sergio Опубліковано: В неділю в 18:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:13 Прикольно. Чому в нас таке не продають?! https://www.facebook.com/share/r/1GzFu5BFki/ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: В неділю в 18:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:16 18.07.2026 в 14:06, ks6 сказав: А Вы морзянку на слух принимали? Если да, то сколько групп? А вы 4800 от 9690 на слух отличите? Ч200/300 от м24? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В неділю в 18:18 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:18 (змінено) 41 минуту назад, sergio сказал: Дык он на сторони сырка.Он три дня мочил Федорова. Из-за него вся ганебна могилизация и проходит. «Лаврентий Палыч Берия не оправдал доверия. …а товарищ Маленков надавал ему пинков":))) Змінено В неділю в 18:29 користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 19:05 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:05 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 19:14 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:14 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 19:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:16 (змінено) 7 часов назад, рыбак сказал: «Лаврентий Палыч Берия не оправдал доверия. …а товарищ Маленков надавал ему пинков":))) всі частушки та анекдоти у тоталітарному франкенштейні - совдепії - централізовано розповсджувало нквс , за самодіяльність відправляли до гулаг Змінено учора в 01:49 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 19:21 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:21 (змінено) що , кажуть , втративши 176 кораблів , кацапи таки потікали з акваторії Азовського та Чорного моря 176 : 0 Змінено В неділю в 19:24 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: В неділю в 19:27 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:27 3 години тому, porterlv сказав: Мій знайомий дитинства - скрипаль. В школі з нього прикалувався багато хто... Зараз вони на будові чи таксисти чи спилися. А Саня Божик далі гастролює світом і на будову не хоче. Усе залежить від цілі, наполегливості, таланту і мабуть чуть від талану. Окрім беззаперечного таланту там відразу музична спецшкола якраз для таких обдарованих. З 10-и років вже їздив на конкурси за кордон. Я не знаю де ще, окрім Києва, такий заклад. Плюс консерваторія - там мінімум 15 років посиленого навчання. З музшколи, де вчився син, поїхала в Київ одна дівчинка-скрипалька. Так вона й в Полтаві по 4 години займалася. Зараз десь в Австрії в оркестрі грає, приїжджала в Полтаву, давала концерт з місцевим оркестром. Одиниці досягають успіху. І треба бути фанатиком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 19:34 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:34 (змінено) 10 часов назад, Вячеслав63 сказал: Одиниці досягають успіху. І треба бути фанатиком. це так само і у професійному спорті Змінено учора в 06:07 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 19:34 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:34 Цього разу лебеді танцюватимуть гопака Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 19:38 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:38 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 19:44 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:44 16 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Окрім беззаперечного таланту там відразу музична спецшкола якраз для таких обдарованих. З 10-и років вже їздив на конкурси за кордон. Я не знаю де ще, окрім Києва, такий заклад. Плюс консерваторія - там мінімум 15 років посиленого навчання. З музшколи, де вчився син, поїхала в Київ одна дівчинка-скрипалька. Так вона й в Полтаві по 4 години займалася. Зараз десь в Австрії в оркестрі грає, приїжджала в Полтаву, давала концерт з місцевим оркестром. Одиниці досягають успіху. І треба бути фанатиком. Все одно що порівнювати мерседес з запорожцем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 19:57 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:57 Я тут подумав що так і не зрозумів що такого трапилося що знадобилось відправляти у відставку весь уряд? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 20:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:03 (змінено) в "хорошого" фсбшного кацапа з Уругваю репається срака від закона Грема Блюменталя - лякає самовбивчим рішенням - та нехай самовбиваються , паскуди Змінено В неділю в 20:16 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 20:17 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:17 16 минут назад, US7IGN сказал: Я тут подумав що так і не зрозумів що такого трапилося що знадобилось неожиданно відправляти у відставку весь уряд? правильный вопрос...и мне интересно или коррупция в виде пленок миндичей или партнеры потребовали быстро что то принять, но так не хочется))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: В неділю в 20:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:49 12 годин тому, XL.pro сказав: Ну добре, маю час та натхнення, то хто маніпулятор?! 1. У 2022 р була добровільна мобілізація, з 2024 р - силова. Ви не визнавали порушення ТЦК/поліцією законодавства України, всі посилання на докази (в тому числі відео) називали ІПСО. 2. Правда. Ви, як діючий військовий офіцер, могли б написати за зразком "Якщо є факти знущання над мобілізованими, то таких військових в умовах військового часу потрібно саджати". Натомість чітко даєте зрозуміти "потрібні солдати". 3. Радянський підхід - Ваше мислення. Уявімо, що сьогодні повторно прилетіло кудись. Зняли очільника з посади Укроборонпрому, а проблема залишилась. Залишивши стару систему, при зміні очільників відомств, не надасть жодних результатів. А мобілізаційний ресурс України значно менший за РФ. P.S. Можете апелювати запрошенням служити для зміни системи. Тільки система з'їла міністра оборони, який намагався трішки автоматизувати бюрократію. За рахунок тендерів зменшив витрати на закупівлю зброї на 15%. Ну, і для "лупарів". Людина, яка у грудні 2023 року захистила дисертацію, а влітку 2023 р., під час контрнаступу, готувалась до неї? Ні? Якщо залишити Сирського на посаді, це означає, що наступний міністр Оборони не зможе провести реформи, вже є прецедент - переміг старий підхід. Більшість генералів (не всі, крім бойових) не бажають змін. 1. Мобілізація за визначенням не може бути добровільною, це юридичний термін, він означає що люди повинні покинути займатись своїми справами і стати на захист країни. Самі призватись, не самі - не принципово, принципово що за інших обставин вони б до війська не пішли. Я не не визнавав порушень, а говорив що на 1 порушення 10 іпсошних роликів, зараз все те саме, і пропорції ті ж, кількість порушень збільшилась, кількість іпсошної дези також в рази, але вже ніхто навіть не намагається відсіяти той шлак - ворог працює 24/7 2. Не пересмикуйте, про солдатів писав у контексті чого не доцільно карати ухилянтів. Щодо "знущань", саджати не саджати - не вам судити, там є кому розбиратись. У вас немає досвіду роботи з людьми від слова взагалі. Наведу особистий приклад - попадається солдат-лигар, солдат як солдат тільки лигар, його запалили нажраним - ваші дії? Є варіант завезти задути - йому мінус по баблу, все що заробив на бойових - мінус. А в нього 5-ро дітей, батько на війні - їм їсти землю? Значить я йому начищу їбало, і нікуди не повезу, а оскільки лигар то доводиться чистити регулярно. Задоволені всі: я маю солдата який якісно виконує свої обов'язки, сім'я має гроші на прожиття, а ви свою ухилянську сраку можете спокійно покласти увечері в ліжко. Але в уяві якогось хом'ячка це знущання. Ок. Тоді варіант наступний - лигаря нафіг додому, а ви свою улянтську відповідальну сраку приносите замість нього - знов всі задоволені, ви якісно робите роботу, сім'я отримує гроші, ухилянти і цивільні сплять спокійно, і нікому не потрібно нікого пздити. Гарний варіант? Приклад звісно придуманий, такого ніколи не буває, але таких придуманих прикладів можу навести мільйон. Ви уявляєте що таке 15 тис, ні не так, п'ятнадцять тисяч особового складу в підрозділі? Це пздець. В цивільному колективі з 10 людей 1 з них гарантовано долбойоб, навіть тут по форуму видно, можете уявити скільки таких серед 15 тис? Але це не повинно заважати виконанню завдань 3. Про систему Славік регулярно задвигає, але ні бельмеса не тямить в жодній системі, ну, але на свій холопський розум як може так і задвигає. Я здогадуюсь чому так вийшло у Вишневому - у нас катастрофічно мало ппо, і ми не можемо дозволити собі винести завод десь далеко і його окремо прикривати петріотами. Тому було все на купі, і прикривалось все разом, бо якби було деінде - вже б 10 раз його там знищили. Чи ви думаєте ракети лиш по будинкам летять? Сирський - бойовий генерал чи ні? Лупарям би з цим розібратись Но сука ніякий єблан ні в чому не хоче розбиратись, гк (підставте буде яке ім'я) - геть! Федоров, чи хмара, чи хто там буде - може навести лад лише в своїй парафії, тобто в МО і нєх уй лізти в чужий город. А ні то ставай ГК і наводь лад у війську, але тоді нех уй лізти в МО Дебільні картонки - мрак, сирського геть, бо він поц не фотогенічний і взагалі москаль. А самі не відрізняють ГК від ГШ Бля нема слів, нафіг я це все пишу 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 21:07 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:07 16 хвилин тому, Дощ сказав: Дебільні картонки - мрак, сирського геть, бо він поц не фотогенічний і взагалі москаль Бо він довбане гальмо на шляху розвитку та застосування високотехнологічних рішень. Лише через це йому на вихід, навіть якщо закрити очі на бусифікацію та м'ясні штурми. Бо це шлях у нікуди, прямий шлях безперечної поразки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: В неділю в 21:18 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:18 Гірше вже не буде, і путін не нападе (с) Ще один дебіл 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 21:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 21:46 26 хвилин тому, Дощ сказав: Гірше вже не буде, і путін не нападе (с) Ще один дебіл Він і не був готовим до нападу навіть через три роки. Дебіле 😅 історія підтвердила мою правоту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 22:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:02 Я можу сказати: іди, цей пес тебе не вкусить; але це не гарантує його поведінку через три роки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 22:04 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:04 Мій прогноз грунтувався на розумінні базового рівня РФ, яка не була готова до війни подібного типу. Ніхто не може гарантувати поведінку одного з двійників Путіна на три роки наперед. Але це клоуну дощу незрозуміло 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: В неділю в 22:21 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:21 15 минут назад, karbo сказал: Мій прогноз грунтувався на розумінні базового рівня РФ, яка не була готова до війни подібного типу. Ніхто не може гарантувати поведінку одного з двійників Путіна на три роки наперед. Але це клоуну дощу незрозуміло 🤣 Та все, заспокойтесь, всім видно, хто тут клоун😀. Зовсім не обов'язково виправдовуватись трьома дописами підряд😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 22:23 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:23 1 хвилину тому, yukon сказав: Та все, заспокойтесь, всім видно, хто тут клоун😀. Зовсім не обов'язково виправдовуватись трьома дописами підряд😀 Йобти Не моя вина що не доходить з першого разу 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: В неділю в 22:25 Поділитись Опубліковано: В неділю в 22:25 Вас клоунів почитати, то всі все знають роки наперед 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 02:31 Поділитись Опубліковано: учора в 02:31 14 годин тому, Canton сказав: "Долгая память — хуже чем сифилис", писал классик. Давайте вспомним, что нам в 2022 году уважаемые эксперты говорили о том, как скоро (спойлер: две-три недели) Россия исчерпает запас ракет. Я шото не допонял, а Люся где? Главный и мощный голос офиса простых решений клоуна? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз