Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 годин тому, Дощ сказав:

Працює закон збереження енергії, давиш з одного боку - вилазить з іншого. Зазвичай ті хто давлять бачать лише свою проблему, і їм немає справи до тих хто її не бачить. Всі говорять про баланс, якого не існує. Рішення немає, його не існує в принципі, є тимчасові перехідні півміри гасити спалахи. Основна проблема - війна, яку також ніхто не знає як закінчити. Є речі які в масі своїй не залежать від когось чи когось конкретно, це сукупність обставин, які навіть ші не може порахувати 

13 годин тому, US7IGN сказав:

я уявляю, приходить до мене клієнт, а я йому кажу - рішення немає, і проблема не в мені, а в тому що взагалі ніхто не знає що робити. і взагалі від нас нічого не залежить, чи не від нас а не від кого конкретно. це сукупність обставин, які навіть ші не може порахувати, тому плати мені щомісяця і я буду гасити спалахи поки у тебе не закінчаться гроші. а потім нема клієнта - нема проблем :lol: хоча що тут уявляти, багато моїх колег так і робить :flag1:

Людей приблизно так і лікують.

• Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

це "нормальні" - хворі судячи з того що вони дозволяють з собою робити. я вже не кажу про перепис на голосуваннях :lol:

Логіка адвокатів цілком зрозуміла, можна зайвий раз не повторювати

1 годину тому, vadimv сказав:

Головне потім у всьому звинувачувати жертву, паскуду таку

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 годин тому, Дощ сказав:

Взагалі питання не за адресою, я можу висловити лише свою власну думку з цього приводу, он є кобилинська, органи розслідування, всп, дбр, купа всяких контролерів, поліція, на яких покладений конкретно цей функціонал, нещодавно мо сам верховний задач нарізав - от хай вони там давлять продавлюють,

от я саме про це....
звичайно що не вам такі питання вирішувати
але ті на кого покладений функціонал - не чухаються, їх задовольняє нагальне становище
змінити це можна лише копняками  - або знизу (що вже починається неконтрольовано) або зверху  - командири доводять свою власну думку по сходам до головкома й той роздає копняки на своєму рівні.
тож я про що - більшість командирів засцять свої думки висловлювати - з різних міркувань

ну або залишатися рабами та просити більше рабів для виконання завдвнь....

Змінено користувачем vbb
Посилання на коментар

10 хвилин тому, vbb сказав:

тож я про що - більшість командирів засцять свої думки висловлювати - з різних міркувань

гарний командир в армії це той хто не задає питань і не має власних думок, а бігом виконує що кажуть :flag1:

Посилання на коментар

13 годин тому, US7IGN сказав:

mev.gov.ua/novyna/verkhovna-rada-skhvalyla-v-tsilomu-zakon-shchodo-obyednannya-elektroenerhetychnykh-rynkiv

Разом з намірами побудувати в Україні ще трохи атомних блоків виглядає як бажання Європи аутсорсити у нас енергетику

Можливо. Це ввійшло в пакет рішень, який вчора провела Верховна Рада, потрібних для розблокування фінансування за Ukraine Facility, зокрема щодо цифровізації виконавчого провадження та інтеграції до енергоринку ЄС. Це про доступ до грошей. Ну і про прив’язку до європейської інфраструктури.

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 часов назад, Скромный прораб сказал:

Всё закончится тем, что выйдет в эфир и скажет, что он лучший, отключит телефон и поедет играть в гольф. Спите спокойно

В общем вполне ожидаемо. Операция по спасению летчика, ничто иное, как прикрытие попытки захвата обогащенного урана, последствия печальные, Иран оказался не по зубам первой армии мира, а посему «Мир! Дружба! Жвачка!»

Змінено користувачем Скромный прораб
  • Хаха 2
Посилання на коментар

6 минут назад, Скромный прораб сказал:

В общем вполне ожидаемо. Операция по спасению летчика, ничто иное, как прикрытие попытки захвата обогащенного урана, последствия печальные, Иран оказался не по зубам первой армии мира, а посему «Мир! Дружба! Жвачка!»

Так наша армия круче даже мериканской?! 😎 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, akineo сказав:

оголосити перемогу і США і Ірану, навіть якщо це і не так - це те, що потрібно було зробити Україні і рф. Тільки так можна зупинити війну. Але ж жидам українців не шкода .. 

Пуйло і кацапи - жиди? 

Посилання на коментар

13 хвилин тому, sergio сказав:

захоплення Курщини? :flag1:

Посилання на коментар

12 часов назад, karbo сказал:

Виключно тому що такими є українці. Інших не завозили.

та ладно "не завозили" - і вивозили масово , і  завозили масово 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

В 06.04.2026 в 10:09, Бездомный сказал:

кацапи ( мої дід та баба ) 

Да уж, кому как не тебе это знать)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, sergio сказав:

яка ваша армія? утилізаторів? 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

6 годин тому, vadimv сказав:

Ой, знову йому українці не такі.

Мабуть тобі більше подобаються американські учасники стенфордського тюремного експерименту.

Питання було про Україну? Чи може про пінгвінів?

Посилання на коментар

5 годин тому, sergio сказав:

На меня нахлынули воспоминания. В 95 м году в первый раз в Польшу там ехал. Вместо разрешенной литры водки взял полторы. Особо никто и не смотрел. 

🙄

Замість двох пляшок взяв декілька ящиків. Митники навколо вагона бігали.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, US7IGN сказал:

захоплення Курщини? :flag1:

Вже п"ятий рік вооюють,, а не зливаються позорно через місяць. 

Посилання на коментар

1 годину тому, Vinsol2009 сказав:

такий самий "максим" як тут "кукурудзник":

image.thumb.png.1388846d28359df7674f70529ca62ceb.png

web.telegram.org/a/progressive/document5354881172142857811

image.png.70217d54bfabcc5c7c67ad82548193e9.png

Змінено користувачем vbb
Посилання на коментар

нарешті цілі СВО Шаленої люті досягнуто - стали партнерами терористів.

image.png.707d7b682fb9ec86202a6a3fc981844e.png 

Змінено користувачем MaxS
  • Хаха 3
Посилання на коментар

22 часа назад, MaxS сказал:

а чому ви вважаєте що ШІ більше помиляється, ніж надцять відсотків науковців, які свої дисертації хіба що перед захистом очима пробігли? Просто нормальні ШІ  моделі будуть більше ресурсів витрачати на фільтрацію лушпиння (так само як умовний реальний науковець сидить в бібліотеці і працює з першоджерелами, а не копіпастить з першого ліпшого сайту по його тематиці).

Ну, по-перше, як людина, яка має дві дисертації, можу сказати, що в роки їх підготовки (перша була 40 років тому, друга на 15 років пізніше), "перед захистом очима пробігли" то нонсенс, бо це праця досить кропітка і важка. Свої розробки тому і є інтелектуальною власністю, бо це кропітка робота, яка проведена від теоретичної задумки до практичного застосування. До того ж треба не тільки щось корисне розробити, але й знайти схожі розробки та описати в чому є відмінність та переваги наданого рішення перед іншими, якшо такі є. ШІ апріорі не має засобів створення розробок прикладного характеру "з нуля", бо це лише програма статистичної обробки даних, він здатний швидко знаходити схожі моделі, групувати їх за заданими параметрами, тощо. Але марно сподіватись, що ШІ може винайти те, про що ніколи ніде не було написано та опубліковано в соціальних мережах. Те ж саме щодо фільтрації "лушпиння". Бо ШІ знову таки уяви не має, що саме є "лушпінням", а що "зернами". Для нього різниця лише в умовних балах переваги одного варіанту над іншим. Тому чим більше ідіотів постять різну херню, тим частіше ШІ буде помилятись, бо функціонал аналізу та порівняння з офіційними перевіреними та науково підтвердженими першоджерелами то зовсім інші програмні засоби та технології. Щодо помилок, то, як я написав, природа помилок людини та ШІ різна. У людини це зазвичай нестача знань, навичок, освіти, тощо. А у ШІ це просто помилка статистичного порівняння результатів, зачерпнутих на певну глибину в базах мережі. ШІ не перевіряє отриманий результат, розшукуючи першоджерела та нормативні документи, не буде шукати в них потрібні записи, і не буде порівнювати з отриманим раніше результатом. Натомість це все робить людина, яка свідомо працює над якимось проектом, їй байдуже до вкидів блохерів, потрібні чіткі формулювання та офіційні першоджерела. Звичайно, що загальний рівень робіт зараз сильно впав. Як і середній рівень знань теперішніх випускників вишів. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Vladdi сказав:

Як і середній рівень знань теперішніх випускників вишів. 

це залежить від вузів мабуть

Посилання на коментар

Ох не знаю. Оці онлайн студенти то просто капець. Випускники електротехнічних факультетів бекають як барани у відповідь на найпростіші питання. Жах суцільний. 

Посилання на коментар

Сорок днів Ізраїль та США безперешкодно бомбили Іран куди лише хотіли. 

А таки так - піндоси програли, Іран переміг😂😂😂

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Vladdi сказав:

ШІ не перевіряє отриманий результат, розшукуючи першоджерела та нормативні документи, не буде шукати в них потрібні записи, і не буде порівнювати з отриманим раніше результатом.

ви про бесплатну версію ChatGPT? Для чого шановний DmiVady тут лікбез проводив? як каже кацапське прислів'я - в здібних руках і прутень балалайка.

Змінено користувачем MaxS
  • Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Vladdi сказав:

ШІ апріорі не має засобів створення розробок прикладного характеру "з нуля", бо це лише програма статистичної обробки даних, він здатний швидко знаходити схожі моделі, групувати їх за заданими параметрами, тощо. Але марно сподіватись, що ШІ може винайти те, про що ніколи ніде не було написано та опубліковано в соціальних мережах.

Фігня повна від кандидата наук в квадраті. 

Ші давно вже створює речі, які не змогли зробити люди і вони працюють дуже і дуже ефективно.

Посилання на коментар

7 минут назад, MaxS сказал:

ви про бесплатну версію ChatGPT?

Різниця лише в глибині пошуку. Для пошуку першоджерел, рівно як і пошуку плагіату, давно існують інші софти. Кожний напрямок має свої переваги у певних сферах застосування. Мікроскопом технічно теж можна цвяхи заколочувати, але ж молоток зручніший :) ...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...