DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 годин тому, sergio сказав: Та теж би треба комп новий, але ціни на комплектуху, не гуманніі. Крім того, що раніше комп спокійно 10 років відробляа і більше . А зараз тільки п"ть вже відяха наіпнуламь то хард. Ну, тут дивлячись, під які задачі збирається комп. Я зазвичай збираю компи з комплектуючих провідних виробників за принципом "топ мінус рік-півтора". Для ААА-ігор чи важких графічних завдань такий комп буде актуальним років 5-6, а для повсякденної роботи - десятки років. У мене зараз корпус, БЖ, система охолодження, жорсткий диск і один із SSD ще 2012 року. А те, що було з 2012 року й що я вийняв, переставив у комп 2006 року, дещо додав, теж б/у, і подарував у село ))) Згоріти може все, навіть топова комплектуха. Так було раніше, так є й зараз. Така прикра херня. Головне, щоб горіло в межах гарантійного терміну. 😉 Якщо потрібен новий комп, а "нема грошей", то є варіант: збірка з топового б/у заліза, перевіреного в нормальних фірмах. Або готові компи з-за кордону - Німеччина та інші заможні країни. Купити топову збірку позаторішнього року за третину ціни, а то й дешевше, цілком реально. Кордон у вас поряд 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 хвилини тому, sergio сказав: Картонки двигаются в правильном направлении, ещё немного и появятся:"Неизвестный Вова из Династии ПНХ" 😸 невже хтось хнає де розташований оХфіс? це ж таємниця Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 52 минуты назад, рыбак сказал: Разве власть обещала что правила игры неизменны ? существует система принуждения , если что На каждую систему принуждения найдётся болт с левой резьбой. Ей разве сиховских дитишек шугать, а находится более мене крутой перец, так сразу расклад 1:4 не в её пользу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Федоров прокоментував конфлікт з Сирським "Насправді коли президент сказав, що не планує звільняти Сирського, то я сказав, що погоджуюсь, це його рішення як Верховного головнокомандувача, і буду вчитися працювати з ним. Але ми зіштовхнулися з тим, що всі ініціативи, які ми пропонуємо, вони почали блокуватися. І Сирський, враховуючи всі проблеми, про які ми говорили, не готовий особисто в очі говорити про проблеми. Він готовий ходити на зустрічі, плести інтриги, думати, що хтось замовив в медіа проти нього кампанію. І він поставив ультиматум. І замість того,що придумати, як асиметрично перемогти росію, він придумав, як розколоти країну".(С) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 минут назад, akineo сказал: невже хтось хнає де розташований оХфіс? це ж таємниця Не разбираюсь в київських іпенях де саме то було , здається журналісти навіть в ньому побували, коли його стрімко покинув Єрмак. Якась сауна с тренажеркою в новобудові. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 48 хвилин тому, ozor сказав: Я хз, ніколи не розумів хлопів, що лізуть у віртуальне життя, та ще й з дорого вартісними компами, не розібравшись як слід з реальним життям. Як на мене, це вкрай тупо, вирішувати віртуальні проблеми, мені, якщо чесно, і реальних вистачає. Але то звичайно моє імхо, і може хтось зі своїм життям розібрався і може трохи часу приділити умовним монстрам. Жити в реальному світі для багатьох надто складно й дорого. А комусь просто не подобається на нього дивитися. Але й віртуальні світи бувають різні 😉 Є трохи грошей, то маєш гарний комп, яскравий світ ігор та віар-подорожей і спілкування з однодумцями по всьому світу. Немає грошей, то ноутбук зі смітника і сотні тисяч постів на форумах/фейсбуках. Така собі дешева версія віртуального світу, де реальність теж можна успішно не помічати. "Кожен обирає по собі..." Якось так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Немає грошей, то ноутбук зі смітника і сотні тисяч постів на форумах/фейсбуках. Така собі дешева версія віртуального світу, де реальність теж можна успішно не помічати. Що тоді за книжки казати 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому "Я 6 місяців на хейт по мобілізації не відповідав взагалі. Щоб не допустити ситуації, що виникла сьогодні, і до якої нас довів головком, Генштаб, не знаю, хто там архітектор цієї історії. Для того, щоб не сказати: "Це не я" і уникати відповідальності", - зазначив він. Федоров нагадав, що ТЦК підпорядковуються Сухопутним військам ЗСУ. А ті, в свою чергу, підпорядковуються головкому. Джерело: https://censor.net/ua/n4013830 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 34 минуты назад, рыбак сказал: Ну , да , главное чтобы стал , а в душе уже сам выбирай ради кого ты стал , так? Но они ведь думают , что это и их персонально касается , с плачевными для людей последствиями.. Они ничего не думают Им просто людей нужно поставить раком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Що тоді за книжки казати Тему книжок та їхніх світів я не чіпав. Говорити про них там, де більшість не здатна осмислити десять речень поспіль, а власні думки вміщує у твіт, це вже моветон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, US7IGN сказав: А що, так можна було? Якійсь небезпечний прецедент створюється що можна звільнитися якщо не хочеш воювати Певно, у нього адвокат є гарний, що знайшов юридичну причину звільнитися. Та й таких повно, що добровільно служать, маючи можливість не служити. А там хз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 15 минут назад, sergio сказал: На каждую систему принуждения найдётся болт с левой резьбой. Ей разве сиховских дитишек шугать, а находится более мене крутой перец, так сразу расклад 1:4 не в её пользу. Только ты забыл , что готовых противостоять системе 1*100 или к 1000 . И у системы есть много чего в арсенале . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 минут назад, sergio сказал: Они ничего не думают Им просто людей нужно поставить раком. Просто так , от нечего делать , от отсутствия мозгов , какова итоговая цель ? Змінено 3 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, рыбак сказал: Только ты забыл , что готовых противостоять системе 1*100 или к 1000 . И у системы есть много чего в арсенале . Не ну, я в возрасте и даже младше сиховских детишек не был на столько тупым. Не буду перечислять все, чт мы корешами творили в те годы. Не суть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Просто так , от нечего делать , какова итоговая цель ? Униженым челом легче управлять. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, sergio сказал: Униженым челом легче управлять. Итоговую цель назови 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 36 минут назад, DmiVady сказал: Ну, тут дивлячись, під які задачі збирається комп. Я зазвичай збираю компи з комплектуючих провідних виробників за принципом "топ мінус рік-півтора". Для ААА-ігор чи важких графічних завдань такий комп буде актуальним років 5-6, а для повсякденної роботи - десятки років. У мене зараз корпус, БЖ, система охолодження, жорсткий диск і один із SSD ще 2012 року. А те, що було з 2012 року й що я вийняв, переставив у комп 2006 року, дещо додав, теж б/у, і подарував у село ))) Згоріти може все, навіть топова комплектуха. Так було раніше, так є й зараз. Така прикра херня. Головне, щоб горіло в межах гарантійного терміну. 😉 Якщо потрібен новий комп, а "нема грошей", то є варіант: збірка з топового б/у заліза, перевіреного в нормальних фірмах. Або готові компи з-за кордону - Німеччина та інші заможні країни. Купити топову збірку позаторішнього року за третину ціни, а то й дешевше, цілком реально. Кордон у вас поряд Підозрюю, що з компами така сама фігня, як з мобілками. Тобто вже немає того стрімкого росту, як раніше. Міняти 4 Гб ОЗУ на 16 і відяху з 2 Гб, на 6 та відповідно 16 на 32к і 6 на 10 вже не так вставляє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: какова итоговая цель ? Итоговая цель - сократить население планеты менее чем до 1 млрд. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, vadimv сказав: Итоговая цель - сократить население планеты менее чем до 1 млрд. Тоді Китай має воювати з Індією 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, рыбак сказал: Итоговую цель назови Безраздельная власть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 минуту назад, sergio сказал: Безраздельная власть. Это этапы . Она и это все преследует какую конечную цель ? Что движет этим всем ? Змінено 3 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 28 хвилин тому, sergio сказав: Підозрюю, що з компами така сама фігня, як з мобілками. Тобто вже немає того стрімкого росту, як раніше. Бгг ) У мене є однокашник, який у середині 90-х став серійним підприємцем - тобто перескакував з одного бізнесу на інший, як тільки той здувався. Так от, свій магазин мобілок він продав ще у 2007, коли всі вже купили по мобілці (а дехто і по дві). Бо вал перших продажів закінчився, а торгувати на насиченому ринку - то вже не той виторг )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Итоговая цель - сократить население планеты менее чем до 1 млрд. У Вовы с Династии пока не тот уровень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Тоді Китай має воювати з Індією Китай вирішив, що воювати будуть інші ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, sergio сказав: У Вовы с Династии пока не тот уровень. Це пілотний проект ) Як тільки технологію обкатають - далі буде )) Залишилося три роки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз