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 13 часов назад, Dmitriy_S сказал: давно такого холодного літа не було "отучаемся говорить за всех" (с) 😛 Змінено 3 години тому користувачем Tochkin 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tiozka1 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 37 минут назад, DimaF сказал: У нас тихо было. По Львову ударили. 6.44 над самою хатою 3 ракети пролетiло. В сторону Львова. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 35 минут назад, Dr.Yura сказал: і не раз.... десь навіть попали... все що можна і неможна буде в новинах і тг каналах Що чути?! З мого боку міста були справжні зоряні війни. Змінено 3 години тому користувачем sergio 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Зелені гниди: "Касьянов знову звернувся до Зеленського через ліквідацію підрозділу, який завдає ударів по Москві: "Я виходжу до ОП на Майдан зі своєю картонкою". ФОТО Джерело: https://censor.net/ua/n3577841 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому тварюки обстріляли Львів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому t.me/lvov_lviv_novini/29317 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, hause сказал: Зелені гниди: "Касьянов знову звернувся до Зеленського через ліквідацію підрозділу, який завдає ударів по Москві: "Я виходжу до ОП на Майдан зі своєю картонкою". ФОТО Джерело: https://censor.net/ua/n3577841 а можно где то посмотреть как они успешно по москве бьют? я такого и не видел...значит если и ликвидируют то правильно и делают...нет результатов - нужно что то менять... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Tochkin сказав: "отучаемся говорить за всех" (с) 😛 Почистивши подвір'я, Точкін поставив в гараж снігову лопату, витер піт з лоба, зайшов у хату, сів за комп'ютера і почав править у Фотошопі прогноз погоди:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 15 годин тому, Vinsol2009 сказав: А де ж я їх знайду, коли до мене ніхто не звертався українською. А ваше із бездомнЫм ім'я і досі написані кацапською. Пилитесь товариші, давно вже час парашут і будьонівку сховати "Пилитися" - то ваше з Кантоном. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 1 годину тому, dvr002 сказав: тварюки обстріляли Львів Дронове ППО, як завжди, відпрацювало на відмінно:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 23 хвилини тому, Бармалей сказав: а можно где то посмотреть как они успешно по москве бьют? я такого и не видел...значит если и ликвидируют то правильно и делают...нет результатов - нужно что то менять... Ми єдині, хто долітав до центру Москви за останній рік. Збережіть наш підрозділ. Дайте можливість воювати! - Касьянов. ВIДЕО censor.net/ua/videonews/3577887/kasyanov-zaklykaye-zberegty-yiogo-pidrozdil-yaki-yiogo-uspishni-rezultaty Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 5 годин тому, Vinsol2009 сказав: Ідеш за човником, збочинець. ЗбочИння чи збочЕння - ось в чому питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 38 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ми єдині, хто долітав до центру Москви за останній рік. Збережіть наш підрозділ. Дайте можливість воювати! - Касьянов. ВIДЕО censor.net/ua/videonews/3577887/kasyanov-zaklykaye-zberegty-yiogo-pidrozdil-yaki-yiogo-uspishni-rezultaty та ладно слушать что кто то говорит и этому верить это удел бывших пионеров и комсомольцев))) где развалины пораженных объектов в москве? где фото и видео? нет результатов - нужно что то менять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз