vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Вы були коли небудь у Франції на заправці в неділю?! Заправки у Франції взагалі краще уникати ) Бо знімуть з карти 200 ойро, не встигнеш і помітити )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Заправки у Франції взагалі краще уникати ) Бо знімуть з карти 200 ойро, не встигнеш і помітити )) Зняли(вірніше заблокували на карті) страховий депазит. Заправився, зняли за заправку. Десь до 6 годин розблоковують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Десь до 6 годин розблоковують. З мого досвіду - десь до тижня ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: З мого досвіду - десь до тижня ) Мене більшнмвкураило, як в Будапешті заплатили за готель, наступного виїхали, їдемо в сторону України, а тут фігась майже соточку євро з карточки знімають. Оскільки то тоді не були якись великі гроші вже навіть не стали розбиратись. 3-4 раза у Франції заправлялись, розблоковувати в той же день. Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 28 хвилин тому, sergio сказав: Мене більшнмвкураило, як в Будапешті заплатили за готель, наступного виїхали, їдемо в сторону України, а тут фігась майже соточку євро з карточки знімают У мене в пригороді Будапешта був інший прикол - якраз був день усіх святих, на честь чого всі магазини були позакривані, включно із супермаркетами ) Відкритим був лише один алкогольний кіоск з чергою )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, vadimv сказал: У мене в пригороді Будапешта був інший прикол - якраз був день усіх святих, на честь чого всі магазини були позакривані, включно із супермаркетами )Відкритим був лише один алкогольний кіоск з чергою )) В Польші щонеділі така срань. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, sergio сказав: В Польші щонеділі така срань. Добре, що в Іспанії існують невеликі магазини, які працюють по неділях ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 55 минут назад, sergio сказал: Вы були коли небудь у Франції на заправці в неділю?! Встоомляння пістолета у бак практикується, якщо для цього можна виняйняти людину за 200баксів. Нашо так далеко їхати, достатньо в неділю заїхати куди небудь типу Золочева))), і не обов'язково у неділю)). Знаменитий Галичанський сервіс, може шокувати не підготовлених киян)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Туди на***, долбоеб. Ни одной аргументации, тупорылылое чмо. Так ты же на вопросы не отвечаешь. А хотелось помочь. Ну нет так нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 51 минуту назад, yukon сказал: Нашо так далеко їхати, достатньо в неділю заїхати куди небудь типу Золочева))), і не обов'язково у неділю)). Знаменитий Галичанський сервіс, може шокувати не підготовлених киян)) В палац їздили? В кафешці що при вході знов вода в унітазі не стікала?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз