рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 минут назад, yukon сказал: Мочив лібералів всюди, де була можливість. В "Бєсах" навіть Тургеньєва завуальовано змалював в образі Кармазінова. Навіть Ільїч назвав роман " антірєволюціонним пасквілєм" Так тож не зря тех революционеров бесами назвал . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 13 хвилин тому, рыбак сказав: Так тож не зря тех революционеров бесами назвал . Тут самое время вспомнить еще одного "революционера": Цитата Я пришел разделить человека с отцом его, и дочь с матерью ее, и невестку со свекровью ее. И враги человеку — домашние его. Кто любит отца или мать более, нежели Меня, не достоин Меня; и кто любит сына или дочь более, нежели Меня, не достоин Меня; и кто не берет креста своего и следует за Мною, тот не достоин Меня. Цитата Кто не со Мною, тот против Меня Чето как-то очень похоже на лозунги тех самых бесов, не? ) Цитата Кто не с нами - тот против нас Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, US7IGN сказал: мене головний технолог водив по одному львіському пивзаводу У Львові один єдиний офіційний пивзавод, Львівська пивоварня на Клепарівській. Відоме підприємство, в якому ніякого "порошкового" пива ніколи й не було. Є ще кілька ресторанів-пивоварень, в яких є власне виробництво, і які досить популярні. Але всі вони варять лише для споживання у себе. Щодо "порошку", то жоден із знайомих не на секунду не сумнівався, що це брехня, бо створити саме пиво, а не напій із смаком, схожим на пиво, а тим більше розфасувати його у тару для продажу "на винос" ніхто не згадав навіть і близько. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 34 минуты назад, yukon сказал: Мочив . Навіть Ільїч назвав роман " антірєволюціонним пасквілєм" Тот Ильич " мочил " в своих статьях и Достоевского и Толстого , как и местечковые " патриоты" . Сговорились они шоле ? У них , " патриотов" , даже основные лозунги и идеи одинаковые с Лениным и марксистами - " практика - критерий истины"- краснопузые бесюки ! Тыняются тут закамуфлированные и перекрашенные коммуняки и потомки коммуняк . Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, vadimv сказал: Я ж кажу - бєшєна табуретка, де ще такий фан знайдеш ) Їдеш в Італію, на острів Ishia (Ішья), там майже всі таксі такі буханочки. Але такого дебільного налаштування гальм не зустрічав, все цивільно та пристойно, і місця валом, бо один ряд (середній) сидінь зазвичай знімають, і багаж стоїть перед пасажирами, схоже на лондонський кеб, де немає переднього сидіння. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 16 хвилин тому, Vladdi сказав: У Львові один єдиний офіційний пивзавод, Львівська пивоварня на Клепарівській. Відоме підприємство, в якому ніякого "порошкового" пива ніколи й не було. Є ще кілька ресторанів-пивоварень, в яких є власне виробництво, і які досить популярні. Але всі вони варять лише для споживання у себе. Щодо "порошку", то жоден із знайомих не на секунду не сумнівався, що це брехня, бо створити саме пиво, а не напій із смаком, схожим на пиво, а тим більше розфасувати його у тару для продажу "на винос" ніхто не згадав навіть і близько. Ну добре, вам краще знати. зроблю вигляд що я не бачив тих мішків з порошками Давайте краще поговоримо про те як вони класно зробили підлогу під склом з історичним шаром і ті баняки мідні старі зберегли. Змінено 3 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 хвилин тому, рыбак сказав: Тот Ильич " мочил " в своих статьях и Достоевского и Толстого , как и местечковые " патриоты" . Сговорились они шоле ? Так что илиьч, что толстоевские - кацапы-андрофаги. Людоеды-каннибалы. 6 хвилин тому, рыбак сказав: У них , " патриотов" , даже основные лозунги и идеи одинаковые с Лениным и марксистами - " практика - критерий истины". Ну не измышления жеж ближневосточных овцее...водов. И ваще, Аристотель, Фрэнсис Бэкон и Рене Декарт просто мимо проходили. Карл и Клара у них ниче не крали... Змінено 3 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 минут назад, US7IGN сказал: Ну добре, вам краще знати. зроблю вигляд що я не бачив тих мішків з порошками Давайте краще поговоримо про те як вони класно зробили підлогу під склом з історичним шаром і ті баняки мідні старі зберегли. На мешках как было написано : пиво чи пиво , по русски или украински ? От этого и зависит , настоящее или нет :)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Моя мета — завершити війну до того моменту, як мої сини 9 та 11 років досягнуть призовного віку, — Хмара За словами в.о. міністра оборони, він хоче, щоби його діти будували Україну, а не воювали за неї. і він не хоче мобілізації синів Змінено 2 години тому користувачем Александр Аврамчук 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 36 хвилин тому, Vladdi сказав: У Львові один єдиний офіційний пивзавод, Львівська пивоварня на Клепарівській. Відоме підприємство, в якому ніякого "порошкового" пива ніколи й не було. Є ще кілька ресторанів-пивоварень, в яких є власне виробництво, і які досить популярні. Але всі вони варять лише для споживання у себе. Щодо "порошку", то жоден із знайомих не на секунду не сумнівався, що це брехня, бо створити саме пиво, а не напій із смаком, схожим на пиво, а тим більше розфасувати його у тару для продажу "на винос" ніхто не згадав навіть і близько. Львівські "Правда" та "Кумпель" ще до повномасштабки продавалися далеко за межами Львова. "Правду" пити не треба. Зовсім. У "Кумпеля" деякі сорти схожі на пиво, якщо поряд немає нормального пива. Про пиво "Львівської пивоварні" промовчу - як про небіжчика. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Моя мета — завершити війну до того моменту, як мої сини 9 та 11 років досягнуть призовного віку, — Хмара За словами в.о. міністра оборони, він хоче, щоби його діти будували Україну, а не воювали за неї. і він не хоче мобілізації синів Психічно здорова людина 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 минут назад, DmiVady сказал: Львівські "Правда" та "Кумпель" ще до повномасштабки продавалися далеко за межами Львова. "Правду" пити не треба. Зовсім. У "Кумпеля" деякі сорти схожі на пиво, якщо поряд немає нормального пива. Про пиво "Львівської пивоварні" промовчу - як про небіжчика. Та мені вже давно пох на якість пива Прихожу до АТБ. Так, що в нас там на акцію. Якась куйня по 20 грн. Ок. Беру. 😎 Пи. Си Головне, щоб холодне було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, sergio сказав: Та мені вже давно пох на якість пива Прихожу до АТБ. Так, що в нас там на акцію. Якась куйня по 20 грн. Ок. Беру. 😎 Пи. Си Головне, щоб холодне було. У вашому виборі я навіть не сумнівався. ))) На здоров'я! Тільки питання: а що, немає змоги прочистити шлунок більш дешевшими засобами? Можна ще спробувати на шару попросити жижку в "спеціалістів із варіння домашнього пива" - теж непогано пронесе. Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 минут назад, DmiVady сказал: У вашому виборі я навіть не сумнівався. ))) На здоров'я! Тільки питання: а що, немає змоги прочистити шлунок більш дешевшими засобами? Можна ще спробувати на шару попросити жижку в "спеціалістів із варіння домашнього пива" - теж непогано пронесе. Дешевший засіб для чистки шлунку хіба Кока-Кола на акцію в АТБ., хоча ні, дешевший напій Байкал(закреслено) Свитязь. 😎 Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Здобули... Цитата За торгівлю домашніми пиріжками, молоком з-під корови, яйцями з-під курки або огірками і картоплею з городу доведеться платити податки (!) — в Раді зареєстрували законопроект, що обкладає податками сезонний підробіток і продаж власної продукції Пропонується встановити для таких доходів ставку ПДФО у розмірі 5% із додатковою сплатою військового збору. www.instagram.com/reels/DWE7WhEhFFD/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Здобули... www.instagram.com/reels/DWE7WhEhFFD/ Як буде виглядати А - адміністрування? Роблю припущення що базари будуть контролюватись мобільними групами на Т4 з податквців та спортсменів з найближче качалок.😎 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Здобули... Недолугість законотворчості з надлишком компенсується можливістю недотримання без будь-яких наслідків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 минут назад, DmiVady сказал: а що, немає змоги прочистити шлунок більш дешевшими засобами? В АТБ и "Лёфф" и "гринберген" и корона продается. Щас прибалтийского навезли, что не так?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Як буде виглядати А - адміністрування? Роблю припущення що базари будуть контролюватись мобільними групами на Т4 з податквців та спортсменів з найближче качалок.😎 який пропонує добровільну легалізацію сезонних підробітків та продажу власної продукції Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: який пропонує добровільну легалізацію сезонних підробітків та продажу власної продукції треба нову конституцію. громадяни є власністю держави разом зі всім своїм майном. громадянам належать обов'язки. ну і щось ще Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 22 хвилини тому, DimaF сказав: В АТБ и "Лёфф" и "гринберген" и корона продается. Щас прибалтийского навезли, что не так?? Я відповідав Серджіо) Ви вірите, що Серджіо вийме гроші з інвестицій в ОВДП та купить собі нормального пива? 😉 46 хвилин тому, sergio сказав: Та мені вже давно пох на якість пива Прихожу до АТБ. Так, що в нас там на акцію. Якась куйня по 20 грн. Ок. Беру. 😎 Пи. Си Головне, щоб холодне було. "Лёфф" і "Гринберген" по 20 грн? 😉 До обох сортів ставлюся з повагою Новий лагер "Корона" спробував, коли брав до села для гостей - пити можна) "Корону" б/а теж пив - непоганий варіант дешевого безалкогольного пива в стилі лагер. Прибалтійське то про "Volfas Engelman"? - воно давно вже в нас, ще до повномасштабки пробував - в них є непогані позиції. Дядькові, що приглядає за хатою, зазвичай беру в "Метро" за акцією або "Будвайзер" (37 грн), або "Paderborner Pilsner" (35 грн) і забиваю ними холодильник, щоб йому веселіше приглядати було 😉 Зараз на тест повезу польське Glankrone Pilsener (20-25 грн), але пак ще не розривав - не знаю, що воно таке. Перевірю на живій людині) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 минуты назад, DmiVady сказал: Лёфф" і "Гринберген" по 20 грн? Я к тому что там продается как дешман, так и нормальное. Серджио еще тот троль....) Да и спорить про вкус пива - глупое занятие... Змінено 1 година тому користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: Я відповідав Серджіо) Ви вірите, що Серджіо вийме гроші з інвестицій в ОВДП та купить собі нормального пива? 😉 "Лёфф" і "Гринберген" по 20 грн? 😉 До обох сортів ставлюся з повагою Новий лагер "Корона" спробував, коли брав до села для гостей - пити можна) "Корону" б/а теж пив - непоганий варіант дешевого безалкогольного пива в стилі лагер. Дядькові, що приглядає за хатою, зазвичай беру в "Метро" за акцією або "Будвайзер" (37 грн), або "Paderborner Pilsner" (35 грн) і забиваю ними холодильник, щоб йому веселіше приглядати було 😉 Зараз на тест повезу польське Glankrone Pilsener (20-25 грн), але пак ще не розривав - не знаю, що воно таке. Перевірю на живій людині) Проблема великих серій пива (як і цигарок) відповідність сертифікату, враховуючи що сировина природнього характеру, то смак буде варіювати від партії хмелю чи солоду. Тому без порошків - ніяк. Або межі специфікації робити таким чином, щоб любий косяк по сировині не міг вплинути на результат. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, yukon сказал: Проблема великих серій пива (як і цигарок) відповідність сертифікату, враховуючи що сировина природнього характеру, то смак буде варіювати від партії хмелю чи солоду. Тому без порошків - ніяк. Або межі специфікації робити таким чином, щоб любий косяк по сировині не міг вплинути на результат. В наше время это не проблема с массовым пивом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, DimaF сказал: В наше время это не проблема с массовым пивом. звичайно, що не проблема. Порошку і спирту вистачить на всіх))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз