Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому glavcom.ua/world/observe/sanktsiji-taki-podijali-izrajilskij-importer-vidmovivsja-vid-kradenoho-zerna-1116759.html Жиди купують крадене зерно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Скромный прораб сказав: А я всё думаю, кто вокруг обоссал( Обоссышься, когда за тобой приедут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, Vinsol2009 сказал: Ракеты были созданы и проходили испытания. И не только испытания...Ольха была в серии с 2019, только ее похерили в 2020 "Я Ольху на войне не применяю" Р. Хомчак, 2020 г И единственную партию в 100 ракет спас Пашинский со своими людьми... А к 22-му по планам должно уже было быть 20 тысяч в войсках. Хер бы кто сунулся при таком количестве высокоточки 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 30 хвилин тому, Canton сказав: И не только испытания...Ольха была в серии с 2019, только ее похерили в 2020 "Я Ольху на войне не применяю" Р. Хомчак, 2020 г И единственную партию в 100 ракет спас Пашинский со своими людьми... А к 22-му по планам должно уже было быть 20 тысяч в войсках. Хер бы кто сунулся при таком количестве высокоточки 11 сайтів Вичерпання довоєнних запасів: У перші тижні великої війни Україна використала майже всі наявні запаси (близько 50–90 ракет) базової версії «Вільхи». Після цього в офіційних повідомленнях настала тривала пауза. Я так и не понял, их повесят за гостзмнну или расстреляют? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому (змінено) 4 години тому, sergio сказав: Якщо не позбудемось внутрішніх ворогів, не позбудекмось зовнішніх. як казав якийсь *** закордонний - росія буде вашим сусідом завжди, і ви повинні прийняти цей факт, і , можливо, краще домовлятись Змінено 31 хвилин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: як казав якийсь *** закордонний - росія буде вашим сусідом завжди, і ви повинні прийняти цей факт, і , можливо, краще домовлятись Кубань це Україна, але вони на це не погоджуються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз