Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Цей народ(ец) не перемогти:

️ На Дніпропетровщині залишаються 522 церкви УПЦ МП (московський патріархат). Це найбільший показник серед усіх регіонів України. 

Загалом в Україні працюють 7826 храмів, пов’язаних із московським патріархатом. Після Дніпропетровщини — Вінниччина (495) та Закарпаття (487).

За роки повномасштабної війни до ПЦУ офіційно перейшли 934 релігійні громади, пік переходів був у 2023 році. На Дніпропетровщині ж — лише одна громада змінила юрисдикцію з 2022 року.
t.me/dnepr_operativ/99324

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

У нас вчера по городу тоже облавы были. Первый раз за все время меня остановили и  хотели упаковать. Все  было как мосфильмах: бус с тонированными стеклами низкий " спринтер", водитель гражданский , с пассажира - мусор, в бусе четыре пятнистых людолова.

Еду я себе на велике , спешу немного , улица  второстепенная , мороз  - 10 , холодно , сопли текут , и тут притирает меня к обочине этот бус, чуть не сбили  и выскакивает мусор и два пятнистых , один под 2.5 м.ростом , а может это мне с перепугу показалось. Вопщем такие наглые : -ти куди тікаєш? Давай поспілкуємось.

К счастью у меня не было времени с ними " спілкуватись.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

при такій температурі на велосипеді, маете гарне здоров'я, гарний штурмовик вийде. 

• Лайк 1
  • Хаха 6
Посилання на коментар

10 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

при такій температурі на велосипеді, маете гарне здоров'я, гарний штурмовик вийде. 

Ця температура навіть дуже комфортна для таких вправ, прохолодне повітря остуджує перегрітий організм і це значно краще за такі самі вправи літом в жару. Чи спеку, кому як подобається))

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

Та яке там здоровля. То я так на пошту спішив , бо последній день як оту " зимову тищу" охворміть, а я тою " дію" і не вмію. Тож сусідка  підсказала, а я геть забув - старий.

Посилання на коментар

11 минут назад, karbo сказал:

Ця температура навіть дуже комфортна для таких вправ, прохолодне повітря остуджує перегрітий організм і це значно краще за такі самі вправи літом в жару.

ви пробували? оптимально для вела десь плюс 15-20, бігу 5-18 . при мінус 10 вже маски на обличчя потрібно, суглоби гріти маззю чи/і додаткове утеплення. це вже екстрим.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

- в пасиві - вартість володіння (купівля+ремонт+підтримання+комуналка+амортизаційне падіння ціни);

- в активі - дохід (доходи від оренди + зростання ціни житла, якщо така динаміка присутня).

Тобто форс-мажори типу затоплення (з викиданням усього, включно з проводкою і штукатуркою), пожежі і вибуху газу (не кажучи вже про приліт шахеда) не враховуєио.. Ну ну...

2 години тому, DmiVady сказав:

Про шахеди - амортизаційне падіння ціни

...до нуля...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

9 минут назад, karlito сказал:

ви пробували? оптимально для вела десь плюс 15-20, бігу 5-18 . при мінус 10 вже маски на обличчя потрібно, суглоби гріти маззю чи/і додаткове утеплення. це вже екстрим.

Їздив в ліс десь біля десяти км в один бік давно це було і жодних незручностей не виникало 

Все що ти розказуєш може стосуватися професійних занять спортом. Для звичайного велосипедиста десять градусів не критична температура. Там швидкість мінімальна  і головне теплий одяг 

Та і хто на лижах теж таку практику має 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karlito сказав:

Тю, я осьо в магаз кільки годин назад  їздив на веліку в літніх спортивних штанах, кроксах і жилєтці теплій на футболку. Ви там де зараз в Штатах живете? Бо в мене там хвата знайомих, там взагалі в шортах зимою їздять декотрі.

Посилання на коментар

в штатах. тут так, вони якісь морозостійкі. їздити можна, я опонував не можливості їзди, а сентенції що -10 це оптимальна температура. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, karlito сказал:

в штатах. тут так, вони якісь морозостійкі. їздити можна, я опонував не можливості їзди, а сентенції що -10 це оптимальна температура. 

Це не для професійних занять велосипедним спортом. Для звичайного дядька на побутовому велосипеді в рамках комфорту. 

Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

Для звичайного велосипедиста десять градусів не критична температура.

Ти у слові "мазохіста" багато помилок зробив )

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Ти у слові "мазохіста" багато помилок зробив )

Звичайно же)) нібито ніколи не ходив колядувати чи щедрувати цілими зимовими днями та вечорами)) і це  маленькою дитиною був тоді 

Чи в школу 3 км пішки у будь-яку погоду 

Посилання на коментар

не зализнонепридатный нам в презы не годится - его как лоха в доминикане поймали...в разведку с ним идти нельзя!🤣

Только не железные воины могут и должны быть в холодном, зимнем окопе, железный генерал должен быть на шезлонге, в тропических условиях для своей максимальной эффективности.(с)

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

13 хвилин тому, karbo сказав:

Звичайно же)) нібито ніколи не ходив колядувати чи щедрувати цілими зимовими днями та вечорами)) і це  маленькою дитиною був тоді 

Чи в школу 3 км пішки у будь-яку погоду 

Я ще в дитинстві зрозумів, що потрапив у якусь кончену країну з конченим кліматом. Єдиною (практично) мрією всього життя було ніколи більше не бачити цієї білої срані під назвою "сніг" і не стикатися з температурою нижче + 15-20 градусів. 

9 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Це результат якоїсь дитячої травми

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

15 минут назад, vadimv сказал:

ще в дитинстві зрозумів, що потрапив у якусь кончену країну з конченим кліматом. Єдиною (практично) мрією всього життя було ніколи більше не бачити цієї білої срані під назвою "сніг" і не стикатися з температурою нижче + 15-20 градусів.

Ми завжди чекали снігу та морозів бо ковзани та лижі, більше розваг для дітей не було 

Посилання на коментар

Только что, karbo сказал:

Ми завжди чекали снігу та морозів бо ковзани та лижі, більше розваг для дітей не було 

и мы))) а вот пошел работать и как рукой сняло любовь к снежку и морозу

Посилання на коментар

48 хвилин тому, karlito сказав:

Та я в курсі, що в Штатах. В Північих чи Південних? Чи посередині? Бо Штати дуже великі. Якийсь Мен і Флоріда - це дві великі різниці.

Посилання на коментар

3 години тому, Dmitriy_S сказав:

Вірить ТЦК, це все рівно, що ментам вірить:))

Хлопець непогано підготувався до зустрічі :pozor:

Хоч ніж і гівно-репліка, але від того він не менше, і ріже не набагато гірше за нормальний.

Ну хоч холодняк не приплюсують ... хоча і так вистачить, якщо адвокат нормальний не знайдеться.

1542006020_.thumb.png.cbec17229365daa09390e6431e621c1e.png

Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

ua.news/ua/ukraine/na-kirovogradshchini-pomer-cholovik-pislia-avariyi-pid-chas-vtechi-vid-ttsk

Посилання на коментар

Цитата

Американець створив пиво з «вакцинним» ефектом

👧Вірусолог Кріс Бак з Національного інституту раку вбудував у пивні дріжджі вірусоподібні частинки. Через це напій не лише впливає на свідомість, а й активує імунну відповідь.

👧За його даними, після приблизно 5 літрів такого пива рівень антитіл у крові реально піднімався до «робочих» значень. 

вот это нормальный вирусолог!!!

скучаю по временам ковида(((

Посилання на коментар

Цікаво, а чи читав тут хтось з багаточисельних шанувальникам SNUFF пана Пелевіна, той же The Circle чи The Every пана Dave Eggers

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

чому наші копіпастять лише вигідні їм закони? 

в рф є гарний закон про куріння, де *буть за куріння на балконах. 

а у нас кури де хочеш. сипеться попіл гарячий зверху на речі, балкони інших, дим тягне ... 

ЧОМУ В ЦІЙ КРАЇНІ БИДЛУ МОЖНА ВСЕ?! 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Цікаво, а чи читав тут хтось з багаточисельних шанувальникам SNUFF пана Пелевіна, той же The Circle чи The Every пана Dave Eggery

Є сенси?
Там теж тьолкі зі змінними характеристиками сучесті, як у SNUFF? 😁)))
Чи там живих людей трахають?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...