Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

8 часов назад, karlito сказал:

то з усіх варіантів покращувати становище зі своїми правами - боротись за свої права, створювати профсоюзи, вникати в політику, створювати свій національно орієтований бізнес, емміграція врешті решт - нічого не підходить? краще "нє пущать"?  

"боротись за свої права"; ."створювати свій національно "--??

"..що, українці справді нацисти? і толерантність та людяність закінчується коли стосується власної кишені? як нас приймають то це ок, а ми  - то якось обійдемось? поліз якийсь такий дрімучий нацизм з людей.."--???-

Какая- то двойственность и диссонанс в тексте и мышлении  или нет?

Сначала возмущаешься  " измом"( нацизмом и эгоизмом) , а потом сам его и предлагаешь.

"Свои"- это чьи ? " Свой"- это чей ? 

Или это так у всех беглых: когда в своем кубле , то давайте " измы", а когда в чужое сбежал , то давайте " человечность" ?( Точка зрения определяется местом сидения).

С каких пор национализм стал равен человечности ? 

А эгоизм - это походное от животного  , как одно из основ мышления и жизнеполагания  человека ?

" Докинзо- сапольских" "книжников"  начитались ?

То вы уже определитесь в конце концов, кто вы ?

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Колишня прессекретарка (2019-2021) президента Володимира Зеленського, Юлія Мендель заявила, що Україна у 2022 році на перемовинах з Росією в турецькому Стамбулі нібито готова була віддати Донбас. Про це вона сказала в розповіла в інтерв'ю американському пропагандисту Такеру Карлсону, передають Патріоти України.

"Я розмовляла з людьми, які представляли Україну на переговорах у Стамбулі у 2022 році. Вони майже домовилися. Що дуже важливо, Зеленський особисто погодився віддати [Донбас], і я була шокована у той момент", – каже Мендель у відео.

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

7 годин тому, МаТраС сказав:

історії з ведичних знань згадуються

Це виглядає, як заклинання, на яке зараз набіжать спеціалісти теологи.

• Хаха 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, рыбак сказав:

Мопед не мой...

"Зеленский требовал у своих подчинённых вести "пропаганду как у Геббельса".

Об этом сообщила его бывшая пресс-секретарь Юлия Мендель в интервью американскому журналисту Такеру Карлсону.

По словам Мендель, в 2019 или 2020 году Зеленский был недоволен падением своих рейтингов и считал, что его команда по связям с общественностью недостаточно продвигает "позитивные новости".

"Самое главное - нам нужно 1000 говорящих голов. И если 1000 говорящих голов говорят о позитивных вещах, то позитивные вещи происходят, и люди верят, что есть позитивные вещи", - пересказала она слова президента.

После этого, как утверждает бывшая пресс-секретарь, президент сказал: "Мне нужна пропаганда Геббельса, если хотите. Мне нужны тысячи говорящих голов, распространяющих пропаганду Геббельса"."

А шо там слышно,  лысыйГебельс воюет?

Посилання на коментар

в кацапів все геть погано з ідеями - такера карлсона  залучили  взяти інтерв'ю  в юлі мендель ( а хто це ? :lol:))

а чому не дудя чи гордєєву? :lol:

вставляти відео не стану - кацапи й так злетілися на нього , як мухи на лайно :lol:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Тільки що, Бездомный сказав:

юлі мендель

А кто назначал этих замечательных людей в очистку?

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

в кацапів все геть погано з ідеями - такера карлсона  залучили  взяти інтерв'ю  в юлі мендель ( а хто це ? :lol:))

а чому не дудя ? :lol:

З козирів, в нас ще безугла є, можна взяти у нєї.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, ozor сказал:

ну можна ще аферістовича :lol:

Посилання на коментар

8 минут назад, ozor сказал:

якщо в них такі "козирі" , то козирі в них скінчилися - ставридою бздять

Посилання на коментар

15 минут назад, Vinsol2009 сказал:

А шо там слышно,  лысыйГебельс воюет?

От снайпера бегает...умрет уставшим...

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, ozor сказав:

Них себе, я по наивности думал обычный клоун, а оказался гризли.

Посилання на коментар

28 минут назад, рыбак сказал:

"боротись за свої права"; ."створювати свій національно "--??

"..що, українці справді нацисти? і толерантність та людяність закінчується коли стосується власної кишені? як нас приймають то це ок, а ми  - то якось обійдемось? поліз якийсь такий дрімучий нацизм з людей.."--???-

Какая- то двойственность и диссонанс в тексте и мышлении  или нет?

ні. я проти любої дискримінації. накидав цивільних варіантів тим хто проти понаїхів - вже коли ти хочеш доводити свою "кращість" , то роби це через знак +,  створення, справами показуючи що ти кращий, а не принижуючи когось.  Особисто я не боюсь конкурувати з умовними "індусами" тут, тим більш не боявся б і вдома. 

38 минут назад, рыбак сказал:

Или это так у всех беглых: когда в своем кубле , то давайте " измы", а когда в чужое сбежал , то давайте " человечность" ?

це з чого такий висновок? я за гуманізм весь час, це та сама "людяність", хіба ні? і що значить в "своем кубле"? В Україні? то виявилось воно ніфіга не своє, а хоче мене зробити "їхнім" і кинути мене під вагонетку без моєї згоди. ні, дякую. Насправді шкода, що людяність в світі по троху покидає чат. "хомо хоміні люпус ест", мої рожеві окуляри розбились, буду сподіватись, що вчасно.

Посилання на коментар

13 минут назад, Canton сказал:

От снайпера бегает...умрет уставшим...

ваші дані зашкарубли - зараз бігають  не стількі від снайперів , скільки  від фпв дрона

Посилання на коментар

8 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Них себе, я по наивности думал обычный клоун, а оказался гризли.

поширена  помилка - недооцінювати блазня 

Heath_Ledger_as_Joker.jpg

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Человек расходный материал.

на перекладачі зєкономили 😄

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...