Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, DmiVady сказав: 69% українців мають вищий за середній або високий рівень медіаграмотності, І при цьому голосують то за овоча, то за блазня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, Бездомный сказав: з огляду на те , як птахи Мадяра на відео страчують кацапів , цупкіші та прудкіші ті кацапі що старші , молоді кацапи чомусь покірно підставляють хто шию , хто дупу То йдіть побігайте, ніщо ж не заважає:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, karbo сказал: Переброска морской пехоты дает Трампу возможность захватить остров Харк — The Wall Street Journal 31-й экспедиционный корпус, направляющийся на Ближний Восток из Японии, часто проводит тренировки на островах Тихого океана для проведения подобных операций. о .... кацапи теж острів захопили - острів Ахіллеса - невдало . трамп вирішив по всім граблям пробігтися Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 часов назад, akineo сказал: це ж банки не зможуть заробляти і купа обмінників і бариг пробував я на Чікагщині поміняти готівкове євро на долар, 3000, треба було трохи готівки. заскочив в перший ліпший обмінник, на руки виходило 2400 з копійками. мало що курс гавно, ще й комісія 500 баксів. рука не піднялась, лежать далі собі. коли в Італії міняв євро на бакси - курс теж гівно був, але хоч таких диких комісій не було. на прохання відкрити доларовий рахунок щоб я безнал - дивились як на дибіла. відкрив Револют, і по ліміту 500 євро на день пшикав поповнення на нього, ходив на пошту як в школу. отой банківський комунізм що в Україні, коли ти можеш відкривати картки в різних валютах, класти туди готівку - не знаю де ще таке є. не будіть лихо, наші бариги і обмінники - то є супер. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, karlito сказал: комунізм що в Україні, коли ти можеш відкривати картки в різних валютах, класти туди готівку - не знаю де ще таке є. не будіть лихо, наші бариги і обмінники - то є супер. +++ Еще пока и в аптеках можно купить лекарства без мозгоебства почти, тьфу тьфу..) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 хвилин тому, DimaF сказав: +++ Еще пока и в аптеках можно купить лекарства без мозгоебства почти, тьфу тьфу..) інколи попадаються, які розповідають фармацевту що у нього рецепт є, тільки він вдома або у друга)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 30 хвилин тому, karlito сказав: пробував я на Чікагщині поміняти готівкове євро на долар ну це все одно що на кацапщині ходити мемуари Бандери продавати 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 29 минут назад, US7IGN сказал: ну це все одно що на кацапщині ходити мемуари Бандери продавати або на пшекщині - пшеки на Степана Андрійовича тригеряться не меньше . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому це в моєму стилі. в далекому 93му їздили ми на "футбольний матч" в Польщу, я зміг примазатись як запасний, хоча грати не вмів. і, як тоді водилось, повіз на продаж вироби з рідного містечка. Полонне славилось фарфором та лозовими виробами. і був серед мого краму такий собі шедевр заводу художньої кераміки "Тарасик", зменшена варіація великої статуетки Тарас Бульба. підходить до мене літній поляк і на агресії такий "за ілє спредаєш тего самурая, курва?" я в непонятках назвав ціну, не памятаю, чи то 15 тис, чи то 45. він ще покурвав трохи і купив таки. мені аж потім дійшла причина агресії. думаю, добре що не відгріб, це ж я їхнього ворога їм привіз. хз що він потом з ним робив, тим "самураєм". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Бездомный сказав: о .... кацапи теж острів захопили - острів Ахіллеса - невдало . трамп вирішив по всім граблям пробігтися А вам, знайомому з кацащиною, це знайомо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому Цитата Нетаньягу надіслав до України запит щодо проведення переговорів із Зеленським, – Ynet (https://www.ynet.co.il/news/article/bjsk00z79we#google_vignette). Мета – налагодження ізраїльсько-українського співробітництва у питаннях перехоплення іранських дронів. а ізріль чим нам допоміг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 6 минут назад, akineo сказал: а ізріль чим нам допоміг? На рахунок чого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 16 минут назад, akineo сказал: а ізріль чим нам допоміг? пво и медицина - это из известного... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 14 годин тому, Бездомный сказав: а кацапи скиглять та нахвалють Флеша ( впн ) Приховати вміст каменти кацапів під відео надихають - взагалі страх втратили Это не война а позорище, пятый год не можем освободить четыре области. И потери фантастические и за что гибнут парни. За ворье что в Кремле и думе. Да стратег с Володи увы никакой и в МО нам не нужны такие гении позора - тактики. Доведет нас этот маразматик старый до гибели. Как можно врать и говорить народу... Нас опять обманули.... Кто принял решение начать войну не подготовленными? Президент, кто ответит за фантастические потери? Народ? Когда ж вся это сволочь оставит свои места. Однозначно через выборы изменить ситуацию в лучшую сторону не получится. Воры и предатели у власти. А що саме вас надихає? Що людоїдам мало крові? Ну от буквально, їм мало крові, нашої, вам чомусь це подобається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: А вам, знайомому з кацащиною, це знайомо? ні , Бог милував . хоч і багато кацапського культур-мультур крізь себе пропустив . дещо вичавлювати довелося себе по краплі , можливо - і досі вичавлюю. цінного лишилося , хіба що уродженець українського Таганрогу Антін Чехов , та уродженець українського Дніпра Олександр Галіч . Можливо - вибірково - Микола Хохоль Яновський , та Євген Гребінка - Очі чорні. Пензляри - українці Ріпін , Пимоненко , грек - Куінджи , німець - Перов . З тих , кого залишив , кацапів хіба два - байкар Крилов та пензляр Федотов . Змінено 1 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому що там , кажуть в крису знищили іскандери з розрахунками ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз