Vinsol2009 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 44 хвилини тому, Canton сказав: Скільки ракет вже прилетіло в той «досвід»? В день штук п'ять нарахував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, Canton сказал: Теперь понятно, из кого тушонка... Я их приводил в свой прекрасный дом Их вином поил и развлекались мы потом Иногда у них легкий был испуг От прикосновений к нежной шее крепких рук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 20 хвилин тому, рыбак сказав: . А почему не собакой ? В нього є канал " шалений кіт". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: В нього є канал " шалений кіт". Мне это зачем ? Мне не интересно что пишут какие- то коты. Хватило тут одного . Вовремя выключил . Змінено 10 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 9 минут назад, Vinsol2009 сказал: В нього є канал " шалений кіт". Шалені коти - это название его бата... А сам Алексей задвинутый на кошаках...он их всех спасал, эвакуировал с передка, пристраивал... У него самого кот из Мариуполя, когда город освобождали...подобрал, назвал Марик. До сих пор в семье 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 24 хвилини тому, рыбак сказав: Ко всем прицепишься со своими репликами. Ко всем , кроме одного - номерного пропагандиста. Давно заметил эту особенность у тебя. И ты не только боишься критиковать официальную пропаганду , а еше её защищаешь. А шо такое , Вадик , шо с тобой ? А я ее не читаю ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 18 минут назад, katso сказал: ну как бы к нам тоже через Белорусь было дело зашли ОК, Казахстан - countryeconomy.com/countries/compare/kazakhstan/ukraine?sector=Population&sc=XE23#tbl За Казахстаном Китай. Была попытка в 2020 - м, но быстро сдрыснули оттуда. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: А я ее не читаю ) Ты не читаешь , но с ним общаешься. И так , слегка заискивающе . .шось тут не то Змінено 9 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Ты не читаешь , но с ним общаешься. Бред какой-то - общаться с буковками на экране ) 4 хвилини тому, рыбак сказав: И так , слегка заискивающе . .шось тут не то Какие твои версии? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Уроженцу Украины запросили 5 лет за слова в поддержку взрыва на Крымском мосту и «русню на мясо»; показания на него дали сотрудники санатория Прокуратура запросила пять лет колонии-поселения 65-летнему уроженцу Украины Михаилу Тымкив по делу о призывах к экстремизму и оправдании терроризма. ...... Здається, я хлопаку цього знаю. Народився в Іркутську, трохи хернею в 90ті займався і втік на Росію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, DimaF сказал: За Казахстаном Китай. Была попытка в 2020 - м, но быстро сдрыснули оттуда. и за Украиной мог бы быть Китай - forbes.ua/ru/news/delo-motor-sich-v-gaage-pochemu-kitayskie-investory-uvelichili-iskovye-trebovaniya-k-ukraine-do-45-mlrd-30112021-2863 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 годину тому, vadimv сказав: Не завжди ) Оте їхнє "йа" (у аргентинському варіанті "ша") замість "лл" (ella, calle), а замість "с" (Gracias, corazon) якийсь шепелявий звук, який неможливо вимовити ) У вас онуки вже є? www.instagram.com/reel/DThrjS4DPfF/?igsh=MXd4Y2RwcTVlbzRwNQ== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 54 хвилини тому, DmiVady сказав: Але своя все одно буде краще, здоровіше та якісніше, бо ви знатимете, де бігала сировина та що їла) В мене в селі гааарні индики та цесарки росли раніше. Збирався ще навчити когось перепілок тримати, але ... ( Це да, в мене друзі м'ясну лавку держать. Іноді маякують, якщо є що стояще брать:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 минуту назад, katso сказал: и за Украиной мог бы быть Китай - forbes.ua/ru/news/delo-motor-sich-v-gaage-pochemu-kitayskie-investory-uvelichili-iskovye-trebovaniya-k-ukraine-do-45-mlrd-30112021-2863 Не дай Бог.... Китай это чума 21 века. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, vadimv сказал: Какие твои версии? )) Эта версия еще более подтвердила мою предыдущую догадку. Это прочел в одной книжке по психам. Но это для тебя будет платная информация. И деньги твои пойдут не мне , а в помощь бездомным котам . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 годину тому, Бездомный сказав: Dmitriy_S на вогник завітав ? Боже збав, нащо мені ті кацапи?:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Это прочел в одной книжке по психам. Не знаю ни одного нормального человека, который бы читал книжки по психам ) 2 хвилини тому, рыбак сказав: Но это для тебя будет платная информация. И деньги твои пойдут не мне , а в помощь бездомным котам . Я не помогаю бездомным котам - не хочу способствовать распространению токсоплазмы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, vadimv сказал: Не знаю ни одного нормального человека, который бы читал книжки по психам ) Ты уже нормируешь человеков. И что для тебя есть нормальность? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Я не помогаю бездомным котам - не хочу способствовать распространению токсоплазмы. А кому ты помогаешь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це да, в мене друзі м'ясну лавку держать. Іноді маякують, якщо є що стояще брать:) Так, то гарна та важлива опція! І зі мною в крамницях(бо на ринок за кожним шматком індика не наїздишся) дівчата вже давно здоровкаються) Тушонка - то гарно, але ми так: Прихований текст Тепер овочі готуються, але хвалитися вже не буду ... і так вже й "дніпровський жид" ... 😁 Каші дуже рідко їм, гарнір в основному овочі свіжі чи печені, але піляв гарний люблю, то святоє) Змінено 9 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, рыбак сказав: Ты уже нормируешь человеков. Приходится - это зачастую вопрос выживания. 5 хвилин тому, рыбак сказав: И что для тебя есть нормальность? Адекватность. 3 хвилини тому, рыбак сказав: А кому ты помогаешь ? Та мало много кому. Однажды щенка из леса в дом забрал. Змінено 9 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 15 минут назад, DimaF сказал: Китай это чума 21 века. почему? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, vadimv сказал: Адекватность. Чему ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Цитата Трамп влада утримує контроль через страх, репресії та насильство, а не через ефективне управління. Він наголосив, що справжнє лідерство має будуватися на повазі, а не на примусі й смертях. про кого це він? Змінено 9 годин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Чему ? Ситуации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз