US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, murava сказав: Думаєте функціонерів окупаційної влади пришлють поштою з москви Саме так. І якщо трохи подумати, то стане зрозуміло чому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 16 хвилин тому, DimaF сказав: Вчера (сегодня) умные люди прогнали 28 пунктов Трампа через умную шайтан машину, и выяснилось что изначально они писались на русском языке, а потом перевели уже на английский. Т.е. это план ху%ла, переданный окружению рыжего дебила.... Близько 6 місяців тому мені випадково потрапила на очі рання версія "мирного плану". Це була суто російська концепція, майже ідентична тій, що ми бачимо сьогодні", - написав він. За словами Грозєва, у тій початковій версії "мирного плану" було рівно 30 пунктів. Два із них згодом зникли з плану, що й пояснює, чому у нинішньому плані саме 28 пунктів. Перший з ци двох "зниклих" пунктів передбачав, що американський бізнес врятує повоєнну Росію від економічної рецесії, спричиненої борговими навантаженнями війни та вичерпанням інвестиційних ресурсів. Другий пункт пропонував створити союз Росії та США проти Китаю. За словами Грозєва, у цьому пункті було багато демагогії про "християнський альянс". "Я абсолютно впевнений, що це російська, а не спільно розроблена пропозиція. Я також не можу уявити, щоб росіяни не включили перший із двох додаткових пунктів. Однак я розумію, як це могло не стати частиною публічно оприлюдненого плану", - пише Грозєв. Щодо другого пункту, журналіст не впевнений, що його могли запропонувати саме росіяни. Але він переконаний, що у будь-якому разі цей пункт не був би публічним. uainfo.org/blognews/1763902537--mirniy-pakt-dmitrieva-vitkoffa-mistit-shche-dva-taemni-punkti-.html 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 23 часа назад, Вячеслав63 сказал: Що цікаво, мій сусід-поляк, про якого я тут часто розказую, теж сказав - "так твій же син заробляє на цих пластикових виробах" Коли йому сказав, що ні А як це "ні"? Ну йому ж треба за щось жити, їсти, авто заправляти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Цитата "Це найпродуктивніша та найзмістовніша зустріч станом на сьогодні", — держсекретар США Рубіо після першого раунду перемовин. а чого так? когось за яйця взяли? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, katso сказав: А як це "ні"? Ну йому ж треба за щось жити, їсти, авто заправляти? не заробляти на війні це брєд якщо є можливість взяти дилерські 30% від купівлі дрона за 100 000, то чому б і ні? а скільки ще схем різних закінчиться війна, побачите скільки багатіїв з'явиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому youtu.be/TFcgRpNryRc?si=oJNlFHVN-llTWDwN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, loader сказав: інституції Які інституції? Це усе одна в таж корупційно-олігархічна система . І тільки Бенюк її може знищити. До основанья в затєм.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, DimaF сказав: Вчера (сегодня) умные люди прогнали 28 пунктов Трампа через умную шайтан машину, и выяснилось что изначально они писались на русском языке, а потом перевели уже на английский. Т.е. это план ху%ла, переданный окружению рыжего дебила.... Это было очевидно и без машины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Філл 😁)))))) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 38 хвилин тому, akineo сказав: не заробляти на війні це брєд якщо є можливість взяти дилерські 30% від купівлі дрона за 100 000, то чому б і ні? а скільки ще схем різних закінчиться війна, побачите скільки багатіїв з'явиться Ну, от бачите які різні менталітети в українців. Я з сином сьогодні розмовляв на цю тему. Один з організаторів "Друкармії" пішов з неї і організував свій проект Він.уа якраз через це. Так, мало того, вияснилося, що на донати українців багато чого робилося, а деякими керівниками потім продавалося ЗСУ. А потім ще коли там з'явився ще той піараст Гончаренко з його центрами - то один з організаторів зі своїми однодумцями вирішили створити новий проект, де буде безкоштовна допомога ЗСУ. Вам і вам подібним може здатися дуже дивним, що той організатор, який вийшла з "Друкармії" на початку створення іншого громадського об'єднання вкладав туди свої гроші. А це при тодішній ціні пластику десь 20-30 тисяч доларів на місяць. Зараз там багато програмістів-волонтерів, які заробляють не одну тисячу доларів на основній роботі і тому можуть виділити кошти на покупку принтерів і пластику. Що цікаво, в "Друкармії" друкарів раз в 10 більше, але за жовтень вони поставили на фронт 37 тонн продукції, а Він.уа - 17. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, katso сказав: А як це "ні"? Ну йому ж треба за щось жити, їсти, авто заправляти? Програмісти волонтерять. Також допомагають українські програмісти, які живуть за кордоном. Змінено 1 година тому користувачем Вячеслав63 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 годин тому, Vinsol2009 сказав: От мені интересно, а модератори почнуть колись банити брехунів? Як же вона сама себе може забанити? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 годин тому, sergio сказав: Хто не зрозумів Маск особисто пояснив. 😺 В своем последнем слове я сказал: «Диктатура Гитлера была первой диктатурой индустриального государства в век современных технологий, диктатурой, умело использовавшей технические средства для господства над собственным народом… С помощью таких технических средств, как радио и звукоусилительная аппаратура, восемьдесят миллионов людей были подчинены воле одного человека. Телефон, телетайп и радио создали возможность напрямую передавать приказы высшего руководства низовым организациям, где эти приказы не подвергались никакой критике и беспрекословно выполнялись. Таким образом многие ведомства и командующие войсками получали злодейские приказы без всяких посредников. Технические средства позволяли также осуществлять пристальное наблюдение за всеми гражданами и сохранять в тайне преступную деятельность. Постороннему наблюдателю этот государственный аппарат мог бы напомнить путаницу проводов на телефонном узле, но ведь такая структура может управляться единой волей. Диктатуры прошлого нуждались в высококвалифицированных помощниках в низовых организациях, в людях, способных мыслить и действовать самостоятельно. Авторитарная система в эпоху современных технологий может без таких людей обойтись. Одни только средства коммуникации позволяют механизировать деятельность низших управленческих структур. Так создается тип некритичного исполнителя приказов». Кровавые преступления стали возможными не только из-за особенностей личности Гитлера. Они достигли такого масштаба еще и потому, что Гитлер первым сумел использовать технические достижения для приумножения преступлений. (c) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Нее...в армию я не пойду...стремно стало еще больше Змінено 1 година тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому (змінено) 3 часа назад, Вячеслав63 сказал: Близько 6 місяців тому мені випадково потрапила на очі рання версія "мирного плану". Це була суто російська концепція, майже ідентична тій, що ми бачимо сьогодні", - написав він. За словами Грозєва, у тій початковій версії "мирного плану" було рівно 30 пунктів. Два із них згодом зникли з плану, що й пояснює, чому у нинішньому плані саме 28 пунктів. Перший з ци двох "зниклих" пунктів передбачав, що американський бізнес врятує повоєнну Росію від економічної рецесії, спричиненої борговими навантаженнями війни та вичерпанням інвестиційних ресурсів. Другий пункт пропонував створити союз Росії та США проти Китаю. За словами Грозєва, у цьому пункті було багато демагогії про "християнський альянс". "Я абсолютно впевнений, що це російська, а не спільно розроблена пропозиція. Я також не можу уявити, щоб росіяни не включили перший із двох додаткових пунктів. Однак я розумію, як це могло не стати частиною публічно оприлюдненого плану", - пише Грозєв. Щодо другого пункту, журналіст не впевнений, що його могли запропонувати саме росіяни. Але він переконаний, що у будь-якому разі цей пункт не був би публічним. uainfo.org/blognews/1763902537--mirniy-pakt-dmitrieva-vitkoffa-mistit-shche-dva-taemni-punkti-.html ці "зниклі" пункти - як секретний додаток до пакту Молотова - Ріббентропа , якщо їх нема в оприлюдненому варіанті , не означає , що їх нема взагалі , тим більше , що це міждержавні стосунки сша/кацапія , які Україно-кацапської війни стосуються лише опосередковано Змінено 50 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 2 хвилини тому, Бездомный сказав: ці "зниклі" пункти - як секретний додаток до пакту Молотова - Ріббентропа , якщо їх нема в оприлюдненому варіанті , не означає , що їх нема вагалі для стада запишуить відосика, де все пояснять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 46 минут назад, US7IGN сказал: В своем последнем слове я сказал: «Диктатура Гитлера была первой диктатурой индустриального государства в век современных технологий, диктатурой, умело использовавшей технические средства для господства над собственным народом… С помощью таких технических средств, как радио и звукоусилительная аппаратура, восемьдесят миллионов людей были подчинены воле одного человека. Телефон, телетайп и радио создали возможность напрямую передавать приказы высшего руководства низовым организациям, где эти приказы не подвергались никакой критике и беспрекословно выполнялись. Таким образом многие ведомства и командующие войсками получали злодейские приказы без всяких посредников. Технические средства позволяли также осуществлять пристальное наблюдение за всеми гражданами и сохранять в тайне преступную деятельность. Постороннему наблюдателю этот государственный аппарат мог бы напомнить путаницу проводов на телефонном узле, но ведь такая структура может управляться единой волей. Диктатуры прошлого нуждались в высококвалифицированных помощниках в низовых организациях, в людях, способных мыслить и действовать самостоятельно. Авторитарная система в эпоху современных технологий может без таких людей обойтись. Одни только средства коммуникации позволяют механизировать деятельность низших управленческих структур. Так создается тип некритичного исполнителя приказов». Кровавые преступления стали возможными не только из-за особенностей личности Гитлера. Они достигли такого масштаба еще и потому, что Гитлер первым сумел использовать технические достижения для приумножения преступлений. (c) якось Маск "забув" американського жида Альберта Кана , який надав кацапам безпрецедентні технічні досягнення для знищення понад ста мільйонів людей Змінено 45 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 4 години тому, US7IGN сказав: В тому-то і справа що для більшості абсолютно байдуже яка саме влада і під яким прапором грабує та гвалтує їх. А от тим хто біля корита - зовсім інша справа Саме тому більшість українців не обрала Порошенка у 2019. Саме тому більшість українців підтримала майдан та обрала Порошенка у 2014. Саме тому більшість українців підтримала майдан та обрала Ющенка у 2004. Саме тому більшість українців підтримала незалежність України у 1991. Змінено 39 хвилин тому користувачем 7351 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 4 часа назад, US7IGN сказал: Саме так. І якщо трохи подумати, то стане зрозуміло чому. Менш корумповані?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Менш корумповані?! Точно, бо на росії так само немає корупції, як в есересер не було сексу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 6 годин тому, Danylo Ivanov сказав: Мені цікаво, куди тікатиме уся оця потужна зелена шобла після підписання капітуляції? Кацапня так щиро переймається долею потужного вже четвертий рік, ніби, тікаючи, він візьме їх з собою. Я вас трохи засмучу, ви там накуй не потрібні. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 4 години тому, yukon сказав: Дивлячись із сьогоднішнього дня із пост знаннями, моє імхо, швидка поразка і президент Медведчук це кращий варіант. Державність зберігається, Запоріжська і Херсонська обл повністю наші, можливо Донбас теж, 99% загиблих - живі, всі дружньо чекають смерті ***ла і впевнені що ми так херово живем через кацапів. Приблизно як Чехія в 68-му. А зараз - повний пендець. Чекаємо смерті ***ла, але з набагато гіршими позиціями. Причому ці позиції в перспективі.будуть ще гіршими. Смерть куйла нічого не вирішить, і наступний буде не кращий, бо походитиме з тієї ж діри. Нам своє робить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 6 годин тому, Danylo Ivanov сказав: Глянув статистику на Oryx за поточний місяць. Дасте посилання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз