Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

39 минут назад, karbo сказал:

Лікарі на влк просто перевіряють стан здоров'я.

откуда тебе знать? хрен там что проверяют, давление не меряли, кровь не исследовали, направление на доп обследование выбивал себе...окулист правда проверял на табличке...психолог спросил на что то жалуюсь? и на ответ, что имею навязчивое желание убивать депутатов и чиновников, сказал это здраво и написал здоров...даже картинки с цветными буквами-цифрами не показывали и молотком по коленке не стучали как когда то...объем легких не меряли...

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

51 хвилину тому, Бармалей сказав:

откуда тебе знать? хрен там что проверяют, давление не меряли, кровь не исследовали, направление на доп обследование выбивал себе...окулист правда проверял на табличке...психолог спросил на что то жалуюсь? и на ответ, что имею навязчивое желание убивать депутатов и чиновников, сказал это здраво и написал здоров...даже картинки с цветными буквами-цифрами не показывали и молотком по коленке не стучали как когда то...объем легких не меряли...

Я що комісію у воєнкоматі ніколи не проходив?🤣

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Це лише підтверджує їх розумову неповноцінність :lol:

Та так, схему почали мутити у 21-му році. Не було більш де шашлики засмажити, мабуть.
Якщо не помиляюсь, перший раз РФ  різко наростила сили біля кордону України та в окупованому Криму навесні 2021.
Нещодавно пояснював чатботу різницю між семантикою українських слів "передбачення" та "прогнозування", бо воно часто плутає, мабуть, в Трускавці навчалося 😉

До речі, можна скласти непогану конспірологічну теорію :o

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

4 часа назад, US7IGN сказал:

та нічого. ще пару контрольних питань - ваше ставлення до указу про дозвіл параду? коли плануєте повертатися в Україну

Я б так не чинив, козаки писали листа султану ті які рухались, а не пальцями по карті водилию. 2ге - не планую наразі взагалі.  Причому це до Палантіру? Мій поїнт - шифруватись від них те саме що казати "відвернись" коли після сексу одягаєшся

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...