Вячеслав63 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 хвилин тому, 7351 сказав: Понад 50 років живе і вмирати не збирається. І таких творів багато. Як і тих, хто живе вчорашнім днем... Це як не визнавати сучасну зброю і воювати "шашкою наголо" проти дрона з ШІ... А потім нити:"Народ не такий..." Так це дійсно твори мистецтва, які я і слухаю. Вони ж не визначаються жанром, класичною чи модерновою музикою. Вони відрізняються якістю. Слухаю старі концерти "Діпів", "Рейнбоу" і поруч з цим багатьох його сучасників, а там дуже багато, м'яко кажучи, не зовсім талановитих пісень. У кожної старої знаменитої групи є свої хіти, чому ці групи і стали знамениті. А Діпи до цього часу затребувані. Ось 2 дні назад, Яну Гілану - 80 років. Звісно, голос вже не той, що в молодості. Блекмор працював з найкращими вокалістами, кого не візьми. Ос А ось вам приклад, що слухає, наприклад, мій син. Оце всі музики ШІ - слабенька сучасна зброя. А ось твори музикантів так. Подивіться скільки переглядів і лайків. Музиканти явно виграють. А ще ж дуже багато людей не можуть розібратися де справжня музика, а де ШІ. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 минут назад, Бармалей сказал: так и при байдене не было, пока наши не смогли прекрасно воспользоваться настроениями американцев к раше и поставить их власти в положение потери голосов или помощи нам...а потом наверно и схематозами заинтересовали ну і де ті настрої та схематози поділися при донні ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 3 минуты назад, Бездомный сказал: ну і де ті настрої та схематози поділися при донні ? дони ближе корпаративный дух и он считает, что путина кинули и он (х уйло) в чем то прав... и методы зарабатывания другие... Змінено 6 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 3 часа назад, Вячеслав63 сказал: Це не до мене з Кантоном було послання? Чи ви не те ж саме робите, критикуючи Зеленського та оправдуючи(вихваляючи) Порошенка? Чому порохоботи противників Порошенка автоматично записують в прихильники теперішнього режиму? Я ж чітко пишу - корупційна олігархічна система не змінилася за 2 Майдани. Прізвище очільника, на жаль, нічого не змінює. Який же я прихильник режиму, И ты и кантон, и зеленые и коричневые и твои наци- патриоты- вы все сторонники режима , как и с противоположной стороны, с триколором , сторонники и почитатели режима. Вас отличает лишь цвет флага. Вы не то что сторонники , вы и есть режим , рабы рабов. И это не метафора . .и все ваши споры между собой заключаются лишь в том , как лучше настроить режим , чтобы в режиме был режимный порядок . Рабы не могут жить без палки и начальника , они не знают и не понимают как жить свободными. Змінено 5 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 годин тому, loader сказав: Поки йде активна фаза війни з нами, хрін вони куди сунуться. Принаймі не в цьому стані, тому навряд найближчий рік-два щось загрожує країнам НАТО. Фактично такий напад створив би реальний шанс краху кацапії Чого це ви так впевнені Які там збройні сили, думаю прибалти всі разом зможуть виставити максимум тис 30. На курщині нам протистояло угруповання рашистів вдвічі більше. ленінградський військовий округ вже зараз налічує шість дивізій - ті самі 60 тис, це лише один цей округ, і зрозуміло що відкривши другий фронт кацапи туди кинуть першими білорусів - ще 60 тис. Задля такої мети вони взагалі можуть повністю зняти східний ВО з етнічними українцями - там китайці прикриють, і кинути в жерло війни. Навіть не зупиняючи руху у нас тут за тиждень-два окупують все до хвиль І бл я буду ніхто за прибалтів не впишеться, згодовуватимуть як і нас, американці перші ж втечуть Фактично єдине що їх стримує це присутність доволі великої кількості військових з інших країн НАТО на території Прибалтики, і по суті більш нічого. Ті євро імбецили сцуться рашистські дрони й ракети у наших прикордонних областях збивати, та що в наших - у себе навіть. А як кацапи нахрапом попруть то вони ще й сратись почнуть Так що не слід недооцінювати, все може бути 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому ❗️ Поліцейська Анна Дудіна, яку звинувачують у втечі під час стрілянини в Києві, не працює патрульною, - «Слідство.Інфо». Вона заявила в суді, що не працює патрульною з 2019 року. Її залучили до чергування на підсилення, бо Києві не вистачає патрульних. Її декларація підтверджує, що вона працює не патрульною, а старшою інспекторкою з питань житлового забезпечення в столичному Управлінні патрульної поліції. Жінка на Майдані виконувала функції медикині, адже за першою освітою вона реабілітолог. Чим дальше в ліс тим жирніші партизани... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 часа назад, 7351 сказал: Понад 50 років живе і вмирати не збирається. "Лестница в небо". У меня диск- пластинка еще осталась. Змінено 4 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 31 минуту назад, ozzy сказал: Її залучили до чергування на підсилення, бо Києві не вистачає патрульних. щось в мене не виходить малахітова шкатулка. в країні на четверть менше населення, штатка та ж в поліції, вакансії через бронь мали б закриватись миттєво. звідки нехватка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, Бармалей сказал: дони ближе корпаративный дух и он считает, что путина кинули и он (х уйло) в чем то прав... и методы зарабатывания другие... та доні росто тримають за бейці за дітоїдство та дітойобство донні міг би хоч сто разів чхати на Україну , але "не помічати" оплату кацапами скальпів американських вояків ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Короче ТЦКашники випадково забрали 30 к$ в чувака, які мав їх передати в СБУ у вигляді забаря, за що їх і відловили. 🤦♂️😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз