Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Кабан штурмонув))

Окупант і кабан в тунелі під Куп'янськом (але це не точно

t.me/AndriyuKK/51865

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

37 минут назад, vbb сказал:

та вже все розібралися 
image.png.af4e077e1e9cc4b8e11c78df57d67be5.png

Гы, вирішили по дорозі "взяти" чийогось кота порода якого коштує 1000 грн кошенятом - www.olx.ua/uk/zhivotnye/koshki/samska/?srsltid=AfmBOorDfoclXdReVT-3MMi41HeZBXAsDNmkp-xbs665g-bSIXrbSFew Мені нагадує анекдот про "а я магнітолу візьму"

Посилання на коментар

4 години тому, katso сказав:

Гы, вирішили по дорозі "взяти" чийогось кота порода якого коштує 1000 грн кошенятом - www.olx.ua/uk/zhivotnye/koshki/samska/?srsltid=AfmBOorDfoclXdReVT-3MMi41HeZBXAsDNmkp-xbs665g-bSIXrbSFew Мені нагадує анекдот про "а я магнітолу візьму"

Я теж помітив, на сіамського схожий. Але відео неякісне, може полукровка. Але 1000 да сумма, яку деякі прокурюють за тиждень

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

18 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Почистивши подвір'я, Точкін поставив в гараж снігову лопату, витер піт з лоба, зайшов у хату, сів за комп'ютера і почав править у Фотошопі прогноз погоди:)

тижпрограміст - зроби собі сайт зі своєю канадською погодою як вважаєшь за потрібне - там де -35 в червні. 😝

• Хаха 1
Посилання на коментар

46 хвилин тому, akineo сказав:

ніколи не розумів людей, які хизуються вартістю тварини. 

Це, якщо цуценя не коштує 1000долл

Посилання на коментар

За даними нашого Ситуаційного центру, Харків був атакований ворожими дронами 15 разів. За попередньою інформацією, під атакою перебував Новобаварський район. Наслідки ударів уточнюються, але вже є інформація про те, що постраждали будинки у приватному секторі», – написав мер.

Посилання на коментар

9 годин тому, US7IGN сказав:

хто там в скумбрінго не вірив? 

Так ви ж і не вірили. Викусили?

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, akineo сказал:

ніколи не розумів людей, які хизуються вартістю тварини. 

Ніколи не розумів людей які їх тримають вдома. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

11 годин тому, Бармалей сказав:

може и хай, но вероятность получения нами хай с другой буквой посредине начнет стремиться к единице

Націоналізм головного мозку несумісний зі здатністю будувати причинно-наслідкові зв'язки.

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 годин тому, DmiVady сказав:

.

Касьянов вирішив незламно посцяти проти вітру, наїхавши на Фламіндічі.

При цьому сам сидить на держ замовленнях? 

М-да. Не здивуюсь якщо це агент, а "діпстрайк" був організованим прикриттям. 

Посилання на коментар

‘The president is unhinged’: Trump’s online behavior grows increasingly odd

www.theguardian.com/us-news/2025/oct/05/trump-behavior-online-posts

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

Ніколи не розумів людей які їх тримають вдома. 

Нет такого днища которое не пробил бы Серджио.....

• Хаха 2
Посилання на коментар

9 годин тому, МаТраС сказав:

Грета Тунберг поскаржилася, що ЦАХАЛ тримає її в камері з клопами і дає достатньо їжі та води - The Guardian

Читав інформацію від іншої сторони. Клопи звертаються до зооактивістів з свідченнями про жорстоке поводження з тваринами і вимагають не допускати Грету до казематів ЦАХАЛ і не втручатися в  їх природнє середовище.

• Хаха 5
Посилання на коментар

Якщо резервуар,то сусідніх нема теж Тушити довго будуть і все плавиться.. 22.-це я для себе)

о. Феодосії атаковано одну з найбільших нафтобаз у Криму, уражено резервуари з ПММ...

Раніше нафтобазу атакували багато разів, та після попередніх ударів з 34 резервуарів цілими залишалися ще 22.

Посилання на коментар

Кіт дємбельнувся)

Повернули господарям «мобілізованого» кота військовими у Київській області.

Про це пишуть у закритому чаті села, де стався інцидент

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DimaF сказав:

Нет такого днища которое не пробил бы Серджио.....

А где ж их тогда содержать, в квартире что ли?

У собаки должна быть персональная будка.

Кот должен иметь свободный доступ в подвал и погреб, где хранятся овощи, как и на кухню, где могут быть какое-то время обрезки и очистки, пока их не вынесешь на компост.

Мою кошку летом а дом не загонишь, сидит возле компостной кучи, мышей таскает.

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

У собаки должна быть персональная будка.

собакам в квартирі точно не місце. вони ж мозок виносять і власникам і сусідам. 

а котів треба

а будку можна і в квартирі поставити 

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 2
  • Хаха 3
Посилання на коментар

По поводу СЗЧ. Был у теще и там военная полиция провела реальную операцию. Короче четыре человека в бегах, кто два года, кто год, один даже женился за это время. Никто их особо не искал вот булки и расслабили. Были в селе похороны , а полиция тихо подъехала по гражданке и прямо на похоронах одного арестовала, потом со временем второго. Пока не ясно чем кончится, один вроде договорился воевать, а второму светит реальный срок. Тут пацаненок молодой чуть больше года отсидел за мошенничество и по его рассказах довольно много садят за СЗЧ в последнее время. Короче вариант что будет всем амнистия , так как много народа бегает, может и не сработать.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ks6 сказав:

По поводу СЗЧ. Был у теще и там военная полиция провела реальную операцию. Короче четыре человека в бегах, кто два года, кто год, один даже женился за это время. Никто их особо не искал вот булки и расслабили. Были в селе похороны , а полиция тихо подъехала по гражданке и прямо на похоронах одного арестовала, потом со временем второго. Пока не ясно чем кончится, один вроде договорился воевать, а второму светит реальный срок. Тут пацаненок молодой чуть больше года отсидел за мошенничество и по его рассказах довольно много садят за СЗЧ в последнее время. Короче вариант что будет всем амнистия , так как много народа бегает, может и не сработать.

Авторитаризм інакше не працює. Хто потім відбудовувати все буде? Хоч під ***лом хоч під потужним

Посилання на коментар

7 минут назад, ks6 сказал:

Не думаю, чтобы всех 200 или сколько там тысяч пересадили. 

Посилання на коментар

luda rudas

29 minutes ago

Влада піарить дрони , які виробляє " 95 квартал" за 50000 штука, а Касьянові дрони коштують пару тисяч . Підрозділ розформували, досвідчених аеровоінів пошлють у посадки, щоб поменше таких було у війні проти москалів. Бо вона були успішними у використанні своіх дронів і відкрито говорили про це. Потрібно було мовчати про ціну " Кварталівських " дронів і не дихати. А тут ще й справа / плівки Міндіча і його золотий унітаз зароблений на дронах " 95 кварталу" , от і ліквідували підрозділ і закрили / закриють виробництво іх доморощених дешевих дронів щоб не підливали масло у вогонь, а Касьянова за грати. ( за державну зраду чи розповсюдження наркотиків- ДБРі СБУ найдуть що небуть) Як можна виграти війну , коли армією керують єрмаки?!

Ну шо бдядь,  пагано було тобі при шоколадному баризі?

Їжте, хоч повилазьте.

• Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

чому? набудують таборів. вертухаями поставлять тих що в армії щоб далеко теж не розходилися. робоча схема. потім тільки встигай ловити ворогів держави :flag1:

Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

не всіх одразу. ротація буде

• Хаха 3
Посилання на коментар

2 години тому, loader сказав:

При цьому сам сидить на держ замовленнях? 

М-да. Не здивуюсь якщо це агент, а "діпстрайк" був організованим прикриттям. 

Я з ним не знайомий, але навряд агент, бо допуски до деяких речей, перевіряє Служба Божа, і робить це постійно.

Кантон викладував багато його публікацій, тож я колись пройшовся по них - логічні обгрунтовані викладки, але з постійним наїздом на владу, та розпили на хайпових речах, які та влада постійно обіцяє та потім про це забуває. І про Фламіндічи дві чи три статті - але той попил бабла зараз тільки лінивий хайпожер не згадує.

Навіщо наїжджати на людей, які роблять свої справи, з закордонням? - їх справи на багато рівнів вище за Касьянова - хз ... тож посцяв він незламно, а потужності не вистачило. Сподіваюсь, що в нього гарне прикриття нагорі, бо відкати на 6 ярдах євро - то такі гроші, що і штурмову роту Касьянових сформують за потреби, щоб не заважали великим дядям.

* особисто мені вже рівно і на Касьянових, і на казочки про вундервафлі від влади - є свої сенси та зайняття у житті.

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...