Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, Humanite сказав: А для чего тогда жить? для вас сенс життя виключно в розмножуванні? як у кроликів? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому На святе покушаються ) Цитата В Україні пропонують забрати бронь у співаків, акторів, телеведучих, художників та інших членів шоубізнесу — відповідна петиція зʼявилася на сайті Кабінету Міністрів 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Т.е. если не будет , то и смысла нет ? Иди ты... В тему смысл жизни... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: На святе покушаються ) вони ж не народжені для війни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, Humanite сказав: Иди ты... В тему смысл жизни... Там уже плотно окопался какой-то каббалист ) Холивар не вынесет двоих )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, Humanite сказал: Иди ты... В тему смысл жизни... Что ты так. Я думал ты нашел и знаешь смысл , ведь хвалился что у тебя есть мозги . Ты опять наврал . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 36 хвилин тому, US7IGN сказав: У НАТО? Після того як нещодавно російська ракета більше п'яти хвилин літала над територією НАТО неушкодженою, мені стало цікаво: що то за вундервафля така незбивна? У казочки для лемінгів про те, що "ми знали, що вона не загрожує, тому не чіпали", я, звісно, не вірю. Закинув чатботу відпрацювати пару питань в осінт. Ракета - звичайна Х-101-ша з нових серій, нічого захмарного чи супертехнологічного. Тоді поставив цікаве питання: скільки таких (подібних) ракет збило українське ППО за червень-липень (липень неповний)? Відповідь (звісно, з лінками на джерела для перевірки): 🧘♂️ Змінено 9 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, US7IGN сказал: Я би жінку з сином відправив або одну жінку якби до машини винесли самі В мене дружина не любить, щоб я тим займався і навіть перешкоджає.(Типа сижу чекаю малого з курсів, поруч дружина, тут оголошення, що тєлік поруч віддають, я з писуюсь, що прямо вже можна забрати, а вона мене не пускає) При тому каже, щоб я давав гроші. А я кажу, як я можу дати гроші, якщо ти забороняєш збирати брухт. 🤪 Пи. Си Чорний панас то зі старих, ще непогано запакований може бути. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Что ты так. Я думал ты нашел и знаешь смысл Его давно уже Дарвин нашел ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: В мене дружина не любить, щоб я тим займався і навіть перешкоджає.(Типа сижу чекаю малого з курсів, поруч дружина, тут оголошення, що тєлік поруч віддають, я з писуюсь, що прямо вже можна забрати, а вона мене не пускає) При тому каже, щоб я давав гроші. А я кажу, як я можу дати гроші, якщо ти забороняєш збирати брухт. 🤪 Пи. Си Чорний панас то зі старих, ще непогано запакований може бути. у вас матріархат? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: у вас матріархат? Видимо жена не хочет таскать на себе калеку до скончания века, да и то если не сконает где то в посадке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 11 минут назад, vadimv сказал: На святе покушаються ) Кадровий резерв потужного пускають під ніж?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 минут назад, Александр Аврамчук сказал: у вас матріархат? В кінцевому результаті я і так роблю, як хочу. Все залежить від ціни. Псути нервові клітини за пару соток таке собі, а ось більш серйозні речі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 11 хвилин тому, sergio сказав: В мене дружина не любить, щоб я тим займався і навіть перешкоджає.(Типа сижу чекаю малого з курсів, поруч дружина, тут оголошення, що тєлік поруч віддають, я з писуюсь, що прямо вже можна забрати, а вона мене не пускає) При тому каже, щоб я давав гроші. А я кажу, як я можу дати гроші, якщо ти забороняєш збирати брухт. 