Ihor Chumak Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, US7IGN сказав: індуси то таке, а індусок завезуть? судячи з порнхабу те щі багіні На просторах Фейсбуку радять завозити кубінок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: індуси то таке, а індусок завезуть? судячи з порнхабу те щі багіні Вундабар. 😛 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 минуту назад, Ihor Chumak сказал: На просторах Фейсбуку радять завозити кубінок. Дупи завеликі. В нас на фінанс. уа давно вже прийшли до думки. що найкращі філіпінки. Змінено 2 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, sergio сказав: Дупи завеликі. де? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: де? Вона мені тутка більше ся подоба... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому ядерка гуманніше того що відбулось, відбувається, і чекає попереду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) ю Змінено 1 година тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому t.me/AndriyuKK/68401 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) от як не вважати договорняком цю війну, якщо за 4.5 роки не в'єбало туди куди в'єбали б якщо була б війна? чистий геноцид проти українців. Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 минут назад, Ihor Chumak сказал: На просторах Фейсбуку радять завозити кубінок. Болгарки не влаштовують?)))) Треба увімкнув не треба вимкнув Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) фффффф Змінено 1 година тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому зеля, ти?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 35 хвилин тому, sergio сказав: Вона мені тутка більше ся подоба... у мене таке враження що це найкраще на що спромоглася Куба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, US7IGN сказав: нікуди не поїду навіть якщо це буде останнє що я побачу 🤘🤘🤘 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 45 хвилин тому, sergio сказав: В нас на фінанс. уа Це було неперевершено ))) Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 часа назад, karlito сказал: правду кажучи - не всі. під час ковіду в сусідньому селі кілька сімей якихось послідовних вірян випиляли своїх дітей, молячись за їх здоровя і не везучи до лікарні та не допускаючи лікарів аміші тут - є гілка, де не використовують електрику, пестициди і т д. їх с/г продукція досить користується попитом. і, до речі, показники тривалості життя та народжуваності в них значно попереду середніх по США. не знаю, як вони лікуються, правда. бо використувуючи здобутки медицини США з натуральним харчуванням, відсутності цигарок та алко в меню, та досить активний спосіб життя можна непогано жити. Это - аргумент! Ведь те кто поверили , что ковид есть, и в врачей , конечно же " не выпилялись" . Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Ну і щоб підвести підсумок релігійній темі, цитата, звісно ж із: Цитата Біблії (Євангеліє від Матвія 9:29), де Ісус промовив: "Нехай буде вам за вірою вашою!" www.instagram.com/reel/DYr_cjRstgL/?igsh=MWU5amp1dXlxb2h1Mw== Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 27 хвилин тому, DmiVady сказав: 🤘🤘🤘 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 27 минут назад, US7IGN сказал: у мене таке враження що це найкраще на що спромоглася Куба Вікі пише, що її тато вчився в радянському університеті, а бабця і дідо по материнській лінії емігрували на Кубу з Іспанії. Короче всі ідейні комуняки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, рыбак сказал: Ведь те кто поверили , что ковид есть, и в врачей , конечно же " не выпилялись" . то меседж був не про ефективність медицини, лишим її за дужками, а як контр аргумент - не всі віряни непослідовні, бувають і щирі, якщо факають науку - то її і не використовують, або "Алла я в бар" з вибухівкою. як на мене це тупо але чесно. Є ті хто вірить по справжньому, до букви , "warts and all" (вони зазвичай нікому не подобаються, їх називають радикалами, або фанатиками, хоча вони тупо водять пальцем по написаному і діють), також є ті хто займається черіпікінгом або створює якусь свою релігію, при чому для справжніх вірян вони єретики, ще гірші "язичників". або просто прикидається для соціальної підтримки - "коли не прийду в церкву - все паски святять" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Вікі пише, що її тато вчився в радянському університеті, а бабця і дідо по материнській лінії емігрували на Кубу з Іспанії. Короче всі ідейні комуняки. те що у мене вся сім'я підтиралася журналом комуніст не зробила їх комуністами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24 минуты назад, DmiVady сказал: Це було неперевершено ))) Дякую! Прям зніяковів. Що не так?! 🤔 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Прям зніяковів. Що не так?! 🤔 вечірній сарказм 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, US7IGN сказал: те що у мене вся сім'я підтиралася журналом комуніст не зробила їх комуністами Не вся, дехто журналом "Человек и закон". 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому Только что, karlito сказал: то меседж був не про ефективність медицини, лишим її за дужками, а як контр аргумент - не всі віряни непослідовні, бувають і щирі, якщо факають науку - то її і не використовують, або "Алла я в бар" з вибухівкою. як на мене це тупо але чесно. Є ті хто вірить по справжньому, до букви , "warts and all" (вони зазвичай нікому не подобаються, їх називають радикалами, або фанатиками, хоча вони тупо водять пальцем по написаному і діють), також є ті хто займається черіпікінгом або створює якусь свою релігію, при чому для справжніх вірян вони єретики, ще гірші "язичників". або просто прикидається для соціальної підтримки - "коли не прийду в церкву - все паски святять" Опять все смешал . Науку и лженауку как определяешь, по каким критериям, или нет отличия ? Справжніх вірян от несправжніх и еретиков как отличаешь? Религию , философию и учение различаешь ? Церковь - как понимаешь , что это ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз