akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Цитата Ракети ППО, які були доставлені нам у неділю, вже використовувалися у четвер. - потужний *пать а чого він видає військові таємниці? Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: В бутність мою ФОП-ом, коли я ще займався офлайн бізнесом, в мене в неділю такий оборот був, якщо в долари перевести по сьогоднішньому курсу. Так то був мєлкий бізнес. Все залежить від маржинальності. Ну то такі часи були: за кожен пост на форумі платили в долярах, та ще й щедро. Багаті часи, піднялися люди. 😁 Це зараз півбітні з три-чвертьбітними крихти підбирають, бо дочекаєшся грошей від тих фламіндичів, ога 😉 Почитав податкових експертів, коментувати не хочу, то їх тиждень) Тож вирішив порадувати пана Серджіо: це Дніпро (ШІ намалював): Прихований текст IMG_7478.MP4 Джерело: t.me/dnepr_operativ/102540 Змінено 2 години тому користувачем DmiVady описьки) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, ozzy сказав: я тобі вже казав що своїм американським паспортом ти скоро свою сраку підтерати будеш, все до того йде Спробуй вловити різницю між скоро і вже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому нате вам перемоги немножко Цитата Я подивився псу Патрону в очі і він мені сказав, що ми ніколи не здамося, — генсек НАТО Рютте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) там кацапи щось кажуть про контрнаступ зсу зустрічні бої на запорізькому напрямку Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 1 година тому, Бездомный сказав: там кацапи щось кажуть про контрнаступ зсу зустрічні бої на запорізькому напрямку Старлінк кацапи відрубали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 3 часа назад, XL.pro сказал: Чому запитав. Перед війною ходив у зал. Тренер, якого знаю більше 10 років, ходив до церкви московського патріархату, А я то все думаю , откуда у тебя этот постоянный интерес к московскому патриархату.. Оказывается это был твой персональный фитнес тренер . Ну ты хоть с ним булки подкачал )))? И ладно тут , как ты говоришь " деды" тусуются , но ты же не дед , что ты тут забыл ? Ты придумал себе отмазку, чтобы прикрыть свою ссыкливость, типо платишь налоги и давай тут мусолить , ну кто без твоих налогов армию будет содержать)))), фронт бы уже давно развалился.))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 32 минуты назад, рыбак сказал: Ты придумал себе отмазку, чтобы прикрыть свою ссыкливость, типо платишь налоги и давай тут мусолить , ну кто без твоих налогов армию будет содержать)))), фронт бы уже давно развалился.))) Не армию, а государство в целом. На таких как он Украина и жила, и пенсии платились и т.д. Если бы надеялись на айтишников, юристов, шабашников и ресторанных лабухов, не в обиду никому, тут давно уже был бы гаплык. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз