рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 часов назад, karlito сказал: то з усіх варіантів покращувати становище зі своїми правами - боротись за свої права, створювати профсоюзи, вникати в політику, створювати свій національно орієтований бізнес, емміграція врешті решт - нічого не підходить? краще "нє пущать"? "боротись за свої права"; ."створювати свій національно "--?? "..що, українці справді нацисти? і толерантність та людяність закінчується коли стосується власної кишені? як нас приймають то це ок, а ми - то якось обійдемось? поліз якийсь такий дрімучий нацизм з людей.."--???- Какая- то двойственность и диссонанс в тексте и мышлении или нет? Сначала возмущаешься " измом"( нацизмом и эгоизмом) , а потом сам его и предлагаешь. "Свои"- это чьи ? " Свой"- это чей ? Или это так у всех беглых: когда в своем кубле , то давайте " измы", а когда в чужое сбежал , то давайте " человечность" ?( Точка зрения определяется местом сидения). С каких пор национализм стал равен человечности ? А эгоизм - это походное от животного , как одно из основ мышления и жизнеполагания человека ? " Докинзо- сапольских" "книжников" начитались ? То вы уже определитесь в конце концов, кто вы ? Змінено 24 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Колишня прессекретарка (2019-2021) президента Володимира Зеленського, Юлія Мендель заявила, що Україна у 2022 році на перемовинах з Росією в турецькому Стамбулі нібито готова була віддати Донбас. Про це вона сказала в розповіла в інтерв'ю американському пропагандисту Такеру Карлсону, передають Патріоти України. "Я розмовляла з людьми, які представляли Україну на переговорах у Стамбулі у 2022 році. Вони майже домовилися. Що дуже важливо, Зеленський особисто погодився віддати [Донбас], і я була шокована у той момент", – каже Мендель у відео. Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 годин тому, МаТраС сказав: історії з ведичних знань згадуються Це виглядає, як заклинання, на яке зараз набіжать спеціалісти теологи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 36 хвилин тому, рыбак сказав: Мопед не мой... "Зеленский требовал у своих подчинённых вести "пропаганду как у Геббельса". Об этом сообщила его бывшая пресс-секретарь Юлия Мендель в интервью американскому журналисту Такеру Карлсону. По словам Мендель, в 2019 или 2020 году Зеленский был недоволен падением своих рейтингов и считал, что его команда по связям с общественностью недостаточно продвигает "позитивные новости". "Самое главное - нам нужно 1000 говорящих голов. И если 1000 говорящих голов говорят о позитивных вещах, то позитивные вещи происходят, и люди верят, что есть позитивные вещи", - пересказала она слова президента. После этого, как утверждает бывшая пресс-секретарь, президент сказал: "Мне нужна пропаганда Геббельса, если хотите. Мне нужны тысячи говорящих голов, распространяющих пропаганду Геббельса"." А шо там слышно, лысыйГебельс воюет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому (змінено) в кацапів все геть погано з ідеями - такера карлсона залучили взяти інтерв'ю в юлі мендель ( а хто це ? )) а чому не дудя чи гордєєву? вставляти відео не стану - кацапи й так злетілися на нього , як мухи на лайно Змінено 24 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому Тільки що, Бездомный сказав: юлі мендель А кто назначал этих замечательных людей в очистку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 4 хвилини тому, Бездомный сказав: в кацапів все геть погано з ідеями - такера карлсона залучили взяти інтерв'ю в юлі мендель ( а хто це ? )) а чому не дудя ? З козирів, в нас ще безугла є, можна взяти у нєї. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 2 минуты назад, ozor сказал: З козирів, в нас ще безугла є, можна взяти у нєї. ну можна ще аферістовича Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому (змінено) 8 минут назад, ozor сказал: З козирів, в нас ще безугла є, можна взяти у нєї. якщо в них такі "козирі" , то козирі в них скінчилися - ставридою бздять Змінено 18 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 15 минут назад, Vinsol2009 сказал: А шо там слышно, лысыйГебельс воюет? От снайпера бегает...умрет уставшим... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 8 хвилин тому, ozor сказав: З козирів, в нас ще безугла є, можна взяти у нєї. Них себе, я по наивности думал обычный клоун, а оказался гризли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 28 минут назад, рыбак сказал: "боротись за свої права"; ."створювати свій національно "--?? "..що, українці справді нацисти? і толерантність та людяність закінчується коли стосується власної кишені? як нас приймають то це ок, а ми - то якось обійдемось? поліз якийсь такий дрімучий нацизм з людей.."--???- Какая- то двойственность и диссонанс в тексте и мышлении или нет? ні. я проти любої дискримінації. накидав цивільних варіантів тим хто проти понаїхів - вже коли ти хочеш доводити свою "кращість" , то роби це через знак +, створення, справами показуючи що ти кращий, а не принижуючи когось. Особисто я не боюсь конкурувати з умовними "індусами" тут, тим більш не боявся б і вдома. 38 минут назад, рыбак сказал: Или это так у всех беглых: когда в своем кубле , то давайте " измы", а когда в чужое сбежал , то давайте " человечность" ? це з чого такий висновок? я за гуманізм весь час, це та сама "людяність", хіба ні? і що значить в "своем кубле"? В Україні? то виявилось воно ніфіга не своє, а хоче мене зробити "їхнім" і кинути мене під вагонетку без моєї згоди. ні, дякую. Насправді шкода, що людяність в світі по троху покидає чат. "хомо хоміні люпус ест", мої рожеві окуляри розбились, буду сподіватись, що вчасно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому (змінено) 13 минут назад, Canton сказал: От снайпера бегает...умрет уставшим... ваші дані зашкарубли - зараз бігають не стількі від снайперів , скільки від фпв дрона Змінено 4 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому (змінено) 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: Них себе, я по наивности думал обычный клоун, а оказался гризли. поширена помилка - недооцінювати блазня Змінено 9 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому Человек расходный материал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Человек расходный материал. на перекладачі зєкономили 😄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз