DimaF Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 час назад, akineo сказал: так чому не скористатися нашому лідору пропозиціями Трампа? Вы идиот что ли?? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 години тому, Canton сказав: А. Петров, позывной Кот Ну от, а хіба можна слухати порохоскотів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 час назад, Скромный прораб сказал: И что скажут местные ухилянты? Нормуль? У мене двоє знайомих з такими відмітками в "Резерві". По факту: обидва отримали інвалідність 2 групи в 2025 з переоглядом через рік. Але "резерв" світить саме так. Може це пов'язано з термінологією... бо мобілізація у нас кожні три місяці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 годину тому, Скромный прораб сказав: Если ответ будет - ни копейки «налево», поверите? Нет, мне сказали сумму за продление. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 години тому, Скромный прораб сказав: И что скажут местные ухилянты? Нормуль? в мене таке саме написано, але то може змінитись в будь який момент. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому ТРАМПУ подзвонили з Одеси 😁 [Пародія] 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 2 години тому, Скромный прораб сказав: Если ответ будет - ни копейки «налево», поверите? скільки копійок направо? і я б на вашому місці не вихвалявся , мовчки собі радів би і насолоджувався би тимчасовою свободою. в цій країні все можливе. Змінено 11 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому "Слуга народу" Потураєв: "Майже всі відео з ТЦК - це діпфейки, створені штучним інтелектом" Джерело: https://censor.net/ua/n3581475 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 39 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: "Слуга народу" Потураєв: "Майже всі відео з ТЦК - це діпфейки, створені штучним інтелектом" Джерело: https://censor.net/ua/n3581475 37 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: трохи не доїхав... воля або смерть (с) Змінено 10 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, DimaF сказав: Вы идиот что ли?? чекати коли буде фронт по іншим лініям? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 45 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: діпфейки, ля де вони ці терміни беруть? цивільного в наручники чи стяжки за "порушення правил військового обліку" це вільні люди вільної країни? судіть його. по закону. виглядає так, наче завжання кожному цивільному щламати життя - розшук, штрафи, блокування рахунків, тюрма, бити, калічити, вбивати. жила собі людина, частиною суспільства, країни, економіки - хуяк - і вже ворог держави. а ще вдома тварини залишились без нікого чи в селі господартсво. головне ж план виконати, бо політики сильно в себе повірили. Змінено 10 годин тому користувачем akineo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 53 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: скільки копійок направо? і я б на вашому місці не вихвалявся , мовчки собі радів би і насолоджувався би тимчасовою свободою. в цій країні все можливе. Да я не хвастаюсь, меня беспокоит формулировка «до завершения мобилизации», как-то уж слишком оптимистично( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, Скромный прораб сказав: Да я не хвастаюсь, меня беспокоит формулировка «до завершения мобилизации», как-то уж слишком оптимистично( так там всі такі. ви що, в армії не служили? копати від мене та до обіду, або до наступного дуба. кругле носити, квадрартне катати і так далі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: так там всі такі. ви що, в армії не служили? копати від мене та до обіду, або до наступного дуба. кругле носити, квадрартне катати і так далі Я в штабе служил, не копал и не катал) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 3 часа назад, US7IGN сказал: Ухилянти взагалі совісті не мають fakty.com.ua/ua/ukraine/20251024-upav-na-pidlogu-u-kyyevi-v-rozpodilchomu-punkti-pomer-cholovik/ Ну а ми тут пару днів тому з ботом сперечалися про вибіти зуби, хоча чому тут дивуватися якщо ім спустили нову вказівку: "Слуга народу" Потураєв: "Майже всі відео з ТЦК - це діпфейки, створені штучним інтелектом" Змінено 9 годин тому користувачем юра84 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 хвилин тому, юра84 сказав: Ну а ми тут пару днів тому з ботом сперечалися про вибіти зуби, хоча чому тут дивуватися якщо ім спустили нову вказівку: "Слуга народу" Потураєв: "Майже всі відео з ТЦК - це діпфейки, створені штучним інтелектом" Та схоже це вони самі - діпфейки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 часа назад, Dr.Yura сказал: в мене таке саме написано, але то може змінитись в будь який момент. Треба провести експримент. Цікаво, що в мене було би написано в Резерв+(якби я його встановив)? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, sergio сказал: Треба провести експримент. Цікаво, що в мене було би написано в Резерв+(якби я його встановив)? Один из вариантов, на вас е звернення в полицию для доставлення щоб скласти протокол . Дословно не помню, но типа этого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, ks6 сказал: Один из вариантов, на вас е звернення в полицию для доставлення щоб скласти протокол . Дословно не помню, но типа этого. Ну, весною, коли мене група оповіщення зупинила, я в розшуку в них не значився Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 12 минут назад, US7IGN сказал: Та схоже це вони самі - діпфейки "Дипфейки могут использоваться для разных целей, включая развлекательный контент, но также могут применяться в злонамеренных целях, таких как распространение дезинформации, мошенничество и шантаж. "... Как распознать дипфейк :"Ищите признаки неестественности". "Народный дипфейк". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому "Стало зовсім сумно. Якщо голова Ради резервістів Сухопутних військ не розуміє хто такий резервіст, то це вже дуже погано… 👉Іван Тимочко, він же голова Ради резервістів, заявив, що студенти після проходження БЗВП складають присягу та стають резервістами. 💬“Скільки їм років значення не має. Після 25 років ці люди підлягають призову за умови, що їхній соціальний статус, стан здоров’я та інші критерії відповідають вимогам відбору - тоді вони стають військовозобов’язаними.” 🤯В мене когнітивний дисонанс від такого. Тобто пояснення від Тимочко таке: студент проходить БЗВП, стає резервістом, а в 25 - військовозобов'язаним. 📄В Законі України "Про військовий обов'язок та військову службу" є три категорії: призовник, військовозобовязаний та резервіст. 🤔Навіть не знаю, з якої статті почати, бо їх там немало, які показують, що це вже навіть не котлети з мухами змішав Тимочко, а щось інше… ... Тому прикро, але маємо неправильне тлумачення військового законодавства від військового експерта Тимочко та ще й по темі, де він мав би бути ас." t.me/InspectorPrava/1131 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 17 хвилин тому, sergio сказав: Ну, весною, коли мене група оповіщення зупинила, я в розшуку в них не значився за цей час все може змінитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: за цей час все може змінитися. Вже змінилося. Але можна почекати весни і по ходу пропустити ще пару змін ) Змінено 9 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 годин тому, US7IGN сказав: От у мене теж ці цифри не сходяться з хвилиною незламності. Але друге пояснює перше Хвилини та п'ятихвилинки то теж важливий атрибут(вже обговорювали), до них додадуться голосні карні справи (посадять/не посадять то таке, але це буде теж непогано для уваги, щоб "наверх" не дивились). Ну і про гроші ... прийшов час вибивати грошву з тих, хто раніше "заносив" і був недоторканий. Дзвіночки дзвенять, ось і в пресі теж вже не про якісь дитячі мільйони гривень, а ось і невелику схему(звісно - не топ, навіть не "середнячок", але вже й не сільський рівень) під ніж пустили, і розголосили. Екскерівнику Державної податкової служби оголосили підозру по справі про конвертаційний центр. Цитата Колишнього голову Державної податкової служби викрили у сприянні конвертаційному центру з обігом у 15 млрд гривень. Йдеться про посадовця, що в 2021 році був в.о. голови служби, повідомили в СБУ і НАБУ. За даними співрозмовників редакції в правоохоронних органах, йдеться про Євгена Олейнікова. Також у справі фігурує ексзаступниця начальника ГУ ДПС у Полтавській області, яка очолювала комісію з питань зупинення реєстрації податкових накладних. За даними слідства, вона забезпечувала ухвалення рішень на користь “потрібних” компаній. Так що ТЦК та іншим можна готуватися ... ну вони й так у курсі, села чутками повняться) Не все ж онліфанщиць щемити, хоча з них та і простого бізнесу теж поскубуть, чи будуть намагатися, то вже як вийде ... "Ножи Бодхисаттвы заточены впрок; Им нет объяснения. Ножи Бодхисаттвы делают дело беззвучно как снег." © Якщо ще й буржуїни роздупляться та підкинуть грошви, то перезимуємо, гадаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз