akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 годину тому, US7IGN сказав: www.bbc.com/news/live/c20dd5ynxz9t Цікаво що в Україні всі мости стоять... Не війна, а фарс і бізнес.... договорнячок. але кого з ким? якщо гинуть українці і росіяни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, akineo сказал: договорнячок. але кого з ким? якщо гинуть українці і росіяни Тель-Аавівський обком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 хвилин тому, akineo сказав: договорнячок. але кого з ким? Вам ще раз нагадати про статтю в Newsweek? www.newsweek.com/2023/07/21/exclusive-cias-blind-spot-about-ukraine-war-1810355.html Цитата The United States would not fight directly nor seek regime change, the Biden administration pledged. Russia would limit its assault to Ukraine and act in accordance with unstated but well-understood guidelines for secret operations. 1 хвилину тому, sergio сказав: Тель-Аавівський обком. Зафіксовано порушення нового закону, за вами вже виїхали, залишайтесь на місці ) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 25 минут назад, Vinsol2009 сказал: Иди нах придурок . Я не знаю какой ты инвалид, какие у тебя физические недостатки, но то что ты моральный урод, в этом я уверен на все 100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, akineo сказав: договорнячок. але кого з ким? якщо гинуть українці і росіяни ви коли в шахи граєте, дуже за фігури переймаєтеся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому так, тихенько)) сьогодні п'ятниця і сонечко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 минуты назад, sergio сказал: Тель-Аавівський обком. В ОП Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 хвилини тому, akineo сказав: сьогодні п'ятниця і сонечко І вода в морі вже тепла-тепла ) А хтось казав, що за кордоном ухилянти: Цитата Пілот, перебуваючи закордоном (!) керував перехоплювачем STING, який знаходився на півночі України Подолати рекордну відстань 2000 км вдалося завдяки HORNET VISION Ctrl — його, до речі, почали серійно розгортати по Україні. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, akineo сказал: договорнячок. але кого з ким? якщо гинуть українці і росіяни А самі розібратись не пробували, вже ж пішов 5-ий рік війни. Це ж не раша у нас, інет тут не прикритий одначе. Змінено 4 години тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, kim chen lhoran сказав: А самі розібратись не пробували, вже пішов 5-ий рік війни. якщо ти не бачиш в схемі лоха, то це ти (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) В Україні готують перегляд списку країн «міграційного ризику», який визначає правила в’їзду та легалізації іноземців. Це може частково спростити імпорт робочої сили на тлі дефіциту кадрів. Про це повідомляє Delo.ua з посиланням на заяву керівника Офісу президента України Кирила Буданова під час зустрічі в CEO Club. За його словами, 2–3 тижні тому відбулася нарада щодо взаємовідносин з країнами Африки. За підсумками зустрічі було ухвалене протокольне рішення доручити Міністерству закордонних справ та Службі безпеки України терміново опрацювати зміни до списку країн міграційного ризику. Буданов зазначив, що список переглядатиметься і найближчим часом можливе часткове пом’якшення підходів. Питання спрощення імпорту робочої сили в Україну підняв підприємець у сфері залучення персоналу Артем Нікішов. За його словами, дефіцит кадрів є одним із ключових викликів для українського бізнесу. “Якщо порівнювати з Польщею, вартість легалізації іноземця в Україні у чотири рази вища, а строки — у три рази довші. Процес ускладнюють консульські служби та перевірки правоохоронних органів”, — зазначив він. За його оцінками, повна легалізація одного працівника може коштувати близько 40 тис. грн, якщо враховувати всі офіційні платежі та супутні витрати. Водночас Буданов пояснив, що жорсткий підхід частково пов’язаний із ризиками нелегальної міграції. Він зауважив, що частина іноземців після отримання документів залишає роботодавців або використовує Україну як транзитну країну для подальшого переїзду. українців знищують на фронті. африканці їх замінять і будуть чпокати їх дружин. ще приймуть закон про антирасизм владе ще і заробить грошенят на легалізації... Змінено 4 години тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, US7IGN сказал: мені в тролейбусах і трамваях теж все подобається крім пасажирів Приступы ТТБ? (трамвайно-троллейбусное бешенство) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 19 хвилин тому, Canton сказав: Приступы ТТБ? (трамвайно-троллейбусное бешенство) ні, я просто уявляю що їх всіх везуть в концтабір 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ні, я просто уявляю що їх всіх везуть в концтабір Причому у ваш приватний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Причому у ваш приватний я тільки готую інфраструктуру для інвестицій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, US7IGN сказав: я тільки готую інфраструктуру для інвестицій Та кіт теж тільки маніпуляціями займася. А результат вже на табло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: А результат вже на табло. на який всі заслужили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Війна в Україні має закінчитися до 2030 року, Європа матиме час для підготовки до можливої агресії з боку рф, — начальник бельгійського Генерального штабу якщо не встигнуть підготуватися? продовжать війну в Україні? Змінено 3 години тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 годин тому, Бездомный сказав: людина , якщо "залучена" у процес , а не втикає у смартфон , навіть на місці штурмана навчається Обережніше там, з навчаннями. https://www.facebook.com/share/v/1B4cjyAogM/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, vadimv сказав: Говорят, в Финляндии начинают учить вождению с 10-11 лет - как только ноги начинают доставать до педалей и из-за руля видно. По той причине, что в таком возрасте мозг более гибкий и гораздо лучше формируются нейронные связи. Еще лучше результат, если сажать на картинг в возрасте до 10 лет, как Шумахера. Или вообще с 3-5 лет на детские электромобили. У скандинавів переобладнують підліткам машини де не вмикаються вищі передачі і обмеженується швидкість. І перших років зо два підлітки їздять і звикають до розміреного спокійного темпу їзди. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, vadimv сказав: До того, що коли хтось попереду плентається 30-60 у лівому ряді, повертає направо з лівого ряду або наліво з правого, гальмує в підлогу перед поворотом - то в 90% за кермом виявляється жінка ) Це навіть в Іспанії працювало )) Бо необучаєма, як 99,99% жінок ) Більше половини присутніх на дорозі там взагалі не повинно бути. Це раз. По-друге, який саме закон я порушив, цитату в студію. Просто скажи що ти старпер тай все. Що порушив - посадив за кермо людину без права керування. Дупо деган. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, Бездомный сказав: а хто мене везтиме - коли я на підпитку ? - коли я втомився у далекій дорозі ? - уважний штурман - друга пара уважних мотивованих очей - декілька разів сильно виручав - а як вона ппсників за хмари заганяє - то взагалі коррида - мусара не люблять сперечатися з бабами е.т.с. В умовах війни це далеко не зайвий скіл. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 24 хвилини тому, loader сказав: Просто скажи що ти старпер тай все. Тобто цитати з закону, який я нібито "порушив", не знайшлося. ) 24 хвилини тому, loader сказав: Що порушив - посадив за кермо людину без права керування. З цього місця детальніше, будь ласка - в який саме момент я її туди посадив? ) 24 хвилини тому, loader сказав: Дупо деган. Ти ще одного дегана забув - державу, яка їй права видала в особі якогось там сержанта ДАЇ. Змінено 2 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, Александр Аврамчук сказав: моя дружина прекрасно водить автомобіль. десятки років майже щодня іздить по справам, в любу погоду. авто з механічно коробкою... і в той же час знаю чоловіків, котрі не змогли нормально навчитися водити авто з автоматичною коробкою. Це з теми бездомного, він стверджує що всі жінки однакові, а виявляється є нюанс-кермують по різному. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, Бездомный сказав: Якщо баба не народила дітей - вважай , не баба , навіть - не людина . І байдуже - як вона там кермує автом чи гелікоптером. Нє служил-,нє мужик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз