Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Учасники студії "Квартал 95" зареєстрували нову компанію ТОВ "Квартал ЮА", свідчать дані YouControl.

Крысы побежали.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, DmiVady сказав:

Простий приклад:

У вас в автомобілі від агресивної їзди, раніше чим ви планували, стерлися гальмівні колодки та не виконують свої функції. 

Ваші дії:

1) так і їздити до наступного планового ТО. 

2) поміняти колодки.

ВФЯ не дасть збрехати - це не така складна та довга процедура.

Давайте поміняємо на попередні, які теж вже давно стерлися? Та й умови не те, щоб сприятливі для заміни, бо на обрії щось дуже хмариться і як ударить грім з блискавкою та піде ливень, то може змити і вас і ваш автомобіль. Якщо раша неспроможна перемогти на полі бою, вона це буде намагатися робити суспільним розколом в країні- жертві нападу. Це вже ж було!

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

23 часа назад, yuragon сказал:

Де я писав що я чимось лучше? Писав тільки що згідно вашої ж логіки самі підари себе поставили в позицію "гірше звірів", а не я їх так почав "счітати".

"Луки 23:27, 28

  Следом за Иисусом шло много людей. Среди них были женщины, которые от горя били себя в грудь и рыдали. 28  Повернувшись к ним, Иисус сказал: «Дочери Иерусалима, не плачьте обо мне. Плачьте о себе и о своих детях".

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Давайте поміняємо на попередні, які теж вже давно стерлися? Та й умови не те, щоб сприятливі для заміни, бо на обрії щось дуже хмариться і як ударить грім з блискавкою та піде ливень, то може змити і вас і ваш автомобіль. Якщо раша неспроможна перемогти на полі бою, вона це буде намагатися робити суспільним розколом в країні- жертві нападу. Це вже ж було!

А навіщо на попередні? Попередні то вже сумна історія і вони вже на її смітнику.

Питання було: міняти або ні?

Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни? я вас правильно зрозумів?

• Хаха 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

А навіщо на попередні? Попередні то вже сумна історія і вони вже на її смітнику.

Питання було: міняти або ні?

Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни? я вас правильно зрозумів?

Є вирок суду?

Посилання на коментар

Війна в Україні - Україна на порозі демографічного колапсу share.google/uRob6b11hZg3HKIz2

Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

А вот правильный перевод..." но их "мудрейшество" решило этого не делать.

Блєстяшшшє! image.gif.a804ff11acfdc89f84a8af94fca6889b.gif

А можна «их мудрейшество» написати англійською в оригіналі повідомлення?

2 години тому, Canton сказав:

Пре(пиз)дента? Какой это в жопу глава, если никуа не знает, что под носом творится?

Це ж скільки в тобі гівна накопичилось за час відсутності! :pozor:

От цікаво, щоб було аби я писав так за самізнаєтекого? 

А ще цікаво як воно так співпадає у вас у часі з кацапськими наративами?

IMG_3142.thumb.jpeg.a7b83aefa1aafcf22fed9cda747cc386.jpeg
бо навіть взяти лише сьогоднішній день то ваша секта зрадогонів реально пішла у наступ.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

25 хвилин тому, рыбак сказав:

"Луки 23:27, 28

  Следом за Иисусом шло много людей. Среди них были женщины, которые от горя били себя в грудь и рыдали. 28  Повернувшись к ним, Иисус сказал: «Дочери Иерусалима, не плачьте обо мне. Плачьте о себе и о своих детях".

Всього доба знадобилася щоб хоч щось відповісти ))

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Є вирок суду?

Поки ще ні, і мабуть, не буде, бо за деяких обставин осудити людину буває неможливо 

Я спитав ваше відношення і думку:  "Ви за те, щоб і далі тримати топ-корупціонера на посаді президента країни?" 

Чи ні?

Бо прецедент вже був - ВФЯ пропонували теж поміняти по регламенту, на ТО. Але був суспільний запит, і його озвучив пан Парасюк. Далі ми пам'ятаємо.

Дуже просте і пряме питання: "Саме ви за чи проти?", так/ні.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Фрай сказав:

секта зрадогонів реально пішла у наступ.

Только діяльність єрмака не була зрадою, і ті, хто її викрив зрадники?

Посилання на коментар

28 минут назад, yuragon сказал:

Всього доба знадобилася щоб хоч щось відповісти ))

Я бы так не сказал , что это " щось".

Пост содержит в себе как минимум  двойное предназначение. 

Но я так  и не дождался ответа  на мой вопрос .  Он затруднителен или не считаете нужным.  ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

7 хвилин тому, рыбак сказав:

Но я так  и не дождался ответа  на мой вопрос .  Он затруднителен или не считаете нужным.  ?

Ви про це питання? ніби відповів.

image.thumb.png.3b0e294ec73cd4b767bf8c590f49de06.png

Посилання на коментар

2 минуты назад, yuragon сказал:

Ви про це питання? ніби відповів.

image.thumb.png.3b0e294ec73cd4b767bf8c590f49de06.png

На тот вы уже ответили,  выше его цитировал. 

На этот не прочел ответа , может я пропустил :-"

Оставим внутренние убеждения , хотя они важны .

Присяга обязывает военнослужащего выполнить приказ командира. Завтра власть назначит - укажет на ваших сына , мать , отца и тд. - враги народа или   государства , а командир прикажет вам их ликвидировать . 

Как поступите ? "

Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Присяга обязывает военнослужащего выполнить приказ командира. Завтра власть назначит - укажет на ваших сына , мать , отца и тд. - враги народа или   государства , а командир прикажет вам их ликвидировать . 

Как поступите ?

Так як ви перші почали цитувати конституцію - то відповім вам що вчиню згідно конституції

Цитата

Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази.

За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Цитата

️Ноу-хау: Китай почав серійно виробляти гіперзвукову ракету за ціною «шахеда», — South China Morning Post (https://www.scmp.com/news/china/science/article/3334140/90-cost-cut-chinese-civilian-firm-enters-mass-production-mach-7-hypersonic-missiles?module=inline&pgtype=article)

Щодо особливостей цієї цілі:

🟢гіперзвукова ракета YKJ-1000 має дальність до 1300 км. Вона може маневрувати та ухилятися від перехоплення ППО;
🟢її стартова ціна дорівнює всього $99 тисяч. Якщо дивитися на її характеристики — це дуже бюджетно;
🟢щоб збити цю ракету, країнам-перехоплювачам потрібно буде витратити у 40 разів більше, ніж коштує ця китайська ціль.
🟢тепер Китай зможе спокійно виморити ППО будь-якої країни цими ракетами у разі нападу.

вот кого нужно делать партнером и союзником

Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

Так як ви перші почали цитувати конституцію - то відповім вам що вчиню згідно конституції

Как вы определили , по каким критериям , что приказ " злочинный" ?

Вы специалист в законодательстве и преступлениях , обладаете специальными  знаниями в этой сфере . Или это , опять , будет ваше мнение ? 

Посилання на коментар

Тільки що, рыбак сказав:

Как вы определили , по каким критериям , что приказ " злочинный" ?

Вы специалист в законодательстве и преступлениях , обладаете специальными  знаниями в этой сфере . Или это , опять , будет ваше мнение ? 

та перестаньте вже розводити демагогію - для любої адекватної людини наказ ліквідіровать беззбройну цивільну людину ніколи не буде законним.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, yuragon сказал:

та перестаньте вже розводити демагогію - для любої адекватної людини наказ ліквідіровать беззбройну цивільну людину ніколи не буде законним.

Это не я , а вы разводите демагогию.

Потому что приказы для того существуют , чтобы их исполнять.  И в присяге ( клятве) это сказано .   А вот тот ваш посыл на статью конституции и есть демагогия .

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Это не я , а вы разводите демагогию.

Потому что приказы для того существуют , чтобы их исполнять.  И в присяге ( клятве) это сказано .   А вот тот ваш посыл на статью конституции и есть демагогия .

конституція це норма права прямої дії. не розумію чому це демагогія.

Посилання на коментар

8 минут назад, yuragon сказал:

конституція це норма права прямої дії. не розумію чому це демагогія.

Попробуйте опросить десять солдат , пусть они процитируют хоть 5 статей конституции.

Командир для них - все статьи конституции  вместе взятых.

Кроме самого приказа существует еще требования на исполнение приказа - как должен быть выполнен приказ и в какие сроки . Вам они( требования) известны ?

.если нет , то поспрашивайте у местных спецов по этому вопросу. Тут их предостаточно.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...