Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: з одного боку це як переїхати з Донецька в Маріуполь чи Краматорськ в 2014, а з іншого боку куди їм ще їхати? мов не знають і нахєр ніде не потрібні ну дехто з Німеччини на есвео добровільно їде як там в анекдоті про мисливця та ведмедя - мужик , а ти точно сюди полювати ходиш ? Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Генерал Іван Гаврилюк і генерал Євген Мойсюк були звільнені з посад заступників міністра оборони України. (С) Это ПЗДЦ, улиточка... Последних взрослых из министерства убирают!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому @vadimv Премьер-министр Италии Джорджия Мелони хочет возродить атомную энергетику после 40-летнего запрета, — Politico Ее правительство планирует этим летом разработать правовую основу, ориентированную на малые модульные реакторы (ММР). До этого итальянцы отвергли атомную энергетику на референдумах в 1987 и 2011 годах. 🤣🤣🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) © Філл малює Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Мелоні хоч і трохи фашистка, але будівельний бізнес на неї молиться, разом з купою хоум овнерів. там попередній уряд намутив грошей в ЄС під програму 110 відсотків компенсації за кваліфіковані вкладення в енергоефективність та енергонезалежність, чим підняв ціни в будівництві і створив підгрунття для зловживань, Мелоні наказала самих хитрих, хто завищував кошториси. в результаті непогано прискорила постковід відновлення. тепер хоче проштовхнути те ж на рівні країни. інженерна школа там ок, зможуть робити ММР папуасам не гірш Америки і Німеччини. зараз ще інвестицій якихось від ЄС в це діло підтягне. Якщо ЄС не розвалиться - німці з французами вироблятимуть зброю, Іспанія кормитиме, Італія забезпечить електроенергією й кораблями - норм так майбутнє - чим гірше ніж США?) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 22 хвилини тому, karlito сказав: Якщо ЄС не розвалиться - німці з французами вироблятимуть зброю, Іспанія кормитиме, Італія забезпечить електроенергією й кораблями - норм так майбутнє - чим гірше ніж США?) а Україна - технологічний рай і незламна потужна перемога Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 37 минут назад, US7IGN сказал: а Україна - технологічний рай і незламна потужна перемога Вы во фразе "жопа Мира" много ошибок сделали... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, Canton сказав: Вы во фразе "жопа Мира" много ошибок сделали... ви не уявляєте які гроші проктологи заробляють... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, vadimv сказал: Доведено 24.02.2022 Походу вполне реально кое кто допиз....дится! Слова цього пана нічого не значать, - ОП на заяву Лукашенка про готовність зустрітися із Зеленським Джерело: https://censor.net/ua/n4004430 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, US7IGN сказав: Я про кацапів які з параши на білорашу Так в кацапів і в Польщі все трохи змінюється. Якщо три роки тому вивести гроші з рашки до європи то було 18 - 20%, а інколи і 30, то зараз стабільно 12%. І це не тільки про Польшу. Я так розумію то Моргентау в дії. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, kkost сказав: Так в кацапів і в Польщі все трохи змінюється. Якщо три роки тому вивести гроші з рашки до європи то було 18 - 20%, а інколи і 30, то зараз стабільно 12%. І це не тільки про Польшу. Я так розумію то Моргентау в дії. ви що, не дивитеся блогерів у яких кацапи вже один іншого їдять через тотальні злидні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому для кого роблять пиво Тетерів зі смаком "Вишня"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: ви що, не дивитеся блогерів у яких кацапи вже один іншого їдять через тотальні злидні? ні, не дивлюся. Колись один розумний пан казав, що тре дивитися за грошима. То я дослухався тої поради. А для всіх інших питань, то в нас тут є купа експертів, краще в них питати. Змінено 2 години тому користувачем kkost 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 хвилин тому, US7IGN сказав: ви що, не дивитеся блогерів у яких кацапи вже один іншого їдять через тотальні злидні? Стосовно блогерів. Останні пару тижнів частина україномовних блогерів орієнтованих на Європу почала розповідати, що нам всім пі**да і всіх будуть вертати до неньки. Інша частина каже геть навпаки. Було би цікаво, якби DmiVady скористався своїми навичками та проаналізував цю хню, бо я більше про техніку та гроші))) Чи то я забагато хочу?😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 хвилин тому, kkost сказав: Стосовно блогерів. Останні пару тижнів частина україномовних блогерів орієнтованих на Європу почала розповідати, що нам всім пі**да і всіх будуть вертати до неньки. Інша частина каже геть навпаки. Було би цікаво, якби DmiVady скористався своїми навичками та проаналізував цю хню, бо я більше про техніку та гроші))) Чи то я забагато хочу?😁 Можливості впираються в ресурси та навички) Сміттярки фейсбука та телеграмма зараз вже більш закриті та потребують спецінструментів для парсингу і канали з підпискою теж чатбот не витягне. Тільки відкрите інфополе, але в ньому тотальної зради не бачу. Але я прискіпливо його не дивлюся - тільки дайджест знакового, а плітки та інфовіруси здебільш в смітник уходять. Дайте щось, я чатботу схарчую, глянемо) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Тільки відкрите інфополе, але в ньому тотальної зради не бачу. так її і немає. є офіційні наміри різних країн згортати статус тимчасового захисту, в першу чергу тим хто не працює. умови для легалізації не всім підійдуть, а нелегалами ще менше вміють бути. схоже їм скоро власних біженців треба буде перерозподіляти. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 годин тому, ks6 сказав: Огромная. Дает право полиции тебя задержать и последовать к военкому. Добровольно стараются, но в крайнем случае могут под протокол. Если ты не в розыске, то для простых ментов ты не интересен. Так, в цьому є певна логіка, але не у випадку коли ти по роботі катаєшся на постійній основі і держава постійно змінює методи, в тч більш активно залучає поліцію саме для мобілізації. Тому з моєї точки зору така людина станом на сьогодні - це фактично доброволець Змінено 40 хвилин тому користувачем loader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, DmiVady сказав: Можливості впираються в ресурси та навички) Сміттярки фейсбука та телеграмма зараз вже більш закриті та потребують спецінструментів для парсингу і канали з підпискою теж чатбот не витягне. Тільки відкрите інфополе, але в ньому тотальної зради не бачу. Але я прискіпливо його не дивлюся - тільки дайджест знакового, а плітки та інфовіруси здебільш в смітник уходять. Дайте щось, я чатботу схарчую, глянемо) Дякую за відповідь. Коли я писав повідомлення, то спирався суто на свої відчуття від перегляду заголовків в ютуб. Які вхідні вам потрібні для анналізу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: так її і немає. є офіційні наміри різних країн згортати статус тимчасового захисту, в першу чергу тим хто не працює. умови для легалізації не всім підійдуть, а нелегалами ще менше вміють бути. схоже їм скоро власних біженців треба буде перерозподіляти. це чиста логіка та здоровий глузд. Але ж комусь потрібно вкидати наративи, котрі суперечать цьому. От виникло питання - навіщо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 хвилин тому, kkost сказав: Дякую за відповідь. Коли я писав повідомлення, то спирався суто на свої відчуття від перегляду заголовків в ютуб. Які вхідні вам потрібні для анналізу? Та ніяких, бо якісно зробити аналіз чатбот не зможе, бо нема спецінструментів. А я якісно не зможу, бо немає навичок. А отримати відповідь, що нижче, ви й самі можете. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Комерційний суд Відня задовольнив заяву «Ощадбанку» про забезпечувальний захід у справі про захист ділової репутації проти блогера Борислава Берези, йдеться у пресрелізі банку. Суд зобов’язав відповідача утриматися від поширення заяв про банк та його посадових осіб у так званій «угорській справі», а також видалити попередні публікації, зокрема у соцмережах. forbes.ua/news/oshchadbank-vigrav-sud-u-vidni-proti-borislava-berezi-u-spravi-pro-ugorskiy-keys-21052026-38987 Змінено 1 година тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, kkost сказав: це чиста логіка та здоровий глузд. Але ж комусь потрібно вкидати наративи, котрі суперечать цьому. От виникло питання - навіщо? для одних це чистий хайп та клікбейт, для легалізаторів - можливість піднімати паніку та заробляти. для кацапів - елемент інформаційної війни. я б краще задумався чому вам ютюб показує саме те що показує. бо наприклад я такого взагалі в рекомендаціях не бачу. у мене із україномовного контенту декілька каналів тільки без цього сміття. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, kkost сказал: Так в кацапів і в Польщі все трохи змінюється. Якщо три роки тому вивести гроші з рашки до європи то було 18 - 20%, а інколи і 30, то зараз стабільно 12%. І це не тільки про Польшу. Я так розумію то Моргентау в дії. це типу сарказм , чи про те , що стимулюють витік капіталів ? так ще коли отой про(х)вост , який вчився в Києві разом з Кличком , казав , що витік капіталу з кацапії потрібно навіть стимулювати . а от те , що рубль зміцнився стосовно доллара , не нагадує відкат курсу доллару до гривні навесні 2008 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз