Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Так для чего создаются эти 150 тыщ трактовок , как не для того чтобы запутать то простое , сказанное для каждого , в этом и состоит их цель- извратить истину, запутать догматами и лжеучением.

Это те , кого Иисус называл: книжниками и фарисеями .

Все так, я з вами повністю згоден, не хвилюйтесь. Я вже вас поздоровив що ви один з небагатьох хто правильно розуміє істинне вчення Ісуса Христа. Нажаль не всім так пощастило.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Буддизм, который полностью согласуется с нейробиологией ))

якщо він так гарно узгоджується, то чому навіть мусульман більше за буддистів? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

якщо він так гарно узгоджується, то чому навіть мусульман більше за буддистів? :lol:

ну та, ну та - мійльони лемінгів....

Посилання на коментар

Але буддисти не здаються й іноді трошки вирізають мусульман)
Це дуже миролюбне вчення. 😉

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Что не понятного сказанного в Нагорной Проповеди ?

Вимбачте що наразі я ще не на стільки просвітлений що можу без джіпіті дискутувати на ці теми. Ось він, джіпіті, каже що йому не зрозуміло як можна «Не давати святого псам і не кидати перлів перед свинями» якщо одночасно виконувати «Не судіть, щоб і вас не судили». Як можна когось визнати псом чи свинею, якщо не варто судити і оцінювати інших?

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, yuragon сказав:

Все так, я з вами повністю згоден, не хвилюйтесь. Я вже вас поздоровив що ви один з небагатьох хто правильно розуміє істинне вчення Ісуса Христа. Нажаль не всім так пощастило.

Всі євангеліє правили під впливом Духа Святого. Людина, яка не прийняла його звісно не може і судити що в писанні правильно в що ні 

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, US7IGN сказав:

З тієї ж самої причини, чому і алкоголікв більше, ніж випускників Стенфорда чи Оксфорда )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, yuragon сказав:

не зрозуміло як можна «Не давати святого псам і не кидати перлів перед свинями» якщо одночасно виконувати «Не судіть, щоб і вас не судили». Як можна когось визнати псом чи свинею, якщо не варто судити і оцінювати інших?

З євреями таке трапляється, коли вони беруться проповідувати буддизм )

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

Всі євангеліє правили під впливом Духа Святого.

Spiritus, тобто спирту )

Посилання на коментар

21 хвилину тому, vadimv сказав:

З тієї ж самої причини, чому і алкоголікв більше, ніж випускників Стенфорда чи Оксфорда )

чому ви думаєте що серед їх випускників менше алкоголіків ніж в середньому? я думаю їх навіть більше:flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

28 хвилин тому, vadimv сказав:

З євреями таке трапляється, коли вони беруться проповідувати буддизм )

тому що це суперечить концепції. продавати треба і все буде добре :flag1:

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

34 минуты назад, yuragon сказал:

Вимбачте що наразі я ще не на стільки просвітлений що можу без джіпіті дискутувати на ці теми. Ось він, джіпіті, каже що йому не зрозуміло як можна «Не давати святого псам і не кидати перлів перед свинями» якщо одночасно виконувати «Не судіть, щоб і вас не судили». Як можна когось визнати псом чи свинею, якщо не варто судити і оцінювати інших?

Я пишу по своей памяти без сторонних ии и жпт.

Это сказание , насчет свиней , насколько я понимаю - аллегория , а не прямое обзывательство  .

Когда Иисуса привели к Каиафу- первосвященнику , то Христос молчал перед ним , потому что смысл объяснять тем , кто желает  поглумится над твоим сказанным .

Смысл говорить  тому , у кого нет цели слушать ? Как этих  невеж можно назвать , как не свиньями и собаками  топчущих жемчуг ?

Насчет " судить" , что подразумевается под этим определением : рассуждать , критиковать  или судить целью наказания ? 

Что , ии не говорит , жпт - не тянет   ?? 

Посилання на коментар

30 хвилин тому, US7IGN сказав:

тому що це суперечить концепції. продавати треба і все буде добре :flag1:

Writing for a penny a word is ridiculous. If a man really wants to make a million dollars, the best way would be to start his own religion. © 

Або коротше: "You wanta make real money, you gotta start a religion!" 😁

І таки так: .......християнство ... іслам ...... Apple ... Tesla ... Large Language Models ... Generative AI ... :o

Нам, буддистам, це знайомо. Ми давно на цьому ринку топчемось 😉

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

29 хвилин тому, рыбак сказав:

Насчет " судить" , что подразумевается под этим определением : рассуждать , критиковать  или судить целью наказания ? 

"«не судите, да не судимы будете» – о чем это? не изрекай суждений и не будет у тебя судимостей." ©

Посилання на коментар

11 годин тому, XL.pro сказав:

@Дощчитаю новини і згадую Ваші слова. Це кадровий військовий (із тих 10%) чи мобілізований?

glavcom.ua/kyiv/news/zbir-hroshej-z-pidlehlikh-za-vidpustki-na-kijivshchini-oholosheno-pidozru-komandiru-vijskovoji-chastini-1100307.html

Чому вас зацікавило це питання і на що впливає

В "новині" не вказано ніяких даних від слова зовсім. Якийсь командир якоїсь частини, заблюрені фото

Як діти малі

Думаю новина вигадана щоб боялись і не робили х-ні - сам неодноразово це використовував

Тепер по суті - подавачі новин - журнашлюхи. Командир відділення, командир батальйону чи командир бригади - це все командири якоїсь вч. Але в командира відділення у підпорядкуванні 7 чол, у комбрига 7 тис чол. Різницю відчуваєте?

Щодо кадрових/некадрових - такими термінами в негативному значенні оперують лише дауни і підари запоребриківські

я ще раз повторюю - на сьогодні немає ніякої різниці між мобілізованими і контрактниками, відмінність лише у дрібницях забезпечення, якихось плюшках, складнощах звільнення і т.п. формальна тобто. Тягнуть війну однаково всі. У нас навіть командувачі родів військ (генеральська посада) мобілізовані, а серед комбатів то й ліку немає

Посилання на коментар

Під час попередньої масованої атаки Україні довелося використати понад 20 ракет РАС-3 share.google/jm7UMfQC2ybqsnRnF

Скільки ще цікавого нам розкажуть?

Посилання на коментар

5 годин тому, hause сказав:

Где-то 1,3 млн. Число забронированных в Украине за год выросло на 30% – министр экономики

Количество военнообязанных с бронью от мобилизации за последний год увеличилось. 

Ну как теперь не вспомнить новости от 10 октября 2024-го года. Власти Украины инициировали проверку решений об определении критически важных предприятий и организаций. 

Толчком к действию послужило недовольство президента Украины Владимира Зеленского бронированием до 1,5 миллиона человек. 

Интересно, а в 2026 году проверки будут? Потому что в 2024-м говорили с каждого утюга, что даже миллион забронированных это слишком много.

t.me/NikolayGolbin/1947

вони і так кожен рік клоунаду влаштовують, через що частину заброньованих мобілізовують 

а так очевидно, що забронбовані це гарячий резерв. а що буде з підприємствами то вже не важливо.

може нарешті жінкі підуть працювати?

Посилання на коментар

49 хвилин тому, US7IGN сказав:

Під час попередньої масованої атаки Україні довелося використати понад 20 ракет РАС-3 share.google/jm7UMfQC2ybqsnRnF

Скільки ще цікавого нам розкажуть?

все вже відомо з 22 року. що єдиний шлях "до перемоги" нам пропонують прийняти все на голову. 

скільки ресурсів кинули на ппо, прикриття об'єктів, а все одно уражені-знищені. так ще і кабами вільно працюють. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 час назад, Дощ сказал:

на сьогодні немає ніякої різниці між мобілізованими і контрактниками,

є, і вона якщо не ключова то досить суттєва- вони колись добровільно вибрали саме цю професію, чи якщо хочте карєру, хтось побудував її так чи інакше, хтось вивчив систему і поюзав, хтось пробухав весь час. але так чи інакше це був вибір. я на момент мобілізації в 22му - 44 роки, вища освіта, вільна англійська, за плечима реалізовані ті чи інші проекти різного ступенню складності, кваліфікація по ІТ на рівні командира мого підрозділу - капітана з профільною освітою. і - тадам - рядовий. маю купу над собою начальства, добра частина яких багато в чому поступається мені (фізично та розумово, а мають бути прикладом, до речі), сержантсько-старшинський склад взагалі на 90 відсотків я б з ними ніколи не пересікся в житті і срати б на одному полі не сів. спита морда через одного. типова тилова частина, мазані перемазані, куми-свати-родичі. ні, дякую. я не то що вмерти боюсь (а я боюсь) - навіть ніч проведена на неортопедичному матраці не з власної волі (на охоті чи десь в поході) вже для мене достатня причина до армії не наближатись на кілометр. я не хочу "стійко переносити всі тяготи військової служби". тупо не хочу.  та й взагалі, як ви думаєте, тільки  чесно - якби я в 17 (чи хай в 23 після строкової) років вибрав карєру військового  - я  б був рядовим??? навряд, скоріше б якимось начфіном (я по профілю економіст), або взагалі б пенсіонером, дулі ТЦК крутив би.

• Лайк 7
Посилання на коментар

5 хвилин тому, karlito сказав:

є, і вона якщо не ключова то досить суттєва- вони колись добровільно вибрали саме цю професію, чи якщо хочте карєру, хтось побудував її так чи інакше, хтось вивчив систему і поюзав, хтось пробухав весь час. але так чи інакше це був вибір. я на момент мобілізації в 22му - 44 роки, вища освіта, вільна англійська, за плечима реалізовані ті чи інші проекти різного ступенню складності, кваліфікація по ІТ на рівні командира мого підрозділу - капітана з профільною освітою. і - тадам - рядовий. маю купу над собою начальства, добра частина яких багато в чому поступається мені (фізично та розумово, а мають бути прикладом, до речі), сержантсько-старшинський склад взагалі на 90 відсотків я б з ними ніколи не пересікся в житті і срати б на одному полі не сів. спита морда через одного. типова тилова частина, мазані перемазані, куми-свати-родичі. ні, дякую. я не то що вмерти боюсь (а я боюсь) - навіть ніч проведена на неортопедичному матраці не з власної волі (на охоті чи десь в поході) вже для мене достатня причина до армії не наближатись на кілометр. я не хочу "стійко переносити всі тяготи військової служби". тупо не хочу.  та й взагалі, як ви думаєте, тільки  чесно - якби я в 17 (чи хай в 23 після строкової) років вибрав карєру військового  - я  б був рядовим??? навряд, скоріше б якимось начфіном (я по профілю економіст), або взагалі б пенсіонером, дулі ТЦК крутив би.

це  і є основна причина, кадрові вважають - якщо ви такі розумні, то чого ви строєм не ходите. вони в принципі не бачуть того, про що ви написали.

• Хаха 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, kkost сказав:

це  і є основна причина, кадрові вважають - якщо ви такі розумні, то чого ви строєм не ходите. вони в принципі не бачуть того, про що ви написали.

Але щиро вважають що ставлення до людей як до бидла гарно мотивує служити під ними :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...