рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 13 минут назад, akineo сказал: про кого це він? Это он Льва Толстого начитался. Как было актуально 100-200лет назад , так и сейчас : "едва ли когда-либо деспотизм власти причинял людям такие бедствия, как те, которые он причиняет людям теперь, и когда-либо презирал людей так, как он презирает их теперь. Никогда наглость насильников и подлость насилуемых не доходили до такой степени, до которой они дошли теперь" Змінено 6 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, Vinsol2009 сказав: НА ПЕРЕДКУ! ОписВідео носять переважно жартівливий характер і створені в тому числі за допомогою штучного інтелекту. Персонажі в контенті не реальні, всі події і обставини вигадані. Приємного перегляду. Слава Україні. По всім питанням: naperedku@gmail.com Також можливі персональні ПРИВІТАННЯ від лідера опозиції Петра Порошенка))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, DimaF сказал: Не дай Бог.... Китай это чума 21 века. Так стоп. Вы ж сами писали выше что за Казахстаном Китай поэтому в Казахстане нет войны. А за Украиной США, но в Украине война есть. Вывод - Китай - чума. Л-логика 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, ks6 сказав: Речь шла о доступности продуктов . Смак такое дело, найдется куча гурманов, которые похерят испанскую говядину на фоне какой-нибудь другой. так для сравнения надо выбирать схожие продукты. Иначе получается - на сарае х*** было написано, а там дрова лежали))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, US7IGN сказав: кращої яловичини ніж в ПАР я ще ніде не куштував нажаль туди поки що не доїхав, але все попереду, тож обов"язково спробую, ще кажуть у них там вино дуже пристойне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, kkost сказав: нажаль туди поки що не доїхав, але все попереду, тож обов"язково спробую, ще кажуть у них там вино дуже пристойне. і хліб смачніший ніж в совку при комунизмі. там поруч ще рекомендую в Есватіні заїхати - пиво смачне 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Хммм... може я зарано пішов із чудового світу алкоголю? Стільки ще не спробувано гарних напоїв. Хоча по пиву з різних країн і континентів я свого часу непогано пройшовся, не від'їжджаючи від стійки в пабі 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому сша постепенно качают европку, было бы интересно увидеть чтоб ес начал качать сша сближением с китаем...а то при таком курсе как сейчас боюсь нас ждет развал ес и продолжение войны, вернее ее расширение Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 45 хвилин тому, DmiVady сказав: Хммм... може я зарано пішов із чудового світу алкоголю? Стільки ще не спробувано гарних напоїв. Хоча по пиву з різних країн і континентів я свого часу непогано пройшовся, не від'їжджаючи від стійки в пабі 😉 Leffe у Києві та Leffe у Брюсселі це такі дві великі різниці)))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 50 хвилин тому, DmiVady сказав: пішов із чудового світу алкоголю? а що сталосЬ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 29 хвилин тому, kkost сказав: Leffe у Києві та Leffe у Брюсселі це такі дві великі різниці)))) Так, кега не дуже полюбляє транспортування. Це ціла технологія. Хоча бельгійські пивоварні багато експортують пиво по всьому світу. Якось на дегустації нам читав лекцію з цього приводу один із провідних менеджерів "Корнеліссен" (вони тоді щільно з "Фозі-груп" співпрацювали). Вони тоді своє King Mule IPA (таке собі, дуже охмелене, не кожному зайде) розкручували в Україні. Те ж саме з трапістським пивом: його теж треба уважно транспортувати, бо деяке дозріває у пляшках. Мабуть, "Орваль"(один з моїх найулюбленіших бельгійців), налитий з пляшки та випитий прямо в монастирі, таки відрізняється від "Орвалю", який доїхав у тій самій пляшці до Дніпра). Про бельгійські сорти пива, які я полюбляю, я можу писати довго й у подробицях, але… робити це без келиха якесь збочення 😁 Я свого часу вирішив порівняти німецький та чеський лагер на їхніх батьківщинах. Забронювали на літо Прагу, а на осінь (Октоберфест) Німеччину, але ... почався ковід, так і не порівняв. Але етта… повномасштабне то не я: у 22-му я нікуди не збирався, окрім села. Маєток будувати) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому India’s new Anti-Stealth Radar Grid can detect 5th-gen F-35, Su-57 fighter jets – All about air defence system share.google/dD0lfWqGrUfaHOiXU 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, US7IGN сказал: India’s new Anti-Stealth Radar Grid can detect 5th-gen F-35, Su-57 fighter jets – All about air defence system share.google/dD0lfWqGrUfaHOiXU и более того, глазами их тоже можно увидеть🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз