Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, US7IGN сказал:

з одного боку це як переїхати з Донецька в Маріуполь чи Краматорськ в 2014, а з іншого боку куди їм ще їхати? мов не знають і нахєр ніде не потрібні

ну дехто з Німеччини  на  есвео  добровільно  їде  :crazy:

як там в анекдоті про мисливця та ведмедя  - мужик , а ти точно  сюди полювати ходиш  ? 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Генерал Іван Гаврилюк і генерал Євген Мойсюк були звільнені з посад заступників міністра оборони України. (С)

Это ПЗДЦ, улиточка...

Последних взрослых из министерства убирают!!!

704688584_26813189878348929_3403162305909907561_n.jpg

Посилання на коментар

@vadimv 

Премьер-министр Италии Джорджия Мелони хочет возродить атомную энергетику после 40-летнего запрета, — Politico

Ее правительство планирует этим летом разработать правовую основу, ориентированную на малые модульные реакторы (ММР). До этого итальянцы отвергли атомную энергетику на референдумах в 1987 и 2011 годах.

🤣🤣🤣

• Хаха 1
Посилання на коментар

Мелоні хоч і трохи фашистка, але будівельний  бізнес на неї молиться, разом з купою хоум овнерів. там попередній уряд намутив грошей в ЄС під програму 110 відсотків компенсації за кваліфіковані вкладення в енергоефективність та енергонезалежність, чим підняв ціни в будівництві і створив підгрунття для зловживань, Мелоні наказала самих хитрих, хто завищував кошториси. в результаті непогано прискорила постковід відновлення. тепер хоче проштовхнути те ж на рівні країни. інженерна школа там ок, зможуть робити ММР папуасам не гірш Америки і Німеччини. зараз ще інвестицій якихось від ЄС в це діло підтягне. Якщо ЄС не розвалиться - німці з французами вироблятимуть зброю, Іспанія кормитиме, Італія забезпечить електроенергією й кораблями - норм так майбутнє - чим гірше ніж США?) 

• Лайк 3
Посилання на коментар

22 хвилини тому, karlito сказав:

Якщо ЄС не розвалиться - німці з французами вироблятимуть зброю, Іспанія кормитиме, Італія забезпечить електроенергією й кораблями - норм так майбутнє - чим гірше ніж США?) 

а Україна - технологічний рай і незламна потужна перемога :flag1:

Посилання на коментар

37 минут назад, US7IGN сказал:

а Україна - технологічний рай і незламна потужна перемога :flag1:

Вы во фразе "жопа Мира" много ошибок сделали...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

Вы во фразе "жопа Мира" много ошибок сделали...

ви не уявляєте які гроші проктологи заробляють...

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Доведено 24.02.2022

Походу вполне реально кое кто допиз....дится!

Слова цього пана нічого не значать, - ОП на заяву Лукашенка про готовність зустрітися із Зеленським 

Джерело: https://censor.net/ua/n4004430

Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

Я про кацапів які з параши на білорашу

Так в кацапів і в Польщі все трохи змінюється. Якщо три роки тому вивести гроші з рашки до європи то було 18 - 20%, а інколи і 30, то зараз стабільно 12%. І це не тільки про Польшу. Я так розумію то Моргентау в дії.

• Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kkost сказав:

Так в кацапів і в Польщі все трохи змінюється. Якщо три роки тому вивести гроші з рашки до європи то було 18 - 20%, а інколи і 30, то зараз стабільно 12%. І це не тільки про Польшу. Я так розумію то Моргентау в дії.

ви що, не дивитеся блогерів у яких кацапи вже один іншого їдять через тотальні злидні? :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

ви що, не дивитеся блогерів у яких кацапи вже один іншого їдять через тотальні злидні? :lol:

ні, не дивлюся. Колись один розумний пан казав, що тре дивитися за грошима. То я дослухався тої поради. А для всіх інших питань, то в нас тут є купа експертів, краще в них питати.

Змінено користувачем kkost
  • Лайк 3
Посилання на коментар

20 хвилин тому, US7IGN сказав:

Стосовно блогерів. Останні пару тижнів частина україномовних блогерів орієнтованих на Європу почала розповідати, що нам всім пі**да і всіх будуть  вертати до неньки. Інша частина каже геть навпаки. Було би цікаво, якби DmiVady скористався своїми навичками та проаналізував цю хню, бо я більше про техніку та гроші))) Чи то я забагато хочу?😁

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, kkost сказав:

Стосовно блогерів. Останні пару тижнів частина україномовних блогерів орієнтованих на Європу почала розповідати, що нам всім пі**да і всіх будуть  вертати до неньки. Інша частина каже геть навпаки. Було би цікаво, якби DmiVady скористався своїми навичками та проаналізував цю хню, бо я більше про техніку та гроші))) Чи то я забагато хочу?😁

Можливості впираються в ресурси та навички)

Сміттярки фейсбука та телеграмма зараз вже більш закриті та потребують спецінструментів для парсингу і канали з підпискою теж чатбот не витягне.
Тільки відкрите інфополе, але в ньому тотальної зради не бачу.
Але я прискіпливо його не дивлюся - тільки дайджест знакового, а плітки та інфовіруси здебільш в смітник уходять.

Дайте щось, я чатботу схарчую, глянемо)

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

6 хвилин тому, DmiVady сказав:

так її і немає. є офіційні наміри різних країн згортати статус тимчасового захисту, в першу чергу тим хто не працює. умови для легалізації не всім підійдуть, а нелегалами ще менше вміють бути. схоже їм скоро власних біженців треба буде перерозподіляти.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

16 годин тому, ks6 сказав:

Огромная. Дает право полиции тебя задержать и последовать к военкому. Добровольно стараются, но в крайнем случае могут под протокол. Если ты не в розыске, то для простых ментов ты не интересен. 

Так, в цьому є певна логіка, але не у випадку коли ти по роботі катаєшся на постійній основі і держава постійно змінює методи, в тч більш активно залучає поліцію саме для мобілізації. Тому з моєї точки зору така людина станом на сьогодні - це фактично доброволець

Змінено користувачем loader
Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

Можливості впираються в ресурси та навички)

Сміттярки фейсбука та телеграмма зараз вже більш закриті та потребують спецінструментів для парсингу і канали з підпискою теж чатбот не витягне.
Але я прискіпливо його не дивлюся - тільки дайджест знакового, а плітки та інфовіруси здебільш в смітник уходять.

Дайте щось, я чатботу схарчую, глянемо)

Дякую за відповідь. Коли я писав повідомлення, то спирався суто на свої відчуття від перегляду заголовків в ютуб. Які вхідні вам потрібні для анналізу?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

так її і немає. є офіційні наміри різних країн згортати статус тимчасового захисту, в першу чергу тим хто не працює. умови для легалізації не всім підійдуть, а нелегалами ще менше вміють бути. схоже їм скоро власних біженців треба буде перерозподіляти.

це чиста логіка та здоровий глузд. Але ж комусь потрібно вкидати наративи, котрі суперечать цьому. От виникло питання - навіщо?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, kkost сказав:

Дякую за відповідь. Коли я писав повідомлення, то спирався суто на свої відчуття від перегляду заголовків в ютуб. Які вхідні вам потрібні для анналізу?

Та ніяких, бо якісно зробити аналіз чатбот не зможе, бо нема спецінструментів.
А я якісно не зможу, бо немає навичок.
А отримати відповідь, що нижче, ви й самі можете.
991141201_.thumb.png.520c2d4e9577d5863f04ec687bcfe3f4.png

580195199_.thumb.png.cadcdca31b690976eae094bf5d5e7da4.png 

:pardon:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

image.thumb.png.b5327da1300f6e93443e48f059e27baa.png

Комерційний суд Відня задовольнив заяву «Ощадбанку» про забезпечувальний захід у справі про захист ділової репутації проти блогера Борислава Берези, йдеться у пресрелізі банку. Суд зобов’язав відповідача утриматися від поширення заяв про банк та його посадових осіб у так званій «угорській справі», а також видалити попередні публікації, зокрема у соцмережах.

image.thumb.png.664da7fa151882842c8859869aa0e1ea.png

forbes.ua/news/oshchadbank-vigrav-sud-u-vidni-proti-borislava-berezi-u-spravi-pro-ugorskiy-keys-21052026-38987

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

4 хвилини тому, kkost сказав:

це чиста логіка та здоровий глузд. Але ж комусь потрібно вкидати наративи, котрі суперечать цьому. От виникло питання - навіщо?

для одних це чистий хайп та клікбейт, для легалізаторів - можливість піднімати паніку та заробляти. для кацапів - елемент інформаційної війни.

я б краще задумався чому вам ютюб показує саме те що показує. бо наприклад я такого взагалі в рекомендаціях не бачу. у мене із україномовного контенту декілька каналів тільки без цього сміття.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, kkost сказал:

це типу сарказм , чи про те , що  стимулюють витік капіталів ? 

так ще коли отой про(х)вост , який вчився в Києві разом з Кличком , казав , що витік капіталу з кацапії потрібно навіть стимулювати .

а от те , що  рубль зміцнився стосовно доллара , не нагадує відкат курсу доллару до  гривні навесні 2008 ? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...