Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

За организацию бандформирования только пожурили.

Для рашапідорів -- бандформуваня;

для українців -- захисники України.

image.thumb.png.17c70ba72a9f9b95b25c57ed22dd462d.png

donbas.army

Батальйон "Азов" (12-та бригада спеціального призначення «Азов» у складі Національної гвардії України) рашапідори теж як тільки не обзивали...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

28 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

НовиниАнтиукраїнська позиція Орбана

14.02.26 23:00 4 890 30

Орбан про заяву Зеленського щодо "відрощування живота": Чергова передвиборча промова на підтримку вступу України до ЄС

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан відреагував на заяву президента України Володимира Зеленського щодо "відрощування ним живота, а не армії", назвавши її передвиборчою промовою на підтримку вступу України до Європейського Союзу.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це Орбан написав у соцмережі Х.

Більше новин у Telegram-каналі Цензор.НЕТ

Чергова передвиборча промова

"Шановний Володимире Зеленський, дякую за чергову передвиборчу промову на підтримку вступу України до ЄС. Це дуже допоможе угорцям чіткіше побачити ситуацію. Однак є дещо, що ви неправильно розумієте: ці дебати не про мене і не про вас. Вони стосуються майбутнього Угорщини, України та Європи", – написав він.

Також Орбан додав, що саме тому Україна "не може стати членом Європейського Союзу". 

Нагадаємо, раніше під час панельної дискусії на Мюнхенській конференції з питань безпеки президент Володимир Зеленський заявив, що завдяки Україні прем'єр  Угорщини Віктор Орбан може "відрощувати свій живіт замість нарощування армії". Джерело: https://censor.net/ua/n3600631

Зелёный уебан.

Тільки посіпаки вбивць українських дітей, які працюють в Україні на рашапідорів, підтримують маріонетку путіна Орбана та плюються лайном в Зеленського.

......................................

image.thumb.png.e0407249b31cf4d9979783d6a6eb47b1.png

Віктор Орбан відкинув переконання багатьох європейських лідерів, що російський диктатор Володимир Путін становить загрозу безпеці Європи.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час свого програмного виступу в суботу зробив низку скандальних заяв, спрямованих проти Європейського Союзу. Про це повідомляє Главком із посиланням на CNN edition.cnn.com/2026/02/14/europe/viktor-orban-eu-hungary-election-intl

а вісім тижнів до парламентських виборів, які відбудуться 12 квітня, лідер партії «Фідес» наголосив, що справжня загроза для Угорщини походить не зі Сходу, а саме з Брюсселя. Орбан порівняв сучасний ЄС із радянським режимом, заявивши, що прихильникам свободи варто боятися «брюссельської репресивної машини».

Орбан назвав побоювання лідерів Заходу щодо агресії Володимира Путіна «примітивними та несерйозними». Він вважає, що Росія не становить прямої загрози безпеці континенту. На думку прем'єра, Брюссель є «джерелом неминучої небезпеки», яка намагається втягнути угорців у війну та позбавити країну суверенітету.

www.up.mk.ua/uk/articles/176916

image.thumb.png.ddc0d7733681713148e74e227b45ebfb.png

Змінено користувачем 7351
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

Эпибатидин — токсин, который выделяют ядовитые лягушки в Южной Америке. В России в природе он не встречается», — отмечает британское ведомство.

Завезли вместе с наркотой?

Посилання на коментар

24 хвилини тому, 7351 сказав:

для українців -- захисники України

Для придурков герой, для государства Украина- преступник.

СБУ указала, что прекратила деятельность военизированного формирования, "частной военной компании". Ее деятельность была направлена на подготовку к совершению тяжких преступлений - в том числе "против основ национальной безопасности".

По данным СБУ, в состав компании входило более 150 человек. Сама организация действовала под прикрытием охранных фирм и общественных организаций.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, 7351 сказав:

Тільки

Зелёные придурки делают из соседей врагов.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Зелёные придурки делают из соседей врагов.

Не "делают" (те и сами давно ими стали), а называют вещи своими именами.

Так, конечно же, нельзя делать. 

20.03.2022 в 14:18, Фрай сказав:

если сейчас говорить всю правду то к ней мало кто готов и что тогда?
лучше соврать ... чем сказать правду

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

их война...

Цитата

Чоловіки можуть народжувати дітей 🤔

Депутати Європарламенту відхилили поправку, в якій йшлося про те, що завагітніти можуть тільки біологічні жінки.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

называют вещи своими именами.

Если ты базарная баба, а не формально полулегитимный руководитель государства.

Руководители уходят, а шлейф остаётся, только шут-придурок этого не понимает. Переходить на личности в международных делах может только конченый уебан.

• Лайк 2
Посилання на коментар

13 минут назад, Бармалей сказал:

их война...

Та, чесно говоря, чем дальше, тем меньше хочеться в ЕС. 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

24 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Если ты базарная баба, а не формально полулегитимный руководитель государства.

Та да, тяжело руками водителям - то шашлыки, а то орбан.

image.png.cfdf0be7b84909e858c5e6bfdce15a0c.png

Посилання на коментар

31 минуту назад, sergio сказал:

а я благодаря всему такому все больше убеждаюсь что Украина це европа - кучи тупых долпайопов обязательно должны быть вместе🤣

Посилання на коментар

Галущенко намагався виїхати , як багатодітний батько.  висадили з поїзда. отримує підозру. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

3 минуты назад, Бармалей сказал:

а я благодаря всему такому все больше убеждаюсь что Украина це европа - кучи тупых долпайопов обязательно должны быть вместе🤣

Та хотел на историческую родину эммигрировать, а там тоже не все так однозначно:

Посилання на коментар

16 годин тому, XL.pro сказав:

Дякую, але не ідеалізуйте мене.

Для мене дивно читати, коли люди: а) з чималими доходами, б) не сидячи в окопі, в) під час війни намагаються не платити податки.

Яка тоді різниця між ними і чиновниками/прокурорами та іншою челяддю?!

Різниця величезна. Вони створюють ВВП, на відміну від чиновників. А в кейсі айтішників, часто ще й валютну виручку. І податкм вони все рівно платять (ПДВ, акцизи і т.д.). Я розумію навіщо платити податки в Німеччині. Я бачу куди вони йдуть. Хоч і не готовий платити їх в повному обсязі. А навіщо платити податки в Україні? Щоб ті самі чиновники їх сnиздили?

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Зараз навіть студенти тікають зі Львова. Не кажучи вже про Харків.
В Львівській політехніці заявили, що студенти виїжджають за кордон не тільки через безпеку ukranews.com/ua/news/1134472-v-lvivskij-politehnitsi-zayavyly-shho-studenty-vyyizhdzhayut-za-kordon-ne-tilky-cherez-bezpeku

Хуйло досяг своєї мети — ніхто тепер не хоче жити в Україні. 

Цитата

Коли стадо біжить в певному напрямку (тренді) є потреба глибоко подумати та проаналізувати ситуацію. Імхо, вчиняти так, як вчиняє стадо (в більшості поверхневе, безвідповідальне, примітивне та пофігістичне) — доволі небезпечна штука.

Коли стадо гонять кудись — треба думати, аналізувати та вивчати ситуацію (як індивідуально, так і суспільно).

Мріяти про соціалку в іноземній державі — це вищий рівень інфантилізму, що доволі «нормально» для типового / пересічного українця, що любить шару, пофігізм та гарне життя європейського рівня (але не задає собі питання чи заслуговує він на таке життя власною працею), і якого вже зневажають і в Польщі, і в Словаччині, і Чехії...

«Репутація та імідж» українцям (як народу, як суспільству) там (в державах-сусідах) побудовано відповідний.

Соціалка в умовній Данії чи Швеції — це досягнення столітньої важкої праці та зусиль мільйонів місцевих жителів (зокрема сумлінній та відповідальній сплаті високих податків — умовні 50%).

Одночасно, умовні 80% українців (які, ще й вважають себе великими патріотами з якогось дива) не готові сплачувати навіть 18-25% ПДФО в Україні, що є одними з найнижчих податкових ставок ПДФО в Європі.

Будь-яка «шара» (сидіння на соціалці, економічне паразитування різних видів та форм) — це економічна ілюзія для дурнів. Ця ілюзія (як і будь-яка інша) має свою ціну, яку рано чи пізно доводиться сплачувати.

«Шаровиків-халтурників» (економічних паразитів, які сидять на чиїсь спині) в будь-якому адекватному (дорослому) суспільстві / компанії / колективі не поважають (зневажають). Thig Endo

Змінено користувачем sat-prof
  • Хаха 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

10 минут назад, sat-prof сказал:

Зараз навіть студенти тікають зі Львова. Не кажучи вже про Харків.
В Львівській політехніці заявили, що студенти виїжджають за кордон не тільки через безпеку ukranews.com/ua/news/1134472-v-lvivskij-politehnitsi-zayavyly-shho-studenty-vyyizhdzhayut-za-kordon-ne-tilky-cherez-bezpeku

Хуйло досяг своєї мети — ніхто тепер не хоче жити в Україні. 

В мене малий не талант, щоб виїжджати за кордон , тож ніби вчиться на першому курсі в полутесі. 

Хоча, чесно кужучи, не знаю нафіга. Так дитинство ще на 4 роки продовжити. 😏

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, 7351 сказав:

4 години тому, 7351 сказав:

А нічого що канали рашистські?

• Хаха 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

В мене малий не талант, щоб виїжджати за кордон , тож ніби вчиться на першому курсі в полутесі. 

Хоча, чесно кужучи, не знаю нафіга. Так дитинство ще на 4 роки продовжити. 😏

Це важливо: я закінчив Львівську політехніку за напрямом радіотехніка.

p.s

Колись Харків був «містом студентів». Війна позбавила Харків майбутнього. ((

Президент Латвії: держави-члени не готові назвати дату вступу України до Євросоюзу

Цитата

Президент Латвії Едгарс Рінкевичс заявив, що між державами-членами ЄС не має згоди щодо конкретної дати вступу України до ЄС, яка може бути закріплена у потенційній мирній угоді.

Про це, як пише "Європейська правда", він під час панельної дискусії на Мюнхенській конференції з безпеки.

Рінкевичс заявив, що не бачить в усіх країнах-членах ЄС готовності погодитися на конкретну дату для вступу України, але блок може знайти вирішення для цього.

"З нашої точки зору, так, ми хочемо, щоб Україна якомога швидше стала частиною ЄС, але ЄС завжди був дуже креативним, коли це було дійсно потрібно. І ми можемо знайти формулу, яка, ймовірно, нам підійде", – сказав він.

Президент Латвії висловив переконання, що конкретна дата членства України в ЄС пов’язана з мирною угодою, яка, на його думку, є недосяжною найближчим часом.

"Я не бачу, що Росія збирається рухатися. А якщо Росія не рухається, то ми не матимемо угоди. Якщо Росія не рухається, то ми маємо вирішити, якщо є країна, яка перебуває у стані війни, що ми будемо робити з розширенням Європи. Тож чи можемо ми сьогодні назвати конкретну дату, наприклад 27 листопада?", – заявив латвійський президент.

Рінкевичс заявив, що, на його думку, війна не завершиться у 2026 році, але він хотів би помилятися.

"Чесно кажучи, на цю мить я не можу уявити, що ми укладемо угоду у 2026 році.Якщо я помиляюся, я з радістю визнаю це всюди", – сказав він.

Нагадаємо, єврокомісарка з питань розширення Марта Кос не виключила вступ України у ЄС в 2027, зазначивши, що потрібно знайти відповідні шляхи.

Раніше у Мюнхені міністр закордонних справ України Андрій Сибіга заявляв, що домовленості про швидкий вступ до ЄС реальні. 

Нещодавно опитування показало, що підтримка українцями вступу в ЄС різко зросла.

Змінено користувачем sat-prof
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Дощ сказав:

А нічого що канали рашистські?

Так і бот не український :crazy:

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 годин тому, karlito сказав:

чому це? в США ось майже нема, там кожен може працювати як найнятий і як ФОП "з коробки", різниця по податках що соцвнесок найнятому платить роботодавець, а самозайнятий 15,2 відсотки має заплатити сам, тобто на круг для самозайнятого податки вищі. але самозайнятий (чи пп) має право списувати ряд витрат, то при грамотній стратегії податки майже не відрізняються. правда неоподаткований мінімум податку на дохід 15 тис в рік (не 17 грн), на соцвнесок мінінмуму немає. я взагалі не розумію - навіщо вигадувати велосипед - є "бест практіс" - скопіювати з якоїсь норм країни і все. на рахунок поділу - так як тут всі і фізичні особи, і підприємці одночасно - то є чіткі критерії що є найнятий (форма Дабл Ю 2) і самозайнятий - (форма 1099 нон емплоймент компенсейшн). і польські та українські фірми які люблять брати найнятих, але оформляти їх по 1099 як субконтракторів - ходять по тонкому льоду, так як працівник може легко потім в суді довести що він працював як найнятий, хоч і отримував оплату як самозайнятий. для субконтратора не можна проводити навчання стандартам фірми, надавати інструменти, оплачувати бенз, встановлювати графік виконання робіт і спосіб їх виконання. 

Це ж не аргументи "от в США". 

Будь які зміни треба робити комплексно, оптимізувати процеси, будувати якусь логічну стратегію, комунікувати відповідно. В нас поки "МВФ сказали зробити якусь ***ню то ми і робимо", вочевидь з таким рівнем розуміння ***ня і вийде. Або одне розповідає що ондіфанс має платити податки а друге відкриває кримінал за онліфанс. 

Посилання на коментар

10 минут назад, sat-prof сказал:

Це важливо: я закінчив Львівську політехніку за напрямом радіотехніка.

p.s

Колись Харків був «містом студентів». Війна позбавила Харків майбутнього. ((

Президент Латвії: держави-члени не готові назвати дату вступу України до Євросоюзу

То в була мене аварійниа спеціальність, якби на автомобілебудування не поступив. 

Пи. Си. Теж львівську закінчував. 

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

У сожалению его не расстреляли по законам военного времени за присвоение офицерского звания и за то, что послал батальон на погибель.

За организацию бандформирования только пожурили.

За участие в захвате Донецкой госадминистрации не понес ответственности.

Провокатор он и есть провокатор.

Я колись ледь не записався в батальйон Донбас, коли разом на Майдані мітингували проти чи то першого, чи то другого перемир'я, оскільки не розумів їх призначення і доцільність. Потім пізніше вникнув в тему і прийшло розуміння що інакшого варіанту перегрупуватись просто не існувало. Як тумблер клацнув, більше мітингувати на цю тему не ходив. А взагалі Порох ухвалював рішення, які сходу здавались неправильними і помилковими, і лише згодом проявлялась картина, яка показувала правильність дій і попередній розрахунок. І в цьому видно різницю між зеленським і порохом, оскільки другий був локомотивом і брав на себе відповідальність, у т.ч. за помилки, а Зеленський намагається нарізати задачі комусь іншому щоб замість нього шукали рішення проблеми. І це так кидається в очі, що складно не помітити, і тасування уряду саме ця історія

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...