Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, DmiVady сказав: 69% українців мають вищий за середній або високий рівень медіаграмотності, І при цьому голосують то за овоча, то за блазня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, Бездомный сказав: з огляду на те , як птахи Мадяра на відео страчують кацапів , цупкіші та прудкіші ті кацапі що старші , молоді кацапи чомусь покірно підставляють хто шию , хто дупу То йдіть побігайте, ніщо ж не заважає:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, karbo сказал: Переброска морской пехоты дает Трампу возможность захватить остров Харк — The Wall Street Journal 31-й экспедиционный корпус, направляющийся на Ближний Восток из Японии, часто проводит тренировки на островах Тихого океана для проведения подобных операций. о .... кацапи теж острів захопили - острів Ахіллеса - невдало . трамп вирішив по всім граблям пробігтися Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 часов назад, akineo сказал: це ж банки не зможуть заробляти і купа обмінників і бариг пробував я на Чікагщині поміняти готівкове євро на долар, 3000, треба було трохи готівки. заскочив в перший ліпший обмінник, на руки виходило 2400 з копійками. мало що курс гавно, ще й комісія 500 баксів. рука не піднялась, лежать далі собі. коли в Італії міняв євро на бакси - курс теж гівно був, але хоч таких диких комісій не було. на прохання відкрити доларовий рахунок щоб я безнал - дивились як на дибіла. відкрив Револют, і по ліміту 500 євро на день пшикав поповнення на нього, ходив на пошту як в школу. отой банківський комунізм що в Україні, коли ти можеш відкривати картки в різних валютах, класти туди готівку - не знаю де ще таке є. не будіть лихо, наші бариги і обмінники - то є супер. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, karlito сказал: комунізм що в Україні, коли ти можеш відкривати картки в різних валютах, класти туди готівку - не знаю де ще таке є. не будіть лихо, наші бариги і обмінники - то є супер. +++ Еще пока и в аптеках можно купить лекарства без мозгоебства почти, тьфу тьфу..) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, DimaF сказав: +++ Еще пока и в аптеках можно купить лекарства без мозгоебства почти, тьфу тьфу..) інколи попадаються, які розповідають фармацевту що у нього рецепт є, тільки він вдома або у друга)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 хвилин тому, karlito сказав: пробував я на Чікагщині поміняти готівкове євро на долар ну це все одно що на кацапщині ходити мемуари Бандери продавати 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 29 минут назад, US7IGN сказал: ну це все одно що на кацапщині ходити мемуари Бандери продавати або на пшекщині - пшеки на Степана Андрійовича тригеряться не меньше . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому це в моєму стилі. в далекому 93му їздили ми на "футбольний матч" в Польщу, я зміг примазатись як запасний, хоча грати не вмів. і, як тоді водилось, повіз на продаж вироби з рідного містечка. Полонне славилось фарфором та лозовими виробами. і був серед мого краму такий собі шедевр заводу художньої кераміки "Тарасик", зменшена варіація великої статуетки Тарас Бульба. підходить до мене літній поляк і на агресії такий "за ілє спредаєш тего самурая, курва?" я в непонятках назвав ціну, не памятаю, чи то 15 тис, чи то 45. він ще покурвав трохи і купив таки. мені аж потім дійшла причина агресії. думаю, добре що не відгріб, це ж я їхнього ворога їм привіз. хз що він потом з ним робив, тим "самураєм". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 годину тому, Бездомный сказав: о .... кацапи теж острів захопили - острів Ахіллеса - невдало . трамп вирішив по всім граблям пробігтися А вам, знайомому з кацащиною, це знайомо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому Цитата Нетаньягу надіслав до України запит щодо проведення переговорів із Зеленським, – Ynet (https://www.ynet.co.il/news/article/bjsk00z79we#google_vignette). Мета – налагодження ізраїльсько-українського співробітництва у питаннях перехоплення іранських дронів. а ізріль чим нам допоміг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 6 минут назад, akineo сказал: а ізріль чим нам допоміг? На рахунок чого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 16 минут назад, akineo сказал: а ізріль чим нам допоміг? пво и медицина - это из известного... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 14 годин тому, Бездомный сказав: а кацапи скиглять та нахвалють Флеша ( впн ) Приховати вміст каменти кацапів під відео надихають - взагалі страх втратили Это не война а позорище, пятый год не можем освободить четыре области. И потери фантастические и за что гибнут парни. За ворье что в Кремле и думе. Да стратег с Володи увы никакой и в МО нам не нужны такие гении позора - тактики. Доведет нас этот маразматик старый до гибели. Как можно врать и говорить народу... Нас опять обманули.... Кто принял решение начать войну не подготовленными? Президент, кто ответит за фантастические потери? Народ? Когда ж вся это сволочь оставит свои места. Однозначно через выборы изменить ситуацию в лучшую сторону не получится. Воры и предатели у власти. А що саме вас надихає? Що людоїдам мало крові? Ну от буквально, їм мало крові, нашої, вам чомусь це подобається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз