Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 годин тому, sergio сказав:

Та теж би треба комп новий, але ціни на комплектуху, не гуманніі. Крім того, що раніше комп спокійно 10 років відробляа і більше . А зараз тільки п"ть  вже відяха наіпнуламь то хард. 

Ну, тут дивлячись, під які задачі збирається комп.
Я зазвичай збираю компи з комплектуючих провідних виробників за принципом "топ мінус рік-півтора".
Для ААА-ігор чи важких графічних завдань такий комп буде актуальним років 5-6, а для повсякденної роботи - десятки років.

У мене зараз корпус, БЖ, система охолодження, жорсткий диск і один із SSD ще 2012 року.
А те, що було з 2012 року й що я вийняв, переставив у комп 2006 року, дещо додав, теж б/у, і подарував у село )))

Згоріти може все, навіть топова комплектуха.
Так було раніше, так є й зараз.
Така прикра херня. :cry:
Головне, щоб горіло в межах гарантійного терміну. 😉

Якщо потрібен новий комп, а "нема грошей", то є варіант: збірка з топового б/у заліза, перевіреного в нормальних фірмах.
Або готові компи з-за кордону - Німеччина та інші заможні країни.
Купити топову збірку позаторішнього року за третину ціни, а то й дешевше, цілком реально.
Кордон у вас поряд :Yahoo!:

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

32 хвилини тому, sergio сказав:

Картонки двигаются в правильном направлении, ещё немного и появятся:"Неизвестный Вова из Династии ПНХ" 😸 

невже хтось хнає де розташований оХфіс? це ж таємниця 

Посилання на коментар

52 минуты назад, рыбак сказал:

Разве власть обещала  что правила игры неизменны ?  существует система принуждения , если что 

На каждую  систему принуждения найдётся болт с левой резьбой. Ей разве  сиховских дитишек шугать, а находится более мене крутой перец, так сразу расклад 1:4 не в её пользу. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Федоров прокоментував конфлікт з Сирським

"Насправді коли президент сказав, що не планує звільняти Сирського, то я сказав, що погоджуюсь, це його рішення як Верховного головнокомандувача, і буду вчитися працювати з ним. Але ми зіштовхнулися з тим, що всі ініціативи, які ми пропонуємо, вони почали блокуватися. І Сирський, враховуючи всі проблеми, про які ми говорили, не готовий особисто в очі говорити про проблеми. Він готовий ходити на зустрічі, плести інтриги, думати, що хтось замовив в медіа проти нього кампанію. І він поставив ультиматум. І замість того,що придумати, як асиметрично перемогти росію, він придумав, як розколоти країну".(С)

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

11 минут назад, akineo сказал:

невже хтось хнає де розташований оХфіс? це ж таємниця 

Не разбираюсь в київських іпенях де саме то було , здається журналісти навіть в ньому побували, коли його стрімко покинув Єрмак. Якась сауна с тренажеркою в новобудові. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

48 хвилин тому, ozor сказав:

Я хз, ніколи не розумів хлопів, що лізуть у віртуальне життя, та ще й з дорого вартісними компами, не розібравшись як слід з реальним життям. Як на мене, це вкрай тупо, вирішувати віртуальні проблеми, мені, якщо чесно, і реальних вистачає. Але то звичайно моє імхо, і може хтось зі своїм життям розібрався і може трохи часу приділити умовним монстрам.

Жити в реальному світі для багатьох надто складно й дорого. :pardon:
А комусь просто не подобається на нього дивитися. 

Але й віртуальні світи бувають різні 😉

Є трохи грошей, то маєш гарний комп, яскравий світ ігор та віар-подорожей і спілкування з однодумцями по всьому світу.

Немає грошей, то ноутбук зі смітника і сотні тисяч постів на форумах/фейсбуках.
Така собі дешева версія віртуального світу, де реальність теж можна успішно не помічати.

"Кожен обирає по собі..."
Якось так. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Немає грошей, то ноутбук зі смітника і сотні тисяч постів на форумах/фейсбуках.
Така собі дешева версія віртуального світу, де реальність теж можна успішно не помічати.

Що тоді за книжки казати :lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

"Я 6 місяців на хейт по мобілізації не відповідав взагалі. Щоб не допустити ситуації, що виникла сьогодні, і до якої нас довів головком, Генштаб, не знаю, хто там архітектор цієї історії.

Для того, щоб не сказати: "Це не я" і уникати відповідальності", - зазначив він.

Федоров нагадав, що ТЦК підпорядковуються Сухопутним військам ЗСУ. А ті, в свою чергу, підпорядковуються головкому. Джерело: https://censor.net/ua/n4013830

• Хаха 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, рыбак сказал:

Ну , да , главное чтобы стал , а в душе уже сам выбирай ради кого ты стал , так?

Но они ведь думают , что это и их персонально касается , с плачевными для людей  последствиями.. 

Они ничего не думают Им просто людей нужно поставить раком. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Що тоді за книжки казати :lol:

Тему книжок та їхніх світів я не чіпав.
Говорити про них там, де більшість не здатна осмислити десять речень поспіль, а власні думки вміщує у твіт, це вже моветон. :pardon:

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

А що, так можна було? :lol:

Якійсь небезпечний прецедент створюється що можна звільнитися якщо не хочеш воювати 

Певно, у нього адвокат є гарний, що знайшов юридичну причину звільнитися. Та й таких повно, що добровільно служать, маючи можливість не служити. А там хз.

Посилання на коментар

15 минут назад, sergio сказал:

На каждую  систему принуждения найдётся болт с левой резьбой. Ей разве  сиховских дитишек шугать, а находится более мене крутой перец, так сразу расклад 1:4 не в её пользу. 

Только ты  забыл , что готовых противостоять системе 1*100 или к 1000 . И у системы есть много чего в арсенале .  

Посилання на коментар

6 минут назад, sergio сказал:

Они ничего не думают Им просто людей нужно поставить раком. 

Просто так , от нечего делать , от отсутствия мозгов ,   какова итоговая цель ?

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, рыбак сказал:

Только ты  забыл , что готовых противостоять системе 1*100 или к 1000 . И у системы есть много чего в арсенале .  

Не ну, я в возрасте  и даже младше сиховских детишек не был на столько тупым. Не буду перечислять все, чт  мы корешами творили в те годы. Не суть. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, рыбак сказал:

Просто так , от нечего делать , какова итоговая цель ?

Униженым челом легче управлять. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

Униженым челом легче управлять. 

Итоговую цель назови 

• Хаха 1
Посилання на коментар

36 минут назад, DmiVady сказал:

Ну, тут дивлячись, під які задачі збирається комп.
Я зазвичай збираю компи з комплектуючих провідних виробників за принципом "топ мінус рік-півтора".
Для ААА-ігор чи важких графічних завдань такий комп буде актуальним років 5-6, а для повсякденної роботи - десятки років.

У мене зараз корпус, БЖ, система охолодження, жорсткий диск і один із SSD ще 2012 року.
А те, що було з 2012 року й що я вийняв, переставив у комп 2006 року, дещо додав, теж б/у, і подарував у село )))

Згоріти може все, навіть топова комплектуха.
Так було раніше, так є й зараз.
Така прикра херня. :cry:
Головне, щоб горіло в межах гарантійного терміну. 😉

Якщо потрібен новий комп, а "нема грошей", то є варіант: збірка з топового б/у заліза, перевіреного в нормальних фірмах.
Або готові компи з-за кордону - Німеччина та інші заможні країни.
Купити топову збірку позаторішнього року за третину ціни, а то й дешевше, цілком реально.
Кордон у вас поряд :Yahoo!:

Підозрюю, що з компами така сама фігня, як з мобілками. Тобто вже немає того стрімкого росту, як раніше. Міняти 4 Гб ОЗУ на 16 і відяху з 2 Гб, на 6 та відповідно  16 на 32к і 6 на 10 вже не так вставляє. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

какова итоговая цель ?

Итоговая цель - сократить население планеты менее чем до 1 млрд.

• Лайк 3
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Тоді Китай має воювати з Індією

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

Безраздельная власть. 

Это этапы . Она и это все  преследует какую конечную цель ?

Что движет этим всем ?

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар

28 хвилин тому, sergio сказав:

Підозрюю, що з компами така сама фігня, як з мобілками. Тобто вже немає того стрімкого росту, як раніше. 

Бгг )  У мене є однокашник, який у середині 90-х став серійним підприємцем - тобто перескакував з одного бізнесу на інший, як тільки той здувався. Так от, свій магазин мобілок він продав ще у 2007, коли всі вже купили по мобілці (а дехто і по дві). Бо вал перших продажів закінчився, а торгувати на насиченому ринку - то вже не той виторг ))

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

У Вовы с Династии  пока не тот уровень. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Тоді Китай має воювати з Індією

Китай вирішив, що воювати будуть інші )

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

У Вовы с Династии  пока не тот уровень. 

Це пілотний проект )

Як тільки технологію обкатають - далі буде ))

Залишилося три роки

image.png.6b379e839cec641a99c014cad6d57559.png

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...