Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, ozor сказал: Окрім невеликої частини армії, де вчили не марширувати, а вбивати. а туди хилих не брали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому От ця фраза «Как только подпишется мирное, сразу перестанет действовать постанова в рамках, которой нам выдавали финансирование. И в этот момент, с большой долей вероятности, контракт будет остановлен вот на том, вот» говорить краще за все про те чи потрібен кінець війни цій шоблі. Це з діалогу власника Фаєрпоінту. А друга фраза Цукермана про те, що треба дрони запускати якомога більше дуже може сподобатися лише тим, хто не розуміє, що запуск - це не влучення, але з кожного запуску вони отримували гроші в кишеню. Навіть без влучань. І це про те, що їх все влаштовувало. Головне - гнати кількість. Бабло. Для них головне бабло. І поки війна триває, то бабло вони отримують. Так навіщо їм закривати цей краник? Володимир Зеленський це ж багато що пояснює. І ваше мовчання, і відсутність бажання стабілізувати фронт, і мовчання про Вову і будинки в Дінастії, і про двушечку на Москву. І це ні хріна не смішно.(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Пиздець, залізний дід вже в люті фейки скотився ... В Бобруйськ пора ... а була надія ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Пиздець, залізний дід вже в люті фейки скотився ... В Бобруйськ пора ... а була надія ... він там завжди був. кожен бачить те що хоче бачити. хрустальні сови і все таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Андрей Богдан враг Украины, оказывается, вот сука Змінено 3 години тому користувачем Скромный прораб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 35 минут назад, Скромный прораб сказал: Андрей Богдан враг Украины, оказывается, вот сука Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, DimaF сказав: попасть возить генерала я як став писарем, то перестав заздрити тому водієві, а почав заздрити трьом селюкам, які числились у штатній книзі і після КМБ ми їх вже не бачили, а всю службу вони прожили у лісі біля свиноферми і ставка та кормили того генерала(ів), ферма теж числилась за нашою в\ч, але тіх свиней та коропів звісно навіть майори не пробували 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 хвилин тому, US7IGN сказав: він там завжди був. кожен бачить те що хоче бачити. хрустальні сови і все таке Кришталеві сови - то інше... Як на мене, це стрибки мандавошки за версією Олеговича. Не знаю, але це ваше право - на який ляд ви витрачаєте на них час свого життя. Чи у вашій новій книжці планується розділ про щасливий шлюб двох жертв: форумних інтелектуалів, адептів мізогінії, - з еротичними сценами та гомоєблею? Не знаю, як ви, а я потихеньку сплигуватиму з цієї сміттярки в детокс. Награвся. Про всяк випадок, ось ілюстрація до розділу: 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Кришталеві сови - то інше... Як на мене, це стрибки мандавошки за версією Олеговича. Не знаю, але це ваше право - на який ляд ви витрачаєте на них час свого життя. Чи у вашій новій книжці планується розділ про щасливий шлюб двох жертв: форумних інтелектуалів, адептів мізогінії, - з еротичними сценами та гомоєблею? Не знаю, як ви, а я потихеньку сплигуватиму з цієї сміттярки в детокс. Награвся. Про всяк випадок, ось ілюстрація до розділу: один з моїх нереалізованих професійно інтересів крім квантової фізики - психіатрія. отже спостерігати та експериментувати це хобі. і як і інші хобі - відволікає від всього іншого. до речі, піду підкину їм для роздумів Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Кришталеві сови - то інше... Як на мене, це стрибки мандавошки за версією Олеговича. Не знаю, але це ваше право - на який ляд ви витрачаєте на них час свого життя. Чи у вашій новій книжці планується розділ про щасливий шлюб двох жертв: форумних інтелектуалів, адептів мізогінії, - з еротичними сценами та гомоєблею? Не знаю, як ви, а я потихеньку сплигуватиму з цієї сміттярки в детокс. Награвся. Про всяк випадок, ось ілюстрація до розділу: Доктор, откуда у вас такие картинки? (с) 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: Де ти бачив державу без території?😂 Ти часом не історію у школі викладав? Цитата Уряд Української Народної Республіки (УНР) у вигнанні, який діяв з 1920 по 1992 рік. Він зберігав державні печатки та атрибути, поки не передав повноваження президенту незалежної України Леоніду Кравчуку. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 26 минут назад, DmiVady сказал: Кришталеві сови - то інше... Як на мене, це стрибки мандавошки за версією Олеговича. Не знаю, але це ваше право - на який ляд ви витрачаєте на них час свого життя. Чи у вашій новій книжці планується розділ про щасливий шлюб двох жертв: форумних інтелектуалів, адептів мізогінії, - з еротичними сценами та гомоєблею? Не знаю, як ви, а я потихеньку сплигуватиму з цієї сміттярки в детокс. Награвся. Про всяк випадок, ось ілюстрація до розділу: о.... дивлюся , тут дупа пригорає навіть в ші не палю вже 30 років . та й взагалі - ніц на мене не схожий Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 20 хвилин тому, US7IGN сказав: один з моїх нереалізованих професійно інтересів крім квантової фізики - психіатрія перш за все треба знати, що здорові психіатрією не цікавляться, лише психи ) щоб порішати власні проблеми )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 хвилин тому, kkost сказав: Доктор, откуда у вас такие картинки? (с) 😁 "Whatsoever people say is about themselves." (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Бездомный сказав: о.... дивлюся , тут дупа пригорає навіть в ші Навіть ігнор не рятує ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: "Whatsoever people say is about themselves." (с) Видать картинка правильная😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, vadimv сказал: перш за все треба знати, що здорові психіатрією не цікавляться, лише психи ) щоб порішати власні проблеми )) хто перший вдягнув халат - той і доктор (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 27 хвилин тому, US7IGN сказав: один з моїх нереалізованих професіонально інтересів крім квантової фізики - психіатрія. отже спостерігати та експериментувати це хобі. і як і інші хобі - відволікає від всього іншого. до речі, піду підкину їм для роздумів Ооо ... а в моєї доньки може стати професійним) то я знаю, одне з місць, де вона збиратиме матеріал ))) 26 хвилин тому, kkost сказав: Доктор, откуда у вас такие картинки? (с) 😁 Експериментую. Шматок поста + кілька маркерів і ... воно само Нові моделі краще витягують результат навіть із посереднього формулювання завдання, тож бар'єр входу падає, а ринок користувачів різко розширюється. Ласкаво просимо у світ систем, які навчилися монетизувати мінімальне зусилля, емоційну реакцію й когнітивну лінь У такому світі конкурентна перевага зміщується вже не в площину "я вмію користуватися ШІ". Скоро це буде приблизно як уміння користуватися пошуком. Раніше промптинг був фільтром. Тепер фільтр переноситься на вміння перевіряти результат. Далі буде... Без коригування, просто "намалюй текст": Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, vadimv сказал: перш за все треба знати, що здорові психіатрією не цікавляться, лише психи ) здоровых нет! - есть лишь не дообследованные!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ооо ... а в моєї доньки може стати професійним) то я знаю, одне з місць, де вона збиратиме матеріал ))) Експериментую. Шматок поста + кілька маркерів і ... воно само Нові моделі краще витягують результат навіть із посередньої формулювання завдання, тож бар'єр входу падає, а ринок користувачів різко розширюється. Ласкаво просимо у світ систем, які навчилися монетизувати мінімальне зусилля, емоційну реакцію й когнітивну лінь У такому світі конкурентна перевага зміщується вже не в площину "я вмію користуватися ШІ". Скоро це буде приблизно як уміння користуватися пошуком. Раніше промптинг був фільтром. Тепер фільтр переноситься на вміння перевіряти результат. Далі буде... Без коригування, просто "намалюй текст": Я б не применшував значення промтінгу - правильне запитання, то вже половина відповіді. А друга половина - це те, про що пишете ви - перевірка результату. Хоча більшість у це не зможе, ви й самі бачили тут такі приклади. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 хвилин тому, DmiVady сказав: а в моєї доньки може стати професійним) то я знаю, одне з місць, де вона збиратиме матеріал ))) воно їй треба? 15 хвилин тому, vadimv сказав: перш за все треба знати, що здорові психіатрією не цікавляться, лише психи ) щоб порішати власні проблеми )) з чого ви взяли що у мене проблеми? вони у інших а у мене вивчені та впорядковані особливості, якими я умію користуватися я ж десь вже викладав рілс на вчителя який пояснює яких видатних людей дає поєднання психопатії, маккіавелізму та нарцисизму. а ще у мене жінка є, яка регулярно каже що вона в мене вірить і підтримує всі мої збочення Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Ооо ... а в моєї доньки може стати професійним) бідна дитина... 3 хвилини тому, US7IGN сказав: воно їй треба? мабуть жеж не без причини 3 хвилини тому, US7IGN сказав: з чого ви взяли що у мене проблеми? вони у інших як у того носорога з поганим зором з анекдота ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, vadimv сказав: бідна дитина... швидко заробить. я відбив вартість навчання за пару років роботи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Ласкаво просимо у світ систем, які навчилися монетизувати мінімальне зусилля, емоційну реакцію й когнітивну лінь тут кажуть що MS вже вбудовує ШІ в ядро а що у еплів взагалі ніхто не знає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, vadimv сказав: А, т.е. причинно-следственная связь между кацапскими паспортами и летающими шахедами не просматривается. Ясно понятно. Ни не просматривается, а отсутствует. РДК выгнать или расстрелять? Вы пойдете воевать? Может пойдете в суд отстаивать конституционные права граждан,? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз