akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Цитата Ракети ППО, які були доставлені нам у неділю, вже використовувалися у четвер. - потужний *пать а чого він видає військові таємниці? Змінено 4 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: В бутність мою ФОП-ом, коли я ще займався офлайн бізнесом, в мене в неділю такий оборот був, якщо в долари перевести по сьогоднішньому курсу. Так то був мєлкий бізнес. Все залежить від маржинальності. Ну то такі часи були: за кожен пост на форумі платили в долярах, та ще й щедро. Багаті часи, піднялися люди. 😁 Це зараз півбітні з три-чвертьбітними крихти підбирають, бо дочекаєшся грошей від тих фламіндичів, ога 😉 Почитав податкових експертів, коментувати не хочу, то їх тиждень) Тож вирішив порадувати пана Серджіо: це Дніпро (ШІ намалював): Прихований текст IMG_7478.MP4 Джерело: t.me/dnepr_operativ/102540 Змінено 3 години тому користувачем DmiVady описьки) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, ozzy сказав: я тобі вже казав що своїм американським паспортом ти скоро свою сраку підтерати будеш, все до того йде Спробуй вловити різницю між скоро і вже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому нате вам перемоги немножко Цитата Я подивився псу Патрону в очі і він мені сказав, що ми ніколи не здамося, — генсек НАТО Рютте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) там кацапи щось кажуть про контрнаступ зсу зустрічні бої на запорізькому напрямку Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Бездомный сказав: там кацапи щось кажуть про контрнаступ зсу зустрічні бої на запорізькому напрямку Старлінк кацапи відрубали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, XL.pro сказал: Чому запитав. Перед війною ходив у зал. Тренер, якого знаю більше 10 років, ходив до церкви московського патріархату, А я то все думаю , откуда у тебя этот постоянный интерес к московскому патриархату.. Оказывается это был твой персональный фитнес тренер . Ну ты хоть с ним булки подкачал )))? И ладно тут , как ты говоришь " деды" тусуются , но ты же не дед , что ты тут забыл ? Ты придумал себе отмазку, чтобы прикрыть свою ссыкливость, типо платишь налоги и давай тут мусолить , ну кто без твоих налогов армию будет содержать)))), фронт бы уже давно развалился.))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 32 минуты назад, рыбак сказал: Ты придумал себе отмазку, чтобы прикрыть свою ссыкливость, типо платишь налоги и давай тут мусолить , ну кто без твоих налогов армию будет содержать)))), фронт бы уже давно развалился.))) Не армию, а государство в целом. На таких как он Украина и жила, и пенсии платились и т.д. Если бы надеялись на айтишников, юристов, шабашников и ресторанных лабухов, не в обиду никому, тут давно уже был бы гаплык. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 35 минут назад, ks6 сказал: Не армию, а государство в целом. На таких как он Украина и жила, и пенсии платились и т.д. Если бы надеялись на айтишников, юристов, шабашников и ресторанных лабухов, не в обиду никому, тут давно уже был бы гаплык. Рассмешил , чесслово)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому (змінено) 3 часа назад, DmiVady сказал: Ну то такі часи були: за кожен пост на форумі платили в долярах, та ще й щедро. Багаті часи, піднялися люди. 😁 Це зараз півбітні з три-чвертьбітними крихти підбирають, бо дочекаєшся грошей від тих фламіндичів, ога 😉 Почитав податкових експертів, коментувати не хочу, то їх тиждень) Тож вирішив порадувати пана Серджіо: це Дніпро (ШІ намалював): Скрыть контент IMG_7478.MP4 16 \u041c\u0411 · 0 загрузок Джерело: t.me/dnepr_operativ/102540 Зараз про того чувака в червоному комбінезоні весь ФБ гудить. Респект чуваку. Мда, ШІ прогресує, а ще пів року тому по шість пальців на руках малював. Пи. Си. Цікаво то теж ШІ? Змінено 19 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 7 хвилин тому, sergio сказав: Зараз про того чувака в червоному комбінезоні весь ФБ гудить. Респект чуваку. Мда, ШІ прогресує, а ще пів року тому по шість пальців на руках малював. Пи. Си. Цікаво то теж ШІ? Цо то за охрона? Коло Лембергу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому (змінено) 2 минуты назад, DmiVady сказал: Цо то за охрона? Коло Лембергу? Не зрозуміло. Але те, що не від рашки то однозначно. Думаю від бульбашів. Змінено 11 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Цо то за охрона? Коло Лембергу? Запорізький напрямок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз