Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Учасники студії "Квартал 95" зареєстрували нову компанію ТОВ "Квартал ЮА", свідчать дані YouControl. Крысы побежали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому (змінено) 1 година тому, DmiVady сказав: Простий приклад: У вас в автомобілі від агресивної їзди, раніше чим ви планували, стерлися гальмівні колодки та не виконують свої функції. Ваші дії: 1) так і їздити до наступного планового ТО. 2) поміняти колодки. ВФЯ не дасть збрехати - це не така складна та довга процедура. Давайте поміняємо на попередні, які теж вже давно стерлися? Та й умови не те, щоб сприятливі для заміни, бо на обрії щось дуже хмариться і як ударить грім з блискавкою та піде ливень, то може змити і вас і ваш автомобіль. Якщо раша неспроможна перемогти на полі бою, вона це буде намагатися робити суспільним розколом в країні- жертві нападу. Це вже ж було! Змінено 58 хвилин тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 23 часа назад, yuragon сказал: Де я писав що я чимось лучше? Писав тільки що згідно вашої ж логіки самі підари себе поставили в позицію "гірше звірів", а не я їх так почав "счітати". "Луки 23:27, 28 Следом за Иисусом шло много людей. Среди них были женщины, которые от горя били себя в грудь и рыдали. 28 Повернувшись к ним, Иисус сказал: «Дочери Иерусалима, не плачьте обо мне. Плачьте о себе и о своих детях". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Давайте поміняємо на попередні, які теж вже давно стерлися? Та й умови не те, щоб сприятливі для заміни, бо на обрії щось дуже хмариться і як ударить грім з блискавкою та піде ливень, то може змити і вас і ваш автомобіль. Якщо раша неспроможна перемогти на полі бою, вона це буде намагатися робити суспільним розколом в країні- жертві нападу. Це вже ж було! А навіщо на попередні? Попередні то вже сумна історія і вони вже на її смітнику. Питання було: міняти або ні? Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни? я вас правильно зрозумів? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: А навіщо на попередні? Попередні то вже сумна історія і вони вже на її смітнику. Питання було: міняти або ні? Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни? я вас правильно зрозумів? Є вирок суду? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому Війна в Україні - Україна на порозі демографічного колапсу share.google/uRob6b11hZg3HKIz2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому (змінено) 2 години тому, Canton сказав: А вот правильный перевод..." но их "мудрейшество" решило этого не делать. Блєстяшшшє! А можна «их мудрейшество» написати англійською в оригіналі повідомлення? 2 години тому, Canton сказав: Пре(пиз)дента? Какой это в жопу глава, если никуа не знает, что под носом творится? Це ж скільки в тобі гівна накопичилось за час відсутності! От цікаво, щоб було аби я писав так за самізнаєтекого? А ще цікаво як воно так співпадає у вас у часі з кацапськими наративами? бо навіть взяти лише сьогоднішній день то ваша секта зрадогонів реально пішла у наступ. Змінено 33 хвилини тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 25 хвилин тому, рыбак сказав: "Луки 23:27, 28 Следом за Иисусом шло много людей. Среди них были женщины, которые от горя били себя в грудь и рыдали. 28 Повернувшись к ним, Иисус сказал: «Дочери Иерусалима, не плачьте обо мне. Плачьте о себе и о своих детях". Всього доба знадобилася щоб хоч щось відповісти )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 13 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Є вирок суду? Поки ще ні, і мабуть, не буде, бо за деяких обставин осудити людину буває неможливо Я спитав ваше відношення і думку: "Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни?" Чи ні? Бо прецедент вже був - ВФЯ пропонували теж поміняти по регламенту, на ТО. Але був суспільний запит, і його озвучив пан Парасюк. Далі ми пам'ятаємо. Дуже просте і пряме питання: "Саме ви за чи проти?", так/ні. Змінено 29 хвилин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 23 хвилини тому, Фрай сказав: секта зрадогонів реально пішла у наступ. Только діяльність єрмака не була зрадою, і ті, хто її викрив зрадники? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 14 минут назад, yuragon сказал: Всього доба знадобилася щоб хоч щось відповісти )) Я бы так не сказал , что это " щось". Пост содержит в себе двойное предназначение. Но я так и не дождался ответа на мой вопрос . Он затруднителен или не считаете нужным. ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 7 хвилин тому, рыбак сказав: Но я так и не дождался ответа на мой вопрос . Он затруднителен или не считаете нужным. ? Ви про це питання? ніби відповів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз