Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, DmiVady сказав:

69% українців мають вищий за середній або високий рівень медіаграмотності,

І при цьому голосують то за овоча, то за блазня.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 годин тому, Бездомный сказав:

з огляду на те , як птахи Мадяра на відео страчують кацапів , цупкіші та прудкіші ті кацапі  що старші , молоді кацапи чомусь покірно підставляють хто шию , хто дупу

То йдіть побігайте, ніщо ж не заважає:)

Посилання на коментар

1 час назад, karbo сказал:

Переброска морской пехоты дает Трампу возможность захватить остров Харк — The Wall Street Journal 

31-й экспедиционный корпус, направляющийся на Ближний Восток из Японии, часто проводит тренировки на островах Тихого океана для проведения подобных операций.

о ....  кацапи теж острів захопили - острів Ахіллеса - невдало .

трамп вирішив по всім граблям пробігтися

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

9 часов назад, akineo сказал:

це ж банки не зможуть заробляти і купа обмінників і бариг

пробував я на Чікагщині поміняти готівкове євро на долар, 3000, треба було трохи готівки. заскочив в перший ліпший обмінник, на руки виходило 2400 з копійками. мало що курс гавно, ще й комісія 500 баксів. рука не піднялась, лежать далі собі. коли в Італії міняв євро на бакси - курс теж гівно був, але хоч таких диких комісій не було. на прохання відкрити доларовий рахунок щоб я безнал - дивились як на дибіла. відкрив Револют, і по ліміту 500 євро на день пшикав поповнення на нього, ходив на пошту як в школу. отой банківський комунізм що в Україні, коли ти можеш відкривати картки в різних валютах, класти туди готівку - не знаю де ще таке є. не будіть лихо, наші бариги і обмінники - то є супер. 

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 минут назад, karlito сказал:

комунізм що в Україні, коли ти можеш відкривати картки в різних валютах, класти туди готівку - не знаю де ще таке є. не будіть лихо, наші бариги і обмінники - то є супер. 

+++

Еще пока и в аптеках можно купить лекарства без мозгоебства почти, тьфу тьфу..) 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, DimaF сказав:

+++

Еще пока и в аптеках можно купить лекарства без мозгоебства почти, тьфу тьфу..) 

інколи попадаються, які розповідають фармацевту що у нього рецепт є, тільки він вдома або у друга))

• Хаха 2
Посилання на коментар

30 хвилин тому, karlito сказав:

пробував я на Чікагщині поміняти готівкове євро на долар

ну це все одно що на кацапщині ходити мемуари Бандери продавати :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар

29 минут назад, US7IGN сказал:

ну це все одно що на кацапщині ходити мемуари Бандери продавати :lol:

або на пшекщині - пшеки на Степана Андрійовича тригеряться не меньше .

Посилання на коментар

це в моєму стилі. в далекому 93му їздили ми на "футбольний матч" в Польщу, я зміг примазатись як запасний, хоча грати не вмів. і, як тоді водилось, повіз на продаж вироби з рідного містечка. Полонне славилось  фарфором та лозовими виробами. і був серед мого краму такий собі шедевр заводу художньої кераміки "Тарасик", зменшена варіація великої статуетки Тарас Бульба. підходить до мене літній поляк і на агресії такий "за ілє спредаєш тего самурая, курва?" я в непонятках назвав ціну, не памятаю, чи то 15 тис, чи то 45. він ще покурвав трохи і купив таки. мені аж потім дійшла причина агресії. думаю, добре що не відгріб, це ж я їхнього ворога їм привіз. хз що він потом з ним робив, тим "самураєм". 

тарас.jpeg

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

о ....  кацапи теж острів захопили - острів Ахіллеса - невдало .

трамп вирішив по всім граблям пробігтися

А вам, знайомому з кацащиною, це знайомо?

Посилання на коментар

Цитата

Нетаньягу надіслав до України запит щодо проведення переговорів із Зеленським, – Ynet (https://www.ynet.co.il/news/article/bjsk00z79we#google_vignette).

Мета – налагодження ізраїльсько-українського співробітництва у питаннях перехоплення іранських дронів.

а ізріль чим нам допоміг?

Посилання на коментар

16 минут назад, akineo сказал:

а ізріль чим нам допоміг?

пво и медицина - это из известного...

Посилання на коментар

14 годин тому, Бездомный сказав:

а кацапи скиглять та нахвалють Флеша ( впн )

Приховати вміст

каменти кацапів  під відео надихають  - взагалі страх втратили

Это не война а позорище, пятый год не можем освободить четыре области. И потери фантастические и за что гибнут парни. За ворье что в Кремле и думе. Да стратег с Володи увы никакой и в МО нам не нужны такие гении позора - тактики. Доведет нас этот маразматик старый до гибели. Как можно врать и говорить народу... Нас опять обманули.... Кто принял решение начать войну не подготовленными? Президент, кто ответит за фантастические потери? Народ? Когда ж вся это сволочь оставит свои места. Однозначно через выборы изменить ситуацию в лучшую сторону не получится. Воры и предатели у власти.

А що саме вас надихає? Що людоїдам мало крові? Ну от буквально, їм мало крові, нашої, вам чомусь це подобається 

Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

А вам, знайомому з кацащиною, це знайомо?

ні , Бог милував .

хоч і багато  кацапського культур-мультур крізь себе пропустив .

дещо вичавлювати довелося  себе по краплі , можливо - і досі вичавлюю. 

цінного лишилося , хіба що уродженець українського Таганрогу Антін Чехов , та уродженець українського  Дніпра Олександр Галіч . Можливо - вибірково - Микола  Хохоль Яновський , та Євген Гребінка - Очі чорні. 

Пензляри - українці  Ріпін , Пимоненко , грек -  Куінджи , німець -  Перов .

З тих , кого залишив , кацапів хіба  два - байкар  Крилов та пензляр   Федотов .

Посилання на коментар

що там , кажуть в крису  знищили іскандери з розрахунками ?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...