Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 минут назад, akineo сказал:

про кого це він?

Это он Льва Толстого начитался.

Как было актуально 100-200лет назад , так и сейчас :

"едва ли когда-либо деспотизм власти причинял людям такие бедствия, как те, которые он причиняет людям теперь, и когда-либо презирал людей так, как он презирает их теперь. Никогда наглость насильников и подлость насилуемых не доходили до такой степени, до которой они дошли теперь"

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

НА ПЕРЕДКУ!

ОписВідео носять переважно жартівливий характер і створені в тому числі за допомогою штучного інтелекту. Персонажі в контенті не реальні, всі події і обставини вигадані. Приємного перегляду. Слава Україні. По всім питанням: naperedku@gmail.com Також можливі персональні ПРИВІТАННЯ від лідера опозиції Петра Порошенка)))

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Не дай Бог....

Китай это чума 21 века.

Так стоп. Вы ж сами писали выше что за Казахстаном Китай поэтому в Казахстане нет войны. А за Украиной США, но в Украине война есть. Вывод - Китай - чума.  Л-логика 🤣

Посилання на коментар

9 годин тому, ks6 сказав:

Речь шла о доступности продуктов . Смак такое дело, найдется куча гурманов, которые похерят испанскую говядину на фоне какой-нибудь другой.

так для сравнения надо выбирать схожие продукты. Иначе получается - на сарае х*** было написано, а там дрова лежали)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 годин тому, US7IGN сказав:

кращої яловичини ніж в ПАР я ще ніде не куштував

нажаль туди поки що не доїхав, але все попереду, тож обов"язково спробую, ще кажуть у них там вино дуже пристойне.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, kkost сказав:

нажаль туди поки що не доїхав, але все попереду, тож обов"язково спробую, ще кажуть у них там вино дуже пристойне.

і хліб смачніший ніж в совку при комунизмі. там поруч ще рекомендую в Есватіні заїхати - пиво смачне :flag1:

IMG_20211020_124430.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

Хммм... може я зарано пішов із чудового світу алкоголю? :oops:
Стільки ще не спробувано гарних напоїв. Хоча по пиву з різних країн і континентів я свого часу непогано пройшовся, не від'їжджаючи від стійки в пабі 😉

• Лайк 2
Посилання на коментар

сша постепенно качают европку, было бы интересно увидеть чтоб ес начал качать сша сближением с китаем...а то при таком курсе как сейчас боюсь нас ждет развал ес и продолжение войны, вернее ее расширение

Посилання на коментар

45 хвилин тому, DmiVady сказав:

Хммм... може я зарано пішов із чудового світу алкоголю? :oops:
Стільки ще не спробувано гарних напоїв. Хоча по пиву з різних країн і континентів я свого часу непогано пройшовся, не від'їжджаючи від стійки в пабі 😉

Leffe у Києві та Leffe у Брюсселі це такі дві великі різниці))))

• Лайк 3
Посилання на коментар

29 хвилин тому, kkost сказав:

Leffe у Києві та Leffe у Брюсселі це такі дві великі різниці))))

Так, кега не дуже полюбляє транспортування. Це ціла технологія. Хоча бельгійські пивоварні багато експортують пиво по всьому світу.
Якось на дегустації нам читав лекцію з цього приводу один із провідних менеджерів "Корнеліссен" (вони тоді щільно з "Фозі-груп" співпрацювали). Вони тоді своє King Mule IPA (таке собі, дуже охмелене, не кожному зайде) розкручували в Україні.

Те ж саме з трапістським пивом: його теж треба уважно транспортувати, бо деяке дозріває у пляшках.
Мабуть, "Орваль"(один з моїх найулюбленіших бельгійців), налитий з пляшки та випитий прямо в монастирі, таки відрізняється від "Орвалю", який доїхав у тій самій пляшці до Дніпра). 

Про бельгійські сорти пива, які я полюбляю, я можу писати довго й у подробицях, але… робити це без келиха якесь збочення 😁

Я свого часу вирішив порівняти німецький та чеський лагер на їхніх батьківщинах. Забронювали на літо Прагу, а на осінь (Октоберфест) Німеччину, але ... почався ковід, так і не порівняв.
Але етта… повномасштабне то не я: у 22-му я нікуди не збирався, окрім села. Маєток будувати)

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

India’s new Anti-Stealth Radar Grid can detect 5th-gen F-35, Su-57 fighter jets – All about air defence system share.google/dD0lfWqGrUfaHOiXU

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

India’s new Anti-Stealth Radar Grid can detect 5th-gen F-35, Su-57 fighter jets – All about air defence system share.google/dD0lfWqGrUfaHOiXU

и более того, глазами их тоже можно увидеть🤣

Посилання на коментар

10 годин тому, XL.pro сказав:

Або кішки вже не потрібні )))))

Душой и телом охладев,
я погасил мою жаровню:
еще смотрю на нежных дев,
а для чего – уже не помню.

(с) :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...