🤪 а хіба перед одруженням ви не проводили їй базове випробування на збити людину і допомогти закопати труп в лісі? заодно можна дізнатися наскільки вправно лопатою працює якщо бульбу копати треба 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: а хіба перед одруженням ви не проводили їй базове випробування на збити людину і допомогти закопати труп в лісі? заодно можна дізнатися наскільки вправно лопатою працює якщо бульбу копати треба Ні. Трохи інше випробування було. Поїхали перед одруженням до Перемишля, купили мені весільні мешти і 80л бойлер, і, все то через піший перли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Ні. Трохи інше випробування було. Поїхали перед одруженням до Перемишля, купили мені весільні мешти і 80л бойлер, і, все то через піший перли. Таке теж було. Коли з електрички Львів - Здолбунів в полі вилізли і ще декілька км до села пішки в липні йшли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 52 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: вони ж не народжені для війни кацапи іпсо розганяють www.instagram.com/reel/Dbuon_Ps1h7/ Змінено 8 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш виступив із подвійним засудженням через атаки Росії та України. Він засудив масовані удари Росії по Києву, але водночас засудив запуск українських безпілотників у глибокий тил РФ. У своєму комюніке він "засуджує недавні атаки українських безпілотників на низку регіонів Російської Федерації, які, за повідомленнями, призвели до жертв серед цивільного населення та пошкодження цивільної інфраструктури". Якби ООН діяла в часи Другої світової війни, то засуджувала б союзників, за те що вони наносять удари по Гітлерівській Німеччині, а також жалів німецьких мальчіков у трусіках, які мирно сплять в Берлінських квартирах і здригаються уві сні. Насправді в структурах ООН дуже багато росіян і вони мають прямий пропагандистський влив на роботу цієї прогнилої структури.(С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 16 минут назад, US7IGN сказал: Таке теж було. Коли з електрички Львів - Здолбунів в полі вилізли і ще декілька км до села пішки в липні йшли Я так свого часу досить багато находився. Правда зрізав вздовж колій. Десь година часу получалось. Там по поруч якраз польське вугілля в наші вагони перевантажували з польскіх.Місцеві його ще збирали у мішки, вантажили у Мостисці 2 на електричку в тамбури , а потім на своїх зупинках зкидували, часом в тамбурі і по десять-дванадцять мішків лежало.Електричка на дрібних станціях по 2 хв. стояла якщо що. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Я так свого часу досить багато находився. Правда зрізав вздовж колій. Десь година часу получалось. Там по поруч якраз польське вугілля в наші вагони перевантажували з польскіх.Місцеві його ще збирали у мішки, вантажили у Мостисці 2 на електричку в тамбури , а потім на своїх зупинках зкидували, часом в тамбурі і по десять-дванадцять мішків лежало.Електричка на дрібних станціях по 2 хв. стояла якщо що. В рівненській області хіба що брикети торфу та цукровий буряк можна було назбирати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 часа назад, US7IGN сказал: терміново виділяти кошти на ремонт нафто- і газопроводів? Вважаєте,що вони там на Заході всеж вміють у сарказм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Вважаєте,що вони там на Заході всеж вміють у сарказм? Вони там вміють в бізнес Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: В рівненській області хіба що брикети торфу та цукровий буряк можна було назбирати Там офігене вугілля було. Потім почали гайки закручувати. Я ще в електричціч часом з пацаном їздив у ВОХРі працював на залізниці. . Доба через три, теж до Пооьші сигареты возив. Теж розповідав, що їх кинули тих чуваків ловити. Але саме круте, то було вагони з брухтом супроводжувати. Там коли поїзд повільно йшов на них залазити чуваки і на перегонах зкидували брухт, а біля колій стояли вантажівки в які його вантажити. Казав, що декілька разів попереджувально стріляв з табельного нагана. Потім почали більші куски сваркою прихватувати, щоб не змогли зкинути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 3 часа назад, Александр Аврамчук сказал: ще дурні в екстазі кожен день радіють палаючим складам на рашці не помічаючи палаючі склади у нас Справа не у тому, якщо для українського суспільства падіння довіри до керівництва країни може складати, скажімо умовно 20%, то для кацапів падіння віри може становити більше, бо у них початок був вищий - майже від "рівня бога". Змінено 8 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Вони там вміють в бізнес as usual Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз