Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, Humanite сказав:

А для чего тогда жить?

для вас сенс життя виключно в розмножуванні? як у кроликів?  

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На святе покушаються )

Цитата

В Україні пропонують забрати бронь у співаків, акторів, телеведучих, художників та інших членів шоубізнесу — відповідна петиція зʼявилася на сайті Кабінету Міністрів

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

На святе покушаються )

вони ж не народжені для війни 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Humanite сказав:

Иди ты... В тему смысл жизни...

Там уже плотно окопался какой-то каббалист )

Холивар не вынесет двоих ))

Посилання на коментар

Только что, Humanite сказал:

Иди ты... В тему смысл жизни...

Что ты так. Я думал ты нашел и знаешь смысл , ведь хвалился что у тебя есть мозги . 

Ты опять наврал .

• Хаха 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, US7IGN сказав:

У НАТО?:lol:

Після того як нещодавно російська ракета більше п'яти хвилин літала над територією НАТО неушкодженою, мені стало цікаво: що то за вундервафля така незбивна? У казочки для лемінгів про те, що "ми знали, що вона не загрожує, тому не чіпали", я, звісно, не вірю.

Закинув чатботу відпрацювати пару питань в осінт.
Ракета - звичайна Х-101-ша з нових серій, нічого захмарного чи супертехнологічного.

Тоді поставив цікаве питання: скільки таких (подібних) ракет збило українське ППО за червень-липень (липень неповний)?
Відповідь (звісно, з лінками на джерела для перевірки):

1126158919_.png.3dca8b3341ba6cb80010c58fd3c697a3.png

:pardon: 🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Я би жінку з сином відправив або одну жінку якби до машини винесли самі 

В мене дружина не любить, щоб я тим займався і навіть перешкоджає.(Типа сижу чекаю малого з курсів, поруч дружина, тут оголошення, що тєлік поруч віддають, я з писуюсь, що прямо вже можна забрати, а вона мене не пускає) При тому каже, щоб я давав гроші. А я кажу, як я можу дати гроші, якщо ти забороняєш збирати брухт. 🤪 

Пи. Си Чорний панас то зі старих, ще непогано запакований може бути. 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Что ты так. Я думал ты нашел и знаешь смысл

Его давно уже Дарвин нашел )

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

В мене дружина не любить, щоб я тим займався і навіть перешкоджає.(Типа сижу чекаю малого з курсів, поруч дружина, тут оголошення, що тєлік поруч віддають, я з писуюсь, що прямо вже можна забрати, а вона мене не пускає) При тому каже, щоб я давав гроші. А я кажу, як я можу дати гроші, якщо ти забороняєш збирати брухт. 🤪 

Пи. Си Чорний панас то зі старих, ще непогано запакований може бути. 

у вас матріархат? 

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

у вас матріархат? 

Видимо жена не хочет таскать на себе калеку до скончания века, да и то если не сконает где то в посадке.

Посилання на коментар

11 минут назад, vadimv сказал:

На святе покушаються )

Кадровий резерв потужного пускають під ніж?)

Посилання на коментар

5 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

у вас матріархат? 

В кінцевому результаті я і так роблю, як хочу. Все залежить  від ціни. Псути нервові клітини за пару соток таке собі, а ось більш серйозні речі... 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, sergio сказав:

а хіба перед одруженням ви не проводили їй базове випробування на збити людину і допомогти закопати труп в лісі? заодно можна дізнатися наскільки вправно лопатою працює якщо бульбу копати треба :flag1:

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

а хіба перед одруженням ви не проводили їй базове випробування на збити людину і допомогти закопати труп в лісі? заодно можна дізнатися наскільки вправно лопатою працює якщо бульбу копати треба :flag1:

Ні. Трохи інше випробування було. 

Поїхали перед одруженням до Перемишля, купили мені весільні мешти  і 80л бойлер, і, все то через піший перли. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Ні. Трохи інше випробування було. 

Поїхали перед одруженням до Перемишля, купили мені весільні мешти  і 80л бойлер, і, все то через піший перли. 

Таке теж було. Коли з електрички Львів - Здолбунів в полі вилізли і ще декілька км до села пішки в липні йшли :lol:

Посилання на коментар

52 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

вони ж не народжені для війни 

кацапи іпсо розганяють www.instagram.com/reel/Dbuon_Ps1h7/

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш виступив із подвійним засудженням через атаки Росії та України. Він засудив масовані удари Росії по Києву, але водночас засудив запуск українських безпілотників у глибокий тил РФ.

У своєму комюніке він "засуджує недавні атаки українських безпілотників на низку регіонів Російської Федерації, які, за повідомленнями, призвели до жертв серед цивільного населення та пошкодження цивільної інфраструктури".

Якби ООН діяла в часи Другої світової війни, то засуджувала б союзників, за те що вони наносять удари по Гітлерівській Німеччині, а також жалів німецьких мальчіков у трусіках, які мирно сплять в Берлінських квартирах і здригаються уві сні.

Насправді в структурах ООН дуже багато росіян і вони мають прямий пропагандистський влив на роботу цієї прогнилої структури.(С)

• Лайк 2
Посилання на коментар

16 минут назад, US7IGN сказал:

Таке теж було. Коли з електрички Львів - Здолбунів в полі вилізли і ще декілька км до села пішки в липні йшли :lol:

Я так свого часу досить багато находився. Правда зрізав вздовж колій. Десь година часу получалось. 

Там по поруч якраз польське вугілля в наші вагони перевантажували з польскіх.Місцеві його ще збирали у мішки, вантажили у Мостисці 2 на електричку в тамбури , а потім на своїх зупинках зкидували, часом в тамбурі і по десять-дванадцять мішків лежало.Електричка на дрібних станціях по 2 хв. стояла якщо що. 

Screenshot_20260807_113819.jpg

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Я так свого часу досить багато находився. Правда зрізав вздовж колій. Десь година часу получалось. 

Там по поруч якраз польське вугілля в наші вагони перевантажували з польскіх.Місцеві його ще збирали у мішки, вантажили у Мостисці 2 на електричку в тамбури , а потім на своїх зупинках зкидували, часом в тамбурі і по десять-дванадцять мішків лежало.Електричка на дрібних станціях по 2 хв. стояла якщо що. 

Screenshot_20260807_113819.jpg

В рівненській області хіба що брикети торфу та цукровий буряк можна було назбирати 

Посилання на коментар

2 часа назад, US7IGN сказал:

терміново виділяти кошти на ремонт нафто- і газопроводів? :lol:

Вважаєте,що вони там на Заході всеж вміють у сарказм?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Вважаєте,що вони там на Заході всеж вміють у сарказм?

Вони там вміють в бізнес

Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

В рівненській області хіба що брикети торфу та цукровий буряк можна було назбирати 

Там офігене вугілля було. Потім почали гайки закручувати. 

Я ще в електричціч часом з пацаном їздив у ВОХРі працював на залізниці. . Доба через три, теж до Пооьші сигареты возив. Теж розповідав, що їх кинули тих чуваків ловити. Але саме круте, то було вагони з брухтом супроводжувати. Там коли поїзд повільно йшов на них залазити чуваки і на перегонах зкидували брухт, а біля колій стояли  вантажівки в які його вантажити. Казав, що декілька разів попереджувально стріляв з табельного нагана. Потім почали більші куски сваркою прихватувати, щоб не змогли зкинути. 

Посилання на коментар

3 часа назад, Александр Аврамчук сказал:

ще дурні в екстазі кожен день радіють палаючим складам на рашці не помічаючи палаючі склади  у нас 

Справа не у тому, якщо для українського суспільства падіння довіри до  керівництва країни може складати, скажімо умовно 20%, то для кацапів падіння віри може становити більше, бо у них початок був вищий - майже від "рівня бога".

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...