Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

52 минуты назад, 7351 сказал:

Я чекаю на відповідь на моє питання задане тобі раніше у відповідь на твою брехню -- як відповіси тоді буде моя черга.

Чи ти визнаєш, що ти дешеве рашистське брехло?

Хоча з рашапідорами стараюсь не спілкуватися ( ти ж не відповів на моє запитання значить визнаеш що ти брехло кацапське) то перечітай ту розмову я тобі казав:  ти сам написав всі твої рідні з'їбалися, тому ти тут менше ніж там як би там не було.  Да і якщо щось грандіозне так само будеш бігти підтягуючи штанці.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Не лишним будет сегодня еще раз напомнить :

"«Война и строительство государства как организованная преступность» — это классическая работа американского социолога и политолога Чарльза Тилли, опубликованная в 1985 год..

commons.com.ua/uk/vojna-i-stroitelstvo-gosudarstva-kak-organizovannaya-prestupnost/

"Этот очерк, следовательно, о роли организованных средств насилия в развитии и изменении тех своеобразных форм правления, которые мы называем национальными государствами:"

"Если охранный рэкет есть организованная преступность в ее наиболее упорядоченном виде, то ведение войны и государственное строительство – по сути, тот же охранный рэкет, только узаконенный – вполне можно квалифицировать как важнейшие примеры организованной преступности."

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

23 минуты назад, юра84 сказал:

Да і якщо щось грандіозне так само будеш бігти підтягуючи штанці.

Два ему не привыкать...как в 14 дриснул из родного дома, так до сих пор и не остановится...

Херой ...

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

Два ему не привыкать...как в 14 дриснул из родного дома, так до сих пор и не остановится...

Херой ...

Хтось тут писав, що всі адекватні звідтіля виїжджали. Чи деяким можна, а іншим - зась?

• Лайк 1
Посилання на коментар

29.06.2026 в 11:03, 7351 сказав:

Якщо ти не дешеве рашистське брехло -- давай докази, що я знаходжусь не в Україні.

Продовжуєш брехати, як дешеве рашистське брехло:

48 хвилин тому, юра84 сказав:

Хоча з рашапідорами стараюсь не спілкуватися ( ти ж не відповів на моє запитання значить визнаеш що ти брехло кацапське) то перечітай ту розмову я тобі казав:  ти сам написав всі твої рідні з'їбалися, тому ти тут менше ніж там як би там не було.  Да і якщо щось грандіозне так само будеш бігти підтягуючи штанці.

Давай докази, що я в Україні не находжусь весь час за виключенням декількох днів (не більше двох тижнів) на рік, причому, починаючи з 2024 року, чи ти, таки, дешеве рашистське брехло?

Як тільки відповіси на мої питання, задані тобі раніше, ніж ти задав, отримаєш відповідь на своє.

Собаки брешуть, а караван йде!(С)

Україна переможе!

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

В 14.07.2026 в 14:44, vadimv сказал:

Оказывается, счастье-то не вечно )))

Та жити взагалі то є вкрай небезпечно, від цього обов'язково вмирають. Всі!

Посилання на коментар

5 часов назад, sergio сказал:

Прям на обкладинку Time

Якщо дебіли не відрізняють український піксель від кацапського, то дивуватись вкидам лайна просто нічого... Вмикайте мізки перед тим, як щось постити

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Canton сказав:

Херой ...

Ти зараз в рідному Луганську, чи "здриснул"?

Що до мене -- я евакуювався з сім'єю останнім потягом Ясинувата-Одеса, в купе, як повинні були зробити всі громадяни України, у кого була можливість виїхати з зони окупації.

А ти жалкуєш, що ти зараз не в зоні окупації росією, службі на яку(росію) ти віддав все життя?

Чи аби щось бовкнути від злоби на Україну, яка тебе їсть з середини і доїсть до кінця?

Україна переможе!

Посилання на коментар

5 часов назад, Александр Аврамчук сказал:

не висловила повагу людині у військовій формі... військову форму може одягнути хто завгодно. 

Ти що, не бачиш, що зображення згенероване? Згенероване малокваліфікованим ідіотом, в ньому безліч проколів, найбільш яскравий - шестипала рука жінки :) 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Vladdi сказав:

Ти що, не бачиш, що зображення згенероване? Згенероване малокваліфікованим ідіотом, в ньому безліч проколів, найбільш яскравий - шестипала рука жінки :) 

Фото криве, але факт мав місце 

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Vladdi сказав:

Якщо дебіли не відрізняють український піксель від кацапського, то дивуватись вкидам лайна просто нічого... Вмикайте мізки перед тим, як щось постити

www.instagram.com/reel/DayrjWFI5Mf/

Посилання на коментар

22 хвилини тому, Vladdi сказав:

Не треба було лівими вкидами й генерацією фейків у 19-му вимикати українцям мозок.
Тепер жеріть плоди своїх зусиль. :o
Хотіли "хоч поржати"? - то насолоджуйтеся. :razz:
Критичного мислення вони захотіли. :lol:)))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, 7351 сказал:

ну добре продовжуй брехати.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, юра84 сказав:

ну добре продовжуй брехати.

Давай посилання з доказами моєї брехні, якщо ти не дешеве рашистське брехло і не посіпака окупантів частини території України.

Чи ти, таки, посіпака рашистів?

Посилання на коментар

24 хвилини тому, Vladdi сказав:

Згенероване малокваліфікованим ідіотом,

І відео згенероване? 

censor.net/ua/videonews/4013635/u-lvivskomu-ttsk-vidreaguvaly-na-video-iz-zastosuvannyam-syly-do-jinky

насправді то жінка його душила? Має вибачитися?

• Лайк 1
Посилання на коментар

47 минут назад, Вячеслав63 сказал:

що всі адекватні звідтіля виїжджали

И возвращались...с добробатами и ВСУ

Посилання на коментар

11 минут назад, outdoor24 сказал:

Як там у Луганську?

Я, вообще то, тогда уже давно был Харьковчанин...

Что не помешало "погулять" тогда по Донбассу...с обоих сторон...чтобы у полубитного ссцыкла появился шанс вернуться домой...

Глазик не дергается, голожопый?

Посилання на коментар

33 минуты назад, Vladdi сказал:

Ту херню про шесть пальців ОП шні ботти по ФБ зранку разганяють. Е відоси де  видно, як той πідар її дусить.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Я, вообще то, тогда уже давно был Харьковчанин...

Ко-ко-ко, курочка!

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Ту херню про шесть пальців ОП шні ботти по ФБ зранку разганяють. Е відоси де  видно, як той πідар її дусить.

Кожен бачить те що хоче бачити 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, outdoor24 сказал:

Ко-ко-ко, курочка!

Не кудахкайте, меня Ваша срака не возбуждает...

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

меня Ваша срака не возбуждает.

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

Кожен бачить те що хоче бачити 

Тільки і розмов про неї, хоча я геть не схожий на твого партнера Аркашу Баобабченка

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...