Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

25 хвилин тому, vadimv сказав:

А если веришь в бессмертную душу - то топай на войну и отдай свою никчемную жизнь в первом же бою 

Та канєшно ))) Думаєте то від доброго життя і абсолютної віри в безсмертну душу такі люди так сильно за казки чіпляються? З особистого кола спілкування тільки два самі агресивні атеїсти в 22-му пішли добровольцями - всі інші сильно і не дуже сильно віруючі ніфіга не повелися на таку авантюру.

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, yuragon сказав:

віруючі ніфіга не повелися на таку авантюру.

А у них частенько слова з діями розходяться.

Одна мораль для себе, інша - для лохів.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

А у них частенько слова з діями розходяться.

Одна мораль для себе, інша - для лохів.

Є анекдот про єврея який висів над прірвою вчепившись рукою за корінь дерева і з неба ангел явився і сказав відпусти той корінь і Бог тебе врятує )))

• Хаха 2
Посилання на коментар

18 минут назад, akineo сказал:

нічого хорошого не буде. він засмучений тим, що молодь випустили з країни. 

а людей хвилює найбільше - терміни мобілізації, бо не дають можливості вибратись звідти цілим-живим

https://www.facebook.com/share/r/17TebUirfL/

Посилання на коментар

49 хвилин тому, vadimv сказав:

Цим питанням треба було задаватися до лютого 2022.

Як мінімум мати повний бак і зібрані речі.

У лікарняне палату ні бак, ні речі не влазять.

Посилання на коментар

Тільки що, Vinsol2009 сказав:

У лікарняне палату ні бак, ні речі не влазять.

За здоров'ям треба слідкувати так само, як за обстановкою.

І якщо воно так часто підводить - то лягати в палату десь в Ужгороді.

Або взагалі туди переселятися заздалегідь.

Посилання на коментар

День проходить а безхатько не чути його там дружина за той пост не вбила? Може треба в поліцію повідомити нехай перевірять

• Хаха 2
Посилання на коментар

Можливо, дружина його на роботу влаштувала, з бронюванням :)
Але то не точно :razz:

Посилання на коментар

51 хвилину тому, sergio сказав:

отут би сокира дійсно згодилась. я дивуюсь сміливості цих героїв які не бояться що їх зустріне щось вогнепальне чи колючо-ріжуче...

Посилання на коментар

31 минуту назад, US7IGN сказал:

отут би сокира дійсно згодилась. я дивуюсь сміливості цих героїв які не бояться що їх зустріне щось вогнепальне чи колючо-ріжуче...

В мене би так поскакав, за сідушкою молоток лежить і тупий кухонний ніж(не є холодною зброєю😎

Якось плиту стару вивозив, в ній така штучка дрючка була, навіть в мастилі.Не знаю,, що воно таке, але хлопчиком бачив, щось подібне в фільмах с Брюсом Лі, а пізніше з Джекі Чаном погані, хлопці з чимсь подібним за ним бігали. 😺 

IMG_20260525_150846_edit_144268695049860.jpg

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

Жодних перехідних форм від мавпи до людини не встановлено. Все інше фантазії лженауки.

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 часа назад, юра84 сказал:

День проходить а безхатько не чути його там дружина за той пост не вбила? Може треба в поліцію повідомити нехай перевірять

який пост ? 

якщо вас дружина б'є , не екстаралюйте особливості свого сімейного життя на загал

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

20 минут назад, sergio сказал:

В мене би так поскакав, за сідушкою молоток лежить і тупий кухонний ніж(не є холодною зброєю😎

Якось плиту стару вивозив, в ній така штучка дрючка була, навіть в мастилі.Не знаю,, що воно таке, але хлопчиком бачив, щось подібне в фільмах с Брюсом Лі, а пізніше з Джекі Чаном погані, хлопці з чимсь подібним за ним бігали. 😺 

IMG_20260525_150846_edit_144268695049860.jpg

Це воно гівном вімазане, чи що!?

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, Бездомный сказал:

який пост ? 

якщо вас дружина б'є , не не екстаралюйте особливості свого сімейного життя на загал

🤣 як тут люблять казати злив зараховано

Посилання на коментар

У Чехії затримали митрополита РПЦ Іларіона Алфєєва із «речовиною білого кольору»

risu.ua/u-chehiyi-zatrimali-mitropolita-rpc-ilariona-alfyeyeva-iz-rechovinoyu-bilogo-koloru_n164233

щоб це могло бути ? 

Посилання на коментар

13 минут назад, DimaF сказал:

Це воно гівном вімазане, чи що!?

Мастило ато жир 2-3мм..Видно, що не юзане. 

Посилання на коментар

2 часа назад, yuragon сказал:

Знову "вєріт".... от тим і відрізняється що вам кров з носа треба в щось вірити, щось таке що дає відповіді на всі можливі питання вже і тут.

Про принцип фальсіфєцируємості чули? Можете хоча б уявити експеримент, хоча б гіпотетично, що при одному з можливих варіантів результату його виконання ви скажете що все - це підтвердження що Бога нема? не можете, і ніяка з релігій не може навіть допустити такого. А в науці це основний критерій того що теорія має право називатися науковою.

Власне це і є різниця між наукою і релігією, у вас на любий факт з об'єктивної реальності є залізобетонна відповідь "на все воля Божа".

Ты вообще читаешь  и понимаешь , что я тебе пишу , или " чукча писатель"?

У кого " у вас" , еше раз вопрос поаторю?

Уже провели эксперимент , в котором опровергли или подтвердили  существование твоего бога ? 

О каком боге ты пишешь , как название твоего бога?

Так ты же мне " железобетонно доказываешь  "  теорию докинза в которую веришь.

Ты хоть свои же тесты перечитывай иногда.

Посилання на коментар

2 часа назад, yuragon сказал:

Та канєшно ))) Думаєте то від доброго життя і абсолютної віри в безсмертну душу такі люди так сильно за казки чіпляються? З особистого кола спілкування тільки два самі агресивні атеїсти в 22-му пішли добровольцями - всі інші сильно і не дуже сильно віруючі ніфіга не повелися на таку авантюру.

Можешь считать , что убедил меня в твоей животной сущности .В прошлый раз еще говорил тебе . У тебя  системный склероз похоже.

. Обратись к  ветеринару :))))

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 2
Посилання на коментар

16 хвилин тому, рыбак сказав:

Ты вообще читаешь  и понимаешь , что я тебе пишу , или " чукча писатель"?

Читаю. Про понімать відразу скажу що це не просто - тому й перепитую регулярно що ви маєте на увазі.

У кого " у вас" , еше раз вопрос поаторю?

В тих хто називає вчених фарісеями і книжниками і не "вірить" в науку, але чомусь беззаперечно вірить в різні збірки казок.

Уже провели эксперимент , в котором опровергли или подтвердили  существование твоего бога ? 

О! Я якраз вас вже третій раз питаю чи ви хоча б гіпотетично можете уявити такий експеримент! Може хоч цього разу відповісте?

О каком боге ты пишешь , как название твоего бога?

Взагалі неважливо про якого я кажу - всіх їх об'єднує спільна риса про яку я писав вище - в них вірять незалежно від того що відбувається в реальності. І ті хто вірять навіть теоретично не допускають що їх може й не бути (це якраз і є ключова різниця між вірою в Бога і довірою до того що публікують вчені).

Так ты же мне " железобетонно доказываешь  "  теорию докинза в которую веришь.

Тепер моя черга запитати вас - ви читаєте що я пишу? Я десь писав що ВІРЮ в теорію Докінза? Казав що вона желєзобєтонна? Ніби навпаки написав що фактично люба з існуючих наукових теорій швидше за все буде пізніше скоректована, уточнена і навіть аправєргнута.

Ты хоть свои же тесты перечитывай иногда.

Так, перед натисканням кнопочки "Додати відповідь" вичитую, виправляю здебільшого граматичні помилки, якщо знаходжу такі.

Змінено користувачем yuragon
Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

Можешь считать , что убедил меня в твоей животной сущности .В прошлый раз еще говорил тебе . У тебя  системный склероз похоже.

. Обратись к  ветеринару :))))

як тут люблять казати злив зараховано (с)

• Хаха 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

У Чехії затримали митрополита РПЦ Іларіона Алфєєва із «речовиною білого кольору»

risu.ua/u-chehiyi-zatrimali-mitropolita-rpc-ilariona-alfyeyeva-iz-rechovinoyu-bilogo-koloru_n164233

щоб це могло бути ? 

Звісно, що то борошно, яке прихожани приносять для панахиди. А ви про що подумали7

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...