yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Так для чего создаются эти 150 тыщ трактовок , как не для того чтобы запутать то простое , сказанное для каждого , в этом и состоит их цель- извратить истину, запутать догматами и лжеучением. Это те , кого Иисус называл: книжниками и фарисеями . Все так, я з вами повністю згоден, не хвилюйтесь. Я вже вас поздоровив що ви один з небагатьох хто правильно розуміє істинне вчення Ісуса Христа. Нажаль не всім так пощастило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Буддизм, который полностью согласуется с нейробиологией )) якщо він так гарно узгоджується, то чому навіть мусульман більше за буддистів? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: якщо він так гарно узгоджується, то чому навіть мусульман більше за буддистів? ну та, ну та - мійльони лемінгів.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Але буддисти не здаються й іноді трошки вирізають мусульман) Це дуже миролюбне вчення. 😉 Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Что не понятного сказанного в Нагорной Проповеди ? Вимбачте що наразі я ще не на стільки просвітлений що можу без джіпіті дискутувати на ці теми. Ось він, джіпіті, каже що йому не зрозуміло як можна «Не давати святого псам і не кидати перлів перед свинями» якщо одночасно виконувати «Не судіть, щоб і вас не судили». Як можна когось визнати псом чи свинею, якщо не варто судити і оцінювати інших? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, yuragon сказав: Все так, я з вами повністю згоден, не хвилюйтесь. Я вже вас поздоровив що ви один з небагатьох хто правильно розуміє істинне вчення Ісуса Христа. Нажаль не всім так пощастило. Всі євангеліє правили під впливом Духа Святого. Людина, яка не прийняла його звісно не може і судити що в писанні правильно в що ні 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо він так гарно узгоджується, то чому навіть мусульман більше за буддистів? З тієї ж самої причини, чому і алкоголікв більше, ніж випускників Стенфорда чи Оксфорда ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, yuragon сказав: не зрозуміло як можна «Не давати святого псам і не кидати перлів перед свинями» якщо одночасно виконувати «Не судіть, щоб і вас не судили». Як можна когось визнати псом чи свинею, якщо не варто судити і оцінювати інших? З євреями таке трапляється, коли вони беруться проповідувати буддизм ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, karbo сказав: Всі євангеліє правили під впливом Духа Святого. Spiritus, тобто спирту ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 хвилину тому, vadimv сказав: З тієї ж самої причини, чому і алкоголікв більше, ніж випускників Стенфорда чи Оксфорда ) чому ви думаєте що серед їх випускників менше алкоголіків ніж в середньому? я думаю їх навіть більше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 28 хвилин тому, vadimv сказав: З євреями таке трапляється, коли вони беруться проповідувати буддизм ) тому що це суперечить концепції. продавати треба і все буде добре 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 34 минуты назад, yuragon сказал: Вимбачте що наразі я ще не на стільки просвітлений що можу без джіпіті дискутувати на ці теми. Ось він, джіпіті, каже що йому не зрозуміло як можна «Не давати святого псам і не кидати перлів перед свинями» якщо одночасно виконувати «Не судіть, щоб і вас не судили». Як можна когось визнати псом чи свинею, якщо не варто судити і оцінювати інших? Я пишу по своей памяти без сторонних ии и жпт. Это сказание , насчет свиней , насколько я понимаю - аллегория , а не прямое обзывательство . Когда Иисуса привели к Каиафу- первосвященнику , то Христос молчал перед ним , потому что смысл объяснять тем , кто желает поглумится над твоим сказанным . Смысл говорить тому , у кого нет цели слушать ? Как этих невеж можно назвать , как не свиньями и собаками топчущих жемчуг ? Насчет " судить" , что подразумевается под этим определением : рассуждать , критиковать или судить целью наказания ? Что , ии не говорит , жпт - не тянет ?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 30 хвилин тому, US7IGN сказав: тому що це суперечить концепції. продавати треба і все буде добре Writing for a penny a word is ridiculous. If a man really wants to make a million dollars, the best way would be to start his own religion. © Або коротше: "You wanta make real money, you gotta start a religion!" 😁 І таки так: .......християнство ... іслам ...... Apple ... Tesla ... Large Language Models ... Generative AI ... Нам, буддистам, це знайомо. Ми давно на цьому ринку топчемось 😉 Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 29 хвилин тому, рыбак сказав: Насчет " судить" , что подразумевается под этим определением : рассуждать , критиковать или судить целью наказания ? "«не судите, да не судимы будете» – о чем это? не изрекай суждений и не будет у тебя судимостей." © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 годин тому, XL.pro сказав: @Дощчитаю новини і згадую Ваші слова. Це кадровий військовий (із тих 10%) чи мобілізований? glavcom.ua/kyiv/news/zbir-hroshej-z-pidlehlikh-za-vidpustki-na-kijivshchini-oholosheno-pidozru-komandiru-vijskovoji-chastini-1100307.html Чому вас зацікавило це питання і на що впливає В "новині" не вказано ніяких даних від слова зовсім. Якийсь командир якоїсь частини, заблюрені фото Як діти малі Думаю новина вигадана щоб боялись і не робили х-ні - сам неодноразово це використовував Тепер по суті - подавачі новин - журнашлюхи. Командир відділення, командир батальйону чи командир бригади - це все командири якоїсь вч. Але в командира відділення у підпорядкуванні 7 чол, у комбрига 7 тис чол. Різницю відчуваєте? Щодо кадрових/некадрових - такими термінами в негативному значенні оперують лише дауни і підари запоребриківські я ще раз повторюю - на сьогодні немає ніякої різниці між мобілізованими і контрактниками, відмінність лише у дрібницях забезпечення, якихось плюшках, складнощах звільнення і т.п. формальна тобто. Тягнуть війну однаково всі. У нас навіть командувачі родів військ (генеральська посада) мобілізовані, а серед комбатів то й ліку немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Під час попередньої масованої атаки Україні довелося використати понад 20 ракет РАС-3 share.google/jm7UMfQC2ybqsnRnF Скільки ще цікавого нам розкажуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 годин тому, hause сказав: Где-то 1,3 млн. Число забронированных в Украине за год выросло на 30% – министр экономики Количество военнообязанных с бронью от мобилизации за последний год увеличилось. Ну как теперь не вспомнить новости от 10 октября 2024-го года. Власти Украины инициировали проверку решений об определении критически важных предприятий и организаций. Толчком к действию послужило недовольство президента Украины Владимира Зеленского бронированием до 1,5 миллиона человек. Интересно, а в 2026 году проверки будут? Потому что в 2024-м говорили с каждого утюга, что даже миллион забронированных это слишком много. t.me/NikolayGolbin/1947 вони і так кожен рік клоунаду влаштовують, через що частину заброньованих мобілізовують а так очевидно, що забронбовані це гарячий резерв. а що буде з підприємствами то вже не важливо. може нарешті жінкі підуть працювати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, 7351 сказав: що вона пам'ятає? в якому році буде 45? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 49 хвилин тому, US7IGN сказав: Під час попередньої масованої атаки Україні довелося використати понад 20 ракет РАС-3 share.google/jm7UMfQC2ybqsnRnF Скільки ще цікавого нам розкажуть? все вже відомо з 22 року. що єдиний шлях "до перемоги" нам пропонують прийняти все на голову. скільки ресурсів кинули на ппо, прикриття об'єктів, а все одно уражені-знищені. так ще і кабами вільно працюють. Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 1 час назад, Дощ сказал: на сьогодні немає ніякої різниці між мобілізованими і контрактниками, є, і вона якщо не ключова то досить суттєва- вони колись добровільно вибрали саме цю професію, чи якщо хочте карєру, хтось побудував її так чи інакше, хтось вивчив систему і поюзав, хтось пробухав весь час. але так чи інакше це був вибір. я на момент мобілізації в 22му - 44 роки, вища освіта, вільна англійська, за плечима реалізовані ті чи інші проекти різного ступенню складності, кваліфікація по ІТ на рівні командира мого підрозділу - капітана з профільною освітою. і - тадам - рядовий. маю купу над собою начальства, добра частина яких багато в чому поступається мені (фізично та розумово, а мають бути прикладом, до речі), сержантсько-старшинський склад взагалі на 90 відсотків я б з ними ніколи не пересікся в житті і срати б на одному полі не сів. спита морда через одного. типова тилова частина, мазані перемазані, куми-свати-родичі. ні, дякую. я не то що вмерти боюсь (а я боюсь) - навіть ніч проведена на неортопедичному матраці не з власної волі (на охоті чи десь в поході) вже для мене достатня причина до армії не наближатись на кілометр. я не хочу "стійко переносити всі тяготи військової служби". тупо не хочу. та й взагалі, як ви думаєте, тільки чесно - якби я в 17 (чи хай в 23 після строкової) років вибрав карєру військового - я б був рядовим??? навряд, скоріше б якимось начфіном (я по профілю економіст), або взагалі б пенсіонером, дулі ТЦК крутив би. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 5 хвилин тому, karlito сказав: є, і вона якщо не ключова то досить суттєва- вони колись добровільно вибрали саме цю професію, чи якщо хочте карєру, хтось побудував її так чи інакше, хтось вивчив систему і поюзав, хтось пробухав весь час. але так чи інакше це був вибір. я на момент мобілізації в 22му - 44 роки, вища освіта, вільна англійська, за плечима реалізовані ті чи інші проекти різного ступенню складності, кваліфікація по ІТ на рівні командира мого підрозділу - капітана з профільною освітою. і - тадам - рядовий. маю купу над собою начальства, добра частина яких багато в чому поступається мені (фізично та розумово, а мають бути прикладом, до речі), сержантсько-старшинський склад взагалі на 90 відсотків я б з ними ніколи не пересікся в житті і срати б на одному полі не сів. спита морда через одного. типова тилова частина, мазані перемазані, куми-свати-родичі. ні, дякую. я не то що вмерти боюсь (а я боюсь) - навіть ніч проведена на неортопедичному матраці не з власної волі (на охоті чи десь в поході) вже для мене достатня причина до армії не наближатись на кілометр. я не хочу "стійко переносити всі тяготи військової служби". тупо не хочу. та й взагалі, як ви думаєте, тільки чесно - якби я в 17 (чи хай в 23 після строкової) років вибрав карєру військового - я б був рядовим??? навряд, скоріше б якимось начфіном (я по профілю економіст), або взагалі б пенсіонером, дулі ТЦК крутив би. це і є основна причина, кадрові вважають - якщо ви такі розумні, то чого ви строєм не ходите. вони в принципі не бачуть того, про що ви написали. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 10 хвилин тому, kkost сказав: це і є основна причина, кадрові вважають - якщо ви такі розумні, то чого ви строєм не ходите. вони в принципі не бачуть того, про що ви написали. Але щиро вважають що ставлення до людей як до бидла гарно мотивує служити під ними Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз