МаТраС Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Кабан штурмонув)) Окупант і кабан в тунелі під Куп'янськом (але це не точно t.me/AndriyuKK/51865 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 37 минут назад, vbb сказал: та вже все розібралися Гы, вирішили по дорозі "взяти" чийогось кота порода якого коштує 1000 грн кошенятом - www.olx.ua/uk/zhivotnye/koshki/samska/?srsltid=AfmBOorDfoclXdReVT-3MMi41HeZBXAsDNmkp-xbs665g-bSIXrbSFew Мені нагадує анекдот про "а я магнітолу візьму" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 години тому, katso сказав: Гы, вирішили по дорозі "взяти" чийогось кота порода якого коштує 1000 грн кошенятом - www.olx.ua/uk/zhivotnye/koshki/samska/?srsltid=AfmBOorDfoclXdReVT-3MMi41HeZBXAsDNmkp-xbs665g-bSIXrbSFew Мені нагадує анекдот про "а я магнітолу візьму" Я теж помітив, на сіамського схожий. Але відео неякісне, може полукровка. Але 1000 да сумма, яку деякі прокурюють за тиждень Змінено 2 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому ніколи не розумів людей, які хизуються вартістю тварини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 часов назад, Dmitriy_S сказал: Почистивши подвір'я, Точкін поставив в гараж снігову лопату, витер піт з лоба, зайшов у хату, сів за комп'ютера і почав править у Фотошопі прогноз погоди:) тижпрограміст - зроби собі сайт зі своєю канадською погодою як вважаєшь за потрібне - там де -35 в червні. 😝 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 46 хвилин тому, akineo сказав: ніколи не розумів людей, які хизуються вартістю тварини. Це, якщо цуценя не коштує 1000долл Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому За даними нашого Ситуаційного центру, Харків був атакований ворожими дронами 15 разів. За попередньою інформацією, під атакою перебував Новобаварський район. Наслідки ударів уточнюються, але вже є інформація про те, що постраждали будинки у приватному секторі», – написав мер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 годин тому, US7IGN сказав: хто там в скумбрінго не вірив? Так ви ж і не вірили. Викусили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 2 часа назад, akineo сказал: ніколи не розумів людей, які хизуються вартістю тварини. Ніколи не розумів людей які їх тримають вдома. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 11 годин тому, Бармалей сказав: може и хай, но вероятность получения нами хай с другой буквой посредине начнет стремиться к единице Націоналізм головного мозку несумісний зі здатністю будувати причинно-наслідкові зв'язки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 15 годин тому, DmiVady сказав: . Касьянов вирішив незламно посцяти проти вітру, наїхавши на Фламіндічі. При цьому сам сидить на держ замовленнях? М-да. Не здивуюсь якщо це агент, а "діпстрайк" був організованим прикриттям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз