Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, Александр Аврамчук сказав: ТЦК оштрафував батька п’ятьох дітей із відстрочкою: його рахунки заблоковано. ДОКУМЕНТ Джерело: https://censor.net/ua/n3610171 Нехер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, hause сказав: Тобто воювати дідами 50+ то є нормально? Ну аби ж не ти чи твої діточки? І не тобі судити автора, а тим більше його шанувальників яких ти взагалі не знаєш, тупе зелене сраколизе. Ти читати написане умієш? Ісусу Христу у той час було 33 роки і він би повністю підпадав під мобілізацію навіть у обрізаному по віку виді. Тупий твій дроздов, і чмо він останнє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 52 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Я недавно от немцев привез панель метр двадцать. Смарт, с мусорке. Задаром. Наша таможня заставила платить налог, 9 часов простоял. Процедура оценки и оплаты заняла 2 часа. Пи..ты. Такие вещи ночью через Краковец возятся. За заднюю сидушку кинуть. Таможеники в основном а багажник смотрят. Upd Какое наχер мыто, на 500 евреев везти без мыта можна. 🤦♂️ Змінено 2 години тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, sergio сказав: Розламати один телевізор по впливу на ментальне здоров"я дорівнює двум годинам сеансу професійного психолога. 😎 А розпиляти ножовкою космича? ) А розваляти кувалдою і ломом хату? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, vadimv сказав: А розваляти кувалдою і ломом хату? )) а там була в нас тма,де чувак збирався з друзями так і робити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 25 минут назад, vadimv сказал: А розпиляти ножовкою космича? ) А розваляти кувалдою і ломом хату? )) Я раз ножоакою компресор від Дніпра розпиляв. А болгаркою побутовий вагончик десь 8х2,5х2, 5.Але заліза небагато получилось дві з копійками тони. Хату шлакоао глиняну в Польші на щороьітках валяв. Але не ломом, а низ стіни розбивав кілофом і стіна по кускам падала. Змінено 2 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, sergio сказав: Такие вещи ночью через Краковец возятся. За заднюю сидушку кинуть. Таможеники в основном а багажник смотрят. Upd Какое наχер мыто, на 500 евреев везти без мыта можна. 🤦♂️ Так я панели солнечные вез, с них налог не берут, но ... Короче, конституция на паузе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, Vinsol2009 сказал: Так я панели солнечные вез, с них налог не берут, но ... Короче, конституция на паузе. А таможеннику приятно сделать?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 57 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Так я панели солнечные вез, с них налог не берут, но ... Короче, конституция на паузе. Ти диви, і інвалідність не заважає 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 19 часов назад, Canton сказал: Нужно обладать талантом, Щоб жати рукі всякій ху"ні.. www.unian.ua/politics/poroshenko-otrimav-53-milyoni-viplat-vid-prorosiyskogo-uryadu-orbana-ta-viviv-v-ugorshchinu-shche-15-milyoniv-13343478.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз