Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

33 минуты назад, akineo сказал:

а чому картонки не виходять з написами проти всього іншого ***еця який відбуівається в країні?

чи поки бусифікація невідомих чоловіків 25-60 то норм?

знизити вік до 18, жінок з 20 - суспільство повинно знати ціну війни

повиходили з картонками, бо нічого їм не загрожує

Потужнйи сьогодні, доречі, нагадав всім в заяві, що він - ПРЕЗ иДЕИЕНТ! !!!!! а не лох якийсь там 

Я би вийшов,але мені загрожує...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Цитата

Коли Володимир Зеленський заслужено піде за грати на довічний термін — тоді і зрозумієте чому він це робив.

Кончені рішення на користь росії

Змінено користувачем sat-prof
Посилання на коментар

2cbe95a6f6f97bc7c2c8ef390b956db8.jpg

человека с таким лицом и хфамилией Цуцкірідзе, нужно однозначно на проверку в сбу отправить...я думаю - шпион

Посилання на коментар

Як тут із вечірньою зрадою? :o О, щось слабенько писали)
Невже хоч на вулицю вийшли та проперділися?
Я із задоволенням пробігся. Не спекотно, +20°С, ляпота :Yahoo!:

Поки влада годує своїх прихильників млинцями з совкових лопат, а притомні українці в ахуї від цього мразотного цирку, дам трошки циферок.
Поважаю я доказову медицину, а не просто галас про "вкиди/наративи" :pardon:

Осінтери з CyberBoroshno трохи прорекламували свій новий комерційний продукт - ПошукAI - на прикладі наративів проти Федорова за минулий тиждень: які саме наративи поширювалися, хто їх поширював і як активно.
Вийшло цікаво.

51056165_.thumb.png.920aa1dbd2f6737dcc281f7da2dfc995.png

6 947 публікацій. 1 340 джерел. 18 окремих наративів. Дев'ять днів.

9 липня, наступного дня після бунту проти ТЦК у Львові, наратив «Федоров винен у беззаконні ТЦК» стрибнув до 58,2% усього медіапростору. Нардепи «Слуги народу» почали вранці - Гетманцев о 07:14, Каптєлов о 11:28. Зеленський приєднався лише о 18:23, на одинадцять годин пізніше.
До 13 липня від цього наративу лишилось 2,5%. Він просто не прижився. А звільнили Федорова 15 липня вже на зовсім іншій рамці - конфлікт із Сирським.

Наступний поширюваний наратив - "Некомпетентний піар-міністр без військового досвіду". Набув свого піку 14 липня.
Генерали вважають, що міністру бракує військового досвіду; його ініціативи - переупаковка чужих проєктів; він не готовий планувати бої.
Найбільш «російська» з домашніх рамок: 57% несе російськомовний Telegram.
«Часть генералов считает, что министру не хватает военного опыта, а его инициативы называют переоформлением существующих проектов.»

Далі - "Федоров сам корумпований".
Знову таки 47% російсько-мовні джерела й різні жовтушні ГО.

І найчистіша дезінформаційна рамка всього корпусу - "Федоров — західний проєкт, а протести постановочні". «Соросня збирає майдан», Федорова лобіює ФПГ Пінчука, протестувальники оплачені. 94% цього наративу - російські джерела. Українські — 6%. Life.ru, Vesti.ru, КП - основні носії.

Також можемо відмітити, що російські державні ЗМІ відносяться до Федорова максимально вороже. Коли Москва з такою інтенсивністю працює проти конкретного міністра оборони - це, мабуть, найкращий показник його ефективності.

16 липня люди вийшли на вулиці Києва та ще десяти міст. Ми порівняли наративи до і під час протестів.
«Федорова звинувачують через ТЦК» - впало з 8,8% до 2,8%. Заклики залишити Федорова - з 14% до 27,6%. А «відповідальність покладають на Сирського» - злетіло з 2,4% до 18,2%.
Протест не зняв звинувачення. Він розвернув їх на іншу адресу.

І масштаб не вщухає - навпаки. За вчора - 1 939 публікацій. Сьогодні день ще не закінчився - а їх вже 3 246. Прощальний допис Федорова став найефективнішим повідомленням усієї історії: один пост - 566 публікацій у 412 джерелах.

Загалом: прихильних до Федорова публікацій - 48,4%. Ворожих - лише 13,9%. Нейтральних - 37,6%.

Навіть спроба атаки з наративом про ТЦК провалилась. Несли її переважно російськомовні канали. А вулиця змогла змінити цифри кардинально.

ПошукAI · 6 947 публікацій · 1 340 джерел · 18 наративів · 8–16 липня 2026

1429965180_.thumb.png.e9b3b8f487a27dc829c8acd1cd567679.png

© КіберБорошно | CyberBoroshno

Мопедка не моя, я тільки оголошення розмістив :pardon:🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
кацапізми виправив)
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...