US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, sergio сказав: ТЦКашники вообще педали попутали, это если бы как в Куеве на парковке Океан плазы ловили бы. https://www.facebook.com/share/r/1AtC6yb3jt/ ловили в епіцентрі чи ашані здається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, vbb сказал: але отой вкид - це вже занадто... знаете, вину безоговорочную с уйла и компашки ведь никто не снимает... тут понимаете какое дело - если долго дразнить бешенную собаку, то вероятность того что рано или поздно при виде вас, она сорвется с цепи и нападет стремится к ста процентам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 56 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: І у чому буде користь для світу від запрошення лукашенка, що хоче провернути дядечко Трамп. Дядечко Трамп хоче стати імператором Сполучених Штатів. А користь для світу в тому, що чисельність людства буде скорочуватися. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Бармалей сказал: ут понимаете какое дело - если долго дразнить бешенную собаку, то вероятность того что рано или поздно при виде вас, она сорвется с цепи и нападет стремится к ста процентам Ніхто його не дражнів, навпаки казали -"сойдемся посередіне". А пхутена ввели в оману його ж агенти, коли його науськали - буцім там много людей разговаривают по-кацапськи - тіпа наши люді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Дядечко Трамп хоче стати імператором Сполучених Штатів. А користь для світу в тому, що чисельність людства буде скорочуватися. в зоряних війнах гарно показано що погана імперія це розвиток технологій, краса та стабільність у суспільстві, а на територіях з повстанцями голодупість та занепад. так що саме імперія призведе до збільшення населення. знову ж таки доведено Україною в складі совка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: А користь для світу в тому, що чисельність людства буде скорочуватися. Для Китаю це не є користь - не буде кому втюхувати китайський ширнетреб. Для чого їм зменшувати свою кормову базу? Змінено 2 години тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, US7IGN сказал: ловили в епіцентрі чи ашані здається То ТЦ Вікторія Нарденс, на паркінгу багаторівневому. Але видно, що ТЦКуни трохи очкують трохи підкручениз ловити, то не Дастером ровериста в селі підрізати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: в зоряних війнах гарно показано що погана імперія це розвиток технологій, краса та стабільність у суспільстві Такої потужної аргументації мультиками я давно не бачив ) Насправді ж імперії - це спустошення колоній і деградація метрополій. 12 хвилин тому, US7IGN сказав: так що саме імперія призведе до збільшення населення. знову ж таки доведено Україною в складі совка... Ага, призведе - як у Сибіру, де кацапи вирізали всіх до ноги, зробивши там пустелю. 12 хвилин тому, US7IGN сказав: знову ж таки доведено Україною в складі совка... С января 1919 по декабрь 1948 г. на территории современной Украины было убито, депортировано, уничтожено, заморено голодоморами, просто испарилось неизвестно куда, эвакуировалось неизвестно куда (и на Запад и на Дальний восток), погибли в концлагерях 70% населения Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 хвилин тому, US7IGN сказав: в зоряних війнах гарно показано що погана імперія це розвиток технологій, краса та стабільність у суспільстві, а на територіях з повстанцями голодупість та занепад. так що саме імперія призведе до збільшення населення. знову ж таки доведено Україною в складі совка... Офігенне збільшення - Станом на 1914 рік на українських землях проживало близько 32,7 млн українців. Згідно з останнім радянським переписом населення 1989 року (який був найближчим до 1991 року), в Українській РСР проживало 37,4 млн українців 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 18 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Для Китаю це не є користь - не буде кому втюхувати китайський ширнетреб. Ще раз: Китаю ВЖЕ нікому втюхувати ширнепотріб, економіка глобального росту споживання в геометричній прогресії накрилася мідним тазом, на черзі перехід до економіки розподілу ресурсів, де кожний споживач - це колосальні збитки. А збитки потрібно скорочувати. Зараз адвокат знову напише, що я економіку не вивчав і нічого в ній не тямлю ) От тільки факти за вікном - вперта річ Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Ще раз: Китаю ВЖЕ нікому втюхувати ширнепотріб, економіка глобального росту споживання в геометричній прогресії накрилася мідним тазом, на черзі перехід до економіки розподілу ресурсів, де кожний спожиивач - це колосальні збитки. А збитки потрібно скорочувати. Зараз адвокат знову напише, що я економіку не вивчав і нічого в ній не тямлю ) От тільки факти за вікном - вперта річ Ми ще трушну економіку вивчали, за Марксом, а не за Куосакі. 😺 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому тиждень економістів оголошений відритим Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: тиждень економістів оголошений відритим Знову аргументи закінчилися? ) Потім знову будете казати "Та хто ж знав!" )) 28.02.2026 в 20:13, XL.pro сказав: Війна насувалася, ніхто не хотів в неї вірити, крім Вадима. Я взагалі до нього ставився скептично: задрот, доколупцється до електромобілів, тільки повний привід і мало комфортна механічна коробка передач))). Але ж таким задротом був герой фільму "Гра на пониження". Він говорив очевидні речі на які ніхто не хотів звертати увагу. Игра на понижение - Бен Рикерт.mp4 Игра на понижение - Джаред Веннетт.mp4 Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Знову аргументи закінчилися? ) Потім знову будете казати "Та хто ж знав!" )) мені не цікавий спір заради спору. давайте по суті. що ви збираєтесь зробити і яку економічну мету досягнути будучи озброєними такими важливими знаннями поки менш розумні будуть їздити на теслах під ракетами? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: давайте по суті. що ви збираєтесь зробити і яку економічну мету досягнути Я збираюся зустріти кінець світу на березі моря під веселу іспаномовну музику ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому AQNdJegx9FjTDmaBKDok9siC1MbvIu0VtOLgdyjM4BbPT8Ij6Z5CvNIgM6Sh1dUaRDY5WpwWkF5r7xrT-2wPn_Ct_quFRga7LuRWJGeu5A.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, миг сказав: AQNdJegx9FjTDmaBKDok9siC1MbvIu0VtOLgdyjM4BbPT8Ij6Z5CvNIgM6Sh1dUaRDY5WpwWkF5r7xrT-2wPn_Ct_quFRga7LuRWJGeu5A.mp4 Я продав дрищ-унітазік і почав ходити пішки ) Так шо відучаємося... далі ви в курсі )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Я збираюся зустріти кінець світу на березі моря під веселу іспаномовну музику ) бачиш яка розумна людина, і що воно йому дало? (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, vadimv сказал: Я збираюся зустріти кінець світу на березі моря під веселу іспаномовну музику ) Ви вже постили це минулого літа. Я трохи інші кліпи дивлюсь в контексті правільного поводження з працівниками лівоохоронних органів і πιдарами:💪 Вчора навіть дещо з того помічне було. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: бачиш яка розумна людина, і що воно йому дало? (с) В недалёком будущем, в 2006 2027 году, коммунистический Китай предпринимает попытку силой вернуть Тайвань в состав государства. США вмешиваются в конфликт. Ни одна из сторон не нашла в себе сил пойти на уступки, и мир погрузился в хаос ядерной войны. Доктор Джулиан Осборн — известный учёный, который смоделировал развитие радиационной обстановки на планете после войны. Он твёрдо уверен, что рано или поздно радиация будет повсюду, поэтому предпочёл остаться и умереть на тропическом острове. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, sergio сказав: Я трохи інші кліпи дивлюсь в контексті правільного поводження з працівниками лівоохоронних органів і πιдарами:💪 Вчора навіть дещо з того помічне було. 😎 Натискати педалі босими ногами - то не дуже гарна ідея ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, US7IGN сказав: я не взяв нічого з того що мені залишили батьки і побудував своє життя сам. набагато краще ніж їхнє. Я купив собі квартиру, збудував собі будинок. Дучу , яку я будував подарували сестрі. Квартиру їхню я теж викупив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, vadimv сказав: В недалёком будущем, в 2006 2027 году, коммунистический Китай предпринимает попытку силой вернуть Тайвань в состав государства. США вмешиваются в конфликт. Ни одна из сторон не нашла в себе сил пойти на уступки, и мир погрузился в хаос ядерной войны. Доктор Джулиан Осборн — известный учёный, который смоделировал развитие радиационной обстановки на планете после войны. Он твёрдо уверен, что рано или поздно радиация будет повсюду, поэтому предпочёл остаться и умереть на тропическом острове. Це буде до чи після виборів в Україні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз