Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 минут назад, akineo сказал:

про кого це він?

Это он Льва Толстого начитался.

Как было актуально 100-200лет назад , так и сейчас :

"едва ли когда-либо деспотизм власти причинял людям такие бедствия, как те, которые он причиняет людям теперь, и когда-либо презирал людей так, как он презирает их теперь. Никогда наглость насильников и подлость насилуемых не доходили до такой степени, до которой они дошли теперь"

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

НА ПЕРЕДКУ!

ОписВідео носять переважно жартівливий характер і створені в тому числі за допомогою штучного інтелекту. Персонажі в контенті не реальні, всі події і обставини вигадані. Приємного перегляду. Слава Україні. По всім питанням: naperedku@gmail.com Також можливі персональні ПРИВІТАННЯ від лідера опозиції Петра Порошенка)))

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 час назад, DimaF сказал:

Не дай Бог....

Китай это чума 21 века.

Так стоп. Вы ж сами писали выше что за Казахстаном Китай поэтому в Казахстане нет войны. А за Украиной США, но в Украине война есть. Вывод - Китай - чума.  Л-логика 🤣

Посилання на коментар

9 годин тому, ks6 сказав:

Речь шла о доступности продуктов . Смак такое дело, найдется куча гурманов, которые похерят испанскую говядину на фоне какой-нибудь другой.

так для сравнения надо выбирать схожие продукты. Иначе получается - на сарае х*** было написано, а там дрова лежали)))

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 годин тому, US7IGN сказав:

кращої яловичини ніж в ПАР я ще ніде не куштував

нажаль туди поки що не доїхав, але все попереду, тож обов"язково спробую, ще кажуть у них там вино дуже пристойне.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, kkost сказав:

нажаль туди поки що не доїхав, але все попереду, тож обов"язково спробую, ще кажуть у них там вино дуже пристойне.

і хліб смачніший ніж в совку при комунизмі. там поруч ще рекомендую в Есватіні заїхати - пиво смачне :flag1:

IMG_20211020_124430.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

Хммм... може я зарано пішов із чудового світу алкоголю? :oops:
Стільки ще не спробувано гарних напоїв. Хоча по пиву з різних країн і континентів я свого часу непогано пройшовся, не від'їжджаючи від стійки в пабі 😉

• Лайк 2
Посилання на коментар

сша постепенно качают европку, было бы интересно увидеть чтоб ес начал качать сша сближением с китаем...а то при таком курсе как сейчас боюсь нас ждет развал ес и продолжение войны, вернее ее расширение

Посилання на коментар

45 хвилин тому, DmiVady сказав:

Хммм... може я зарано пішов із чудового світу алкоголю? :oops:
Стільки ще не спробувано гарних напоїв. Хоча по пиву з різних країн і континентів я свого часу непогано пройшовся, не від'їжджаючи від стійки в пабі 😉

Leffe у Києві та Leffe у Брюсселі це такі дві великі різниці))))

• Лайк 4
Посилання на коментар

29 хвилин тому, kkost сказав:

Leffe у Києві та Leffe у Брюсселі це такі дві великі різниці))))

Так, кега не дуже полюбляє транспортування. Це ціла технологія. Хоча бельгійські пивоварні багато експортують пиво по всьому світу.
Якось на дегустації нам читав лекцію з цього приводу один із провідних менеджерів "Корнеліссен" (вони тоді щільно з "Фозі-груп" співпрацювали). Вони тоді своє King Mule IPA (таке собі, дуже охмелене, не кожному зайде) розкручували в Україні.

Те ж саме з трапістським пивом: його теж треба уважно транспортувати, бо деяке дозріває у пляшках.
Мабуть, "Орваль"(один з моїх найулюбленіших бельгійців), налитий з пляшки та випитий прямо в монастирі, таки відрізняється від "Орвалю", який доїхав у тій самій пляшці до Дніпра). 

Про бельгійські сорти пива, які я полюбляю, я можу писати довго й у подробицях, але… робити це без келиха якесь збочення 😁

Я свого часу вирішив порівняти німецький та чеський лагер на їхніх батьківщинах. Забронювали на літо Прагу, а на осінь (Октоберфест) Німеччину, але ... почався ковід, так і не порівняв.
Але етта… повномасштабне то не я: у 22-му я нікуди не збирався, окрім села. Маєток будувати)

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

India’s new Anti-Stealth Radar Grid can detect 5th-gen F-35, Su-57 fighter jets – All about air defence system share.google/dD0lfWqGrUfaHOiXU

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

India’s new Anti-Stealth Radar Grid can detect 5th-gen F-35, Su-57 fighter jets – All about air defence system share.google/dD0lfWqGrUfaHOiXU

и более того, глазами их тоже можно увидеть🤣

Посилання на коментар

10 годин тому, XL.pro сказав:

Або кішки вже не потрібні )))))

Душой и телом охладев,
я погасил мою жаровню:
еще смотрю на нежных дев,
а для чего – уже не помню.

(с) 

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Читаю Шмигаля про "мобілізацію бригад із регіонів" і "додаткові генератори" у столицю.

Офігіваю.

*Дісклеймер: повністю підтримую перелічені далі "рішення штабу Шмигаля". Саме це і мав би робити уряд з самого початку. Сосія наносить удари всією потугою держави — долати наслідки Україна також має силами всієї держави, а не лише мера якогось з розбомблених міст.

І тут одразу ж виникають питання.

" «Укрзалізниця» направить на допомогу Києву 30 спеціалізованих бригад для відновлення тепломереж. Ще 20 бригад направлять до Києва з інших регіонів України." - пише Шмигаль.

" Готуємо до передачі місту ще понад 60 генераторів."

" Віцепремʼєр-міністр з відновлення Олексій Кулеба повідомив про кількість когенераційних установок, які вже прямують на підсилення міста. Поставив завдання прибрати усі бюрократичні перепони для їхнього швидкого запуску в роботу."

Якщо не звертати увагу на безграмотність шмигалевої писанини (хто "поставив завдання"? - шмигаль кулебі чи кулеба бюрократам?), то з цих бравих "донесень з фронтів" слідує простий висновок.

Центральна влада в перші дні після удару навмисно кинула киян.

Уряд одразу мав резерв півсотні бригад енергетиків, 60 генераторів і неназваного числа когенераційних установок.

Це прямо слідує з заяв Шмигаля.

Держава завжди має більший резерв ресурсів за місцеву владу. І наші предки тому й вигадали державність, бо вона потрібна, щоб ресурси волинян і древлян під час війни кинути на допомогу сіверянам чи полянам.

Але виходить (з слів же Шмигаля!), український уряд тримав десь додаткові ресурси в заначці, приховував, як алкаш від дружини, не ділився ними у розпал кризи. Зате ржав з Кличка, вів чорну медіа-кампанію, насолоджувався проблемами і "безпорадністю місцевої влади".

І лише коли Кличко сам майже впорався, тут зелений уряд виходить на сцену весь в білому: "направляємо ресурси".

А раніше чому не направили? Просто пздць якийсь.

Навіть не знаю як назвати цих істот.

"Подальші кроки уряду будуть спрямовані на створення децентралізованої мережі, яка дозволить місту бути менш вразливим до терористичних атак РФ."

В перекладі з хуцпи на українську: за 4 роки уряд Шмигаля, Свириденко і Зеленського не зробив нічого, щоб зробити Київ менш вразливим.

Зетьман записував вечірні проповіді, як "провів Ставку", "обговорив захист енергетики", утворив черговий стоп'ятсотий штаб. А на ділі пшик. Децентралізацію мереж починають лише зараз. Когенераційними установками, які були в Кулеби, але він їх десь ховав.

Реальність така: після російської атаки Зеленський і його уряд весело споглядали, як Кличко борсається наодинці з бідою. Не допомагали (хоча могли). Глумилися.

Бо хотіли замочити рейтинг Кличка в Києві.

Для цього вони змусили киян довше мерзнути в -15 і грітися на вулицях біля багать, наче в Кам'яну добу.

Бо дріб'язкова нікчема в кріслі президента просто хотіла перекинути власний провал за двушечку, пусті базікання про блекаут в Москві і незахищену енергетику — на Кличка.

Поки росія по нам б'є всіма ресурсами, українська влада наші ресурси марнує.

Хоча вони їй доступні з самого початку.

Це і є нова епоха хуцпи.

---

Остання фраза Шмигаля звучить уже просто насмішкою:

"Наша мета — миттєва координація та реагування. Не тижні, не дні, а лічені години." (С)

• Сумно 1
Посилання на коментар

Это все, что достаточно знать...

"В Україні не залишилось жодної електростанції, яку б не атакував ворог...

Захист 2-го рівня збудований практично на всіх підстанціях. Практично кожен бетонний саркофаг витримав влучання шахедів. Деякі саркофаги витримали до 20 влучань шахедів. Є влучання ракет. Також витримали" — Шмигаль на годині запитань до уряду. (С)

616499897_4148745992043238_1509261149799042585_n.jpg

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Canton сказав:

Это все, что достаточно знать...

"В Україні не залишилось жодної електростанції, яку б не атакував ворог...

Захист 2-го рівня збудований практично на всіх підстанціях. Практично кожен бетонний саркофаг витримав влучання шахедів. Деякі саркофаги витримали до 20 влучань шахедів. Є влучання ракет. Також витримали" — Шмигаль на годині запитань до уряду. (С)

616499897_4148745992043238_1509261149799042585_n.jpg

якщо є балістичні ракети і кинджал, то і захист повинне бути такого ж рівня

можна уразити будь який об'єкт, питання лише в ціні (і-чи кількості засобів)

іМХО, рішення цієї задачі не існує. навіть якщо завтра закінчиться війна, то на відновлення енергетики підуть роки 

Посилання на коментар

7 часов назад, DmiVady сказал:

Так, кега не дуже полюбляє транспортування. Це ціла технологія. Хоча бельгійські пивоварні багато експортують пиво по всьому світу.
Якось на дегустації нам читав лекцію з цього приводу один із провідних менеджерів "Корнеліссен" (вони тоді щільно з "Фозі-груп" співпрацювали). Вони тоді своє King Mule IPA (таке собі, дуже охмелене, не кожному зайде) розкручували в Україні.

Те ж саме з трапістським пивом: його теж треба уважно транспортувати, бо деяке дозріває у пляшках.
Мабуть, "Орваль"(один з моїх найулюбленіших бельгійців), налитий з пляшки та випитий прямо в монастирі, таки відрізняється від "Орвалю", який доїхав у тій самій пляшці до Дніпра). 

Про бельгійські сорти пива, які я полюбляю, я можу писати довго й у подробицях, але… робити це без келиха якесь збочення 😁

Я свого часу вирішив порівняти німецький та чеський лагер на їхніх батьківщинах. Забронювали на літо Прагу, а на осінь (Октоберфест) Німеччину, але ... почався ковід, так і не порівняв.
Але етта… повномасштабне то не я: у 22-му я нікуди не збирався, окрім села. Маєток будувати)

так смачно розповіли ...

що взяв пляшечку абатського  еля Сен Бернардус тріпель .... потримав у руках ...

подумки посмаковав  по пам'яті    і... поставив назад.

41890_1768344307.webp

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

32 минуты назад, akineo сказал:

якщо є балістичні ракети і кинджал, то і захист повинне бути такого ж рівня

можна уразити будь який об'єкт, питання лише в ціні (і-чи кількості засобів)

іМХО, рішення цієї задачі не існує. навіть якщо завтра закінчиться війна, то на відновлення енергетики підуть роки 

Вы даже не поняли, что речь была не о защите...

Посилання на коментар

Фейкові дані в "Дії" - журналістське розслідування

“Дія” розповсюджує фейкові дані: про це йдеться у останньому відео Бігус.Інфо.
Журналісти підкрили у “Дії” карту “пунктів незламності” і просто поїхали за вказаними адресами. Їздили різними районами Києва, у різний час.
Деякі із зазначених у “Дії” пунктів - були просто зачинені, деякі були відчинені, але самі сиділи без світла, води та опалення.
На деяких адресах був житловий будинок чи церква, і тамтешні мешканці лише від журналістів дізналися що вони є “пунктом незламності”.

Там, де все ж вдалося знайти працюючі “пункти незламності” – тобто зігрітися та підзарядити пауербанк – з’ясувалося, що все це щастя зачиняється о 18:00.
Я перепрошую, а у чому в такому разі полягає, на думку, влади, ідея “незламності”? Незламність лише до 18:00, а далі шо? Ввечері вийде сонце та повернеться з роботи електропостачання? Чи навпаки – після “незламності” настане “час зламності”?
Як і де, на думку чиновників, мають виживати люди до ранку?

Також у “Дії” вказані цілодобові “пункти незламності”, але один за таких виявився…. поліцейським відділком. 
Ну така собі перспектива - “не зламатися” у поліції.
Бомжі полюбляють такі “лайфхаки” – провести зиму з гратами за дрібний злочин, зате у теплі та з триразовим харчуванням.

Очевидно, що це тупо декорація не тільки з боку “Дії”, але також грандіозне фейк-шоу від усієї міндіч-влади.
Рандомно вписати адреси “пунктів незламності”, нанести то все на е-мапу і продати Дія-хом’ячкам як “турботу влади про людей”.

І це ж історія не тільки про “Дію”, а і про все інше, що витворяє правляча мафія.
Заявити про вироблені 3 тисяч ракет до кінця 2025 року – і забути про цю заяву негайно після проголошення. Так само – про гігават додаткового виробництва електроенергії. Так само про “Паляницю”, про “ракету-дрон”, про “блекаут на москві”. Пам’ятаємо також і про “безпекові угоди”, про “саміти миру”.
І, звісно, про “90% мирного плану”. Брешуть як дихають.

Звісно, на карті в “Дії” зазначено також і справжні, працюючі “пункти незламності”. 
Але який відсоток тих даних правдивий – не знає ніхто, у тому числі сама влада.
Вони виливають у бочку меду актуальних даних відра лайна фейків – заради красивої картинки “великої кількості відкритих пунктів незламності”.

А також, дуже ймовірно, що на цьому тупому окозамилюванні крадуть гроші.
Адже на папері на відкриття та утримання цих пунктів потрібне фінансування – яке скоріш за все виділено. Виділено, списано, поділено, виведено за кордон і витрачено на купівлю вілл в Іспанії чи апартаментів в Ізраїлі. Друзями президента. Який “нічогоне знав”, авжеж.

І “Дія” у цьому схематозі – бере безпосередню участь, у ролі легалізатора завідомо фейкових даних. Тобто “Дія” – це невід’ємна частина зеко-манди.

А поки ви дивитесь відео, я готую матеріал про ситуацію із офіційним закриттям ДП “Дія”, що буде з мініцифрою, яка доля “жижиталізації” в Україні і яка у цьому всьому роль “тіні Федорова”. Бо багато хто питав про це. Джерело: https://censor.net/ua/b3595912

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...