DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, sergio сказал: 406 тык(27 лет) , начал подглючиаать один из заводских амортов.Аккорд. Они уже давно мертвые, хоть и сухие. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, vadimv сказав: Не їздив на попередніх ВАГах, але Рапід зовсім не зайшов - підвіска зовсім не справлялася з ямами, кермо занадто чутливе, можна сказати "нервове" - на швидкості просто небезпечне, сидіння не дозволяло нормально сісти, клімат завжди починав хуярити як навіжений, задні барабани взимку примерзали, світло ніяке, єдине що більш-менш - це шумка, краще ніж на SX4. Я вже рік як його позбувся ) У 2023 (десь на 50 000) міняв втулки стабілізаторів, більше нічого. Рапід для зовсім бідних зробили, хто хтів ваг за недорого, потім допами роздули до ціни голої октавії. А октавія норм. машина, для наших умов. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 29 минут назад, DimaF сказал: Они уже давно мертвые, хоть и сухие. 3 вроде работают, только на переднем не останавливает, когда раскачаеш. Помю, на Ланосе, новые Каябы от силы 50 тык выхаживали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, loader сказал: займатись ***нею і робити вигляд що служиш не моє. Оце в армії 99% часу, і тому я звільнюсь при першій законній нагоді, і похрін мені чи є в мене можливість вибирати підрозділ для служби чи немає)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 годин тому, ashim1990 сказав: Это лучше, чем всё обсуждение в этой теме. И не только за сегодня... Естественно, вы не признаете собственную тупость. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, Canton сказав: Ну да! Только подъебнул, а через пол часа уже некого подъебвать.... Так нихера я и не понял, почему шахеды не сбивают. Надо мной 9 шт пролетело. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, Vinsol2009 сказал: Так нихера я и не понял, почему шахеды не сбивают. Надо мной 9 шт пролетело. Шейхи за збитие лучше башляют. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Ростислав Кравець 19 год · Поки всі чекають рішення у справі Єрмака, Дніпровський районний суд міста Києва нарешті, за вісім років, спромігся прийняти рішення у справі Шабуніна та побиття ним журналіста (https://t.me/rkravetsUA/18156). Шабуніна визнали винним, але за спливом строків звільнили від відповідальності. Він повинен відшкодувати 4 тис грн витрат на експертизу. Мабуть разом з ЦПК, Автомайданом та ДеЮре оголосять збір. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Так нихера я и не понял, почему шахеды не сбивают. Надо мной 9 шт пролетело. наша сільська група 2 збила зі стрілкового сьогодні. Приєдналися б до місцевої, може вас там якраз і не вистачає. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, MaxS сказав: наша сільська група 2 збила зі стрілкового сьогодні. Приєдналися б до місцевої, може вас там якраз і не вистачає. В мене зброї нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Суд обрав колишньому керівнику Офісу президента України Андрію Єрмаку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою застави в 140 мільйонів гривень. Хоть одна позитивная новость. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 30 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Так нихера я и не понял, почему шахеды не сбивают. Надо мной 9 шт пролетело. Ну так збивай, хто заважає? Зеленскій? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 1 година тому, sergio сказав: новые Каябы от силы 50 тык выхаживали. 😳 я їх тільки купив і збираюсь ставити. Щось мало ніби. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 10 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: В мене зброї нема. Не проблема, є місця де видають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 9 минут назад, ozor сказал: 😳 я їх тільки купив і збираюсь ставити. Щось мало ніби. Може мені так не фартануло. Ну і від доріг залежить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому Українці надіслали країну у середньовіччя. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 57 минут назад, Vinsol2009 сказал: Так нихера я и не понял, почему шахеды не сбивают. Надо мной 9 шт пролетело. Извините, сбивать надо именно у Вас над головой? По другому не считается? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 12 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Извините, сбивать надо именно у Вас над головой? По другому не считается? Желательно за пределами города, чтобы падали в полях, а не в дома. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 4 години тому, yukon сказав: Ви взагалі нормальний? А якщо Бездомний цей пост прочитає?))) Вангую, що там такий самий бекграунд повністю залежної домашньої тваринки для статевих втіх з ароматерапією. Генії логічних послідовностей: - баби тупі, тому їм не можна нічого довіряти; - тому треба переписати все зароблене на бабу і доручити їй фінансове керування своїм життям; - поставити себе в повну залежність від примх людини, якій не довіряєш; - не мати свободи дій, бо навіть розірвання шлюбу буде великою проблемою; - але все одно всіх навчати, що баби тупі і їм не можна нічого довіряти... З таким бекграундом і такою логікою не те що в чоловічій компанії не рекомендується відчиняти пащеку, а й не кожен психіатр прийме. Як на мене, навіть за нормальних стосунків "оформлення на жінку" - досить контроверсійна "схЄма". Бо, по-перше, "гроші поза твоїм контролем - то не твої гроші". А по-друге, настають часи, коли треба мати підтверджений дохід, і жінок це теж стосується. Сам я жінок тупими не вважаю. Довіряти тил і фінанси перевіреній людині - це природно. Треба просто враховувати деякі нюанси. Але кожен вирішує у своєму житті сам, і не нам судити. 🧘♂️ Звісно, доки "лох по життю" не лізе у "вчителі життя". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 19 минут назад, Vinsol2009 сказал: Українці надіслали країну у середньовіччя. Святой Томос тому подтверждение!!! К чему стремились, к тому и идем... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 1 хвилин тому 30 минут назад, Vitaliy67 сказал: Извините, сбивать надо именно у Вас над головой? По другому не считается? Ще й з криком "Зелена дрисня", інакше не зараховується))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз