sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 14 минут назад, US7IGN сказал: 2-3 тижні? неправильне питання. що саме вас змушує ухилятися? топ-3 причин? філософське питання - як можна перемогти зовнішнього ворога не перемогши внутрішнього? я з точки зору що є речі які ми не можемо змінити і є які можемо. отже логічно змінювати те що від нас залежить не очікуючи що зміниться те що не залежить Як офіцер запасу морально не готовий кимось керувати.Покалічити або вбити можуть.Загалом нафуй потрібно .Та і в цілому світ великий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 9 хвилин тому, US7IGN сказав: що його змушує їбатися зі старими пралками та басейном? яка принципова різниця де саме вйобувати? маю кума - в нього просто панічний страх смерті. для більшісті саме це й є визначальним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 8 минут назад, US7IGN сказал: що його змушує їбатися зі старими пралками та басейном? яка принципова різниця де саме вйобувати? Ну чому іпатися?!То вже навіть стало хобі.Ви сидите інстаграмчикі тупі дивитесь і по хештегам сортуєте ,в я пральки розбираю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 минуты назад, yuragon сказал: маю кума - в нього просто панічний страх смерті. для більшісті саме це й є визначальним. А попасти під командування умовного Доща?! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 13 минут назад, US7IGN сказал: навіщо? зробити інвентаризацію нації. зняти Конституцію з паузи і нарешті розділити землю та інші ресурси між тими хто залишиться і захоче воювати за це. Вы вроде далеко не глупый человек. Это Вы для количества написали? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 8 часов назад, Gonchik сказал: один одного в боротьбі за кормову базу, навіть не маскуючись переходом на мову Автобаланс серверу розкидав служби по різних командах, а то дуже легко було... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: А попасти під командування умовного Доща?! нічого поганого не прочитав в тому що пише Дощ. вам б ще повезло якщо б до нього попали - є варіанти суттєво гірші. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: А попасти під командування умовного Доща?! 6 хвилин тому, yuragon сказав: вам б ще повезло якщо б до нього попали 14.07.2025 в 22:06, Дощ сказав: загинути в бою, тим більше забравши 10 окупантів - це честь. Змінено 15 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 23 минуты назад, yuragon сказал: є варіанти суттєво гірші. а є кращі. і нахіба комусь вибирати гірше? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 29 минут назад, yuragon сказал: нічого поганого не прочитав в тому що пише Дощ. вам б ще повезло якщо б до нього попали - є варіанти суттєво гірші. Ні. Дякую. Не хочу в ту систему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 30 хвилин тому, yuragon сказав: нічого поганого не прочитав в тому що пише Дощ. І оце для вас теж «робочий стан системи»? 12 годин тому, Дощ сказав: Дуже добре що ви далеко і не у моєму підпорядкуванні, а то б я задушив вас своїми руками 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 38 хвилин тому, yuragon сказав: маю кума - в нього просто панічний страх смерті. для більшісті саме це й є визначальним. Ну мені це важко зрозуміти, але навіть якщо не брати до уваги саме таке ставлення до невідворотного, то все одно вірогідність не така вже й велика якщо щодня в штурми не ходити. 38 хвилин тому, sergio сказав: А попасти під командування умовного Доща?! Так він вам і мораль пропрацює і керувати навчить 40 хвилин тому, sergio сказав: Ну чому іпатися?!То вже навіть стало хобі.Ви сидите інстаграмчикі тупі дивитесь і по хештегам сортуєте ,в я пральки розбираю. Не треба заздрити 39 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Вы вроде далеко не глупый человек. Это Вы для количества написали? У мене ще багато хворих фантазій. Хоча і не таких хворих як реальність 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 11 годин тому, ks6 сказав: Во всяком случае ко мне в Святопетровском подходили, напарника на Нивках пытались задержать и видел с десяток блокпостов на Святошине, Бортничах, под Дарницким мостом, на академика Королева, на Саперно-Слободской, на Вернадского и не только. Плюс в разы увеличилось количество патрулирующих ментовских машин. Еще полгода назад такого не было. Это именно в Киеве. За городом гораздо проще. Як в 23-25 з сіл повигрібали то ніхто не бачив, а як в міста прийшли то зразу шороху навели Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 10 годин тому, XL.pro сказав: Глобально мені по цимбалах як і кого називаєте. Незрозуміла позиція: 1. Чому одних безпідставно - "ухилянтами". 2. А інших, де варто було б вказати "викрадачі людей, перевертні в погонах" - замовчуєте. Або будьте відвертим і напишіть, мовляв армії потрібно щомісяця нових воїнів в кількості 30 000 і не гребе, якими методами буде відбуватися мобілізація. Тоді повага була б за правду. Треба спершу визначити причинно наслідковий зв'язок, ухилянти народили людоловів, а не навпаки Своє власне бачення виклав давно 23.12.2023 в 15:45, Дощ сказав: Ухилянти - ганьба для будь-якої нації, що веде боротьбу за виживання. Яке значення мають громадянство чи власність якщо на кону існування? І яку цінність для суспільства становлять ухилянти? Це ж не малі, хворі чи немічні, яких потрібно захищати бо вони самі себе не зможуть, але захищати ухилянтів - вибачайте Щодо підставної безпідставно - мені від того не холодно й не жарко, кожен ухилянт сам знає що він ухилянт, і чужі висновки тут непотрібні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 10 годин тому, US7IGN сказав: Скажіть будь ласка яка користь армії з авторів в принципі? Зразу видно що у вас досвіду роботи з людьми - з гулькин нос Аватарство піддається лікуванню, так, складно, довго, геморно але не безнадійно. Більше того я маю досвід боротьби з курінням (сам не курю) - і можу з впевненістю стверджувати - з куривом боротись можна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 6 хвилин тому, Дощ сказав: Зразу видно що у вас досвіду роботи з людьми - з гулькин нос Аватарство піддається лікуванню, так, складно, довго, геморно але не безнадійно. Більше того я маю досвід боротьби з курінням (сам не курю) - і можу з впевненістю стверджувати - з куривом боротись можна Та ви вже визначайтеся чи то люди чи то худоба Я в лікарні не працював і лікуванням не займався. Вся робота виключно добровільно. Все що за примусом - підарська тема 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 12 годин тому, US7IGN сказав: невже до влади ніяк не дійде що коли в одному підрозділі зустрінуться ks6, три Акінео і чотири Серджіо, то в ямі опиниться командир, а танк буде зданий на металобрухт? Ага, х уй вгадав В середньостатистичному підрозділі на старті 30% нормальних (ks6 xlpro), але не 3 акінео, а 20%, не 4 сержіо а 20% таких, 10% уєбатих "юристів" які мозок ложечкою виїдають, 10% аватарів - куди ж без них, і 10% просто уєбанів. Командир на то й командир щоб з цього різношерстного сброду зробити воїнів які воюватимуть поки "цивіли" в інтернетах гигикають, а ухилянти гордяться своїм ухилянством В процесі % складових завжди змінюється, може коливатись залежно від обставин, але структура - ніколи Я вже говорив раніше - тут є в когось з місцевих піздунців досвід керування людьми у кількості хоча б більше 10 разом? Хоча б цивільний досвід? А то вас послухаєш знають як полками командувати, а у самих досвіду хіба в черзі погавкати 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fair Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 34 хвилини тому, Дощ сказав: Аватарство піддається лікуванню, так, складно, довго, геморно але не безнадійно. Штірліц ще ніколи не був такий близький до провалу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 10 хвилин тому, Дощ сказав: тут є в когось з місцевих досвід керування людьми у кількості хоча б більше 10 разом Ну у мене є. І шо? Наче це щось таке екстраординарне. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 29 хвилин тому, US7IGN сказав: Вся робота виключно добровільно. Все що за примусом - підарська тема Немає добровольців в достатній кількості, масовий вхід закінчився у 2022 Всі ваші космічні пропозиції залиште казкарям, немає єдиноправильного рішення проблеми, його просто не існує. І напевно не буде ніколи, і не було в історії Не вірте тим хто говорить що кацапів можем перемогти військовим шляхом, хмара і все таке, не набирати аватарів, лише добровільно, платити їм 100500 млн кожному і т.п. хню - це все піздьож Задача гранично проста - нанести ворогу максимального ураження, вибити максимальну кількість живої сили, щоб ті, хто виживуть, запам'ятали цю бійню назавжди. У ворога напевно така ж задача, тому й виходу не проглядається, а всі розмови про мир - піздьож 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 15 минут назад, Дощ сказал: тут є в когось з місцевих піздунців досвід керування людьми у кількості хоча б більше 10 разом? Хоча б цивільний досвід? да, последние лет 8))) до этой минуты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 53 минуты назад, Дощ сказал: Треба спершу визначити причинно наслідковий зв'язок, ухилянти народили людоловів, а не навпаки Авжеж) Держава вкотре довела свою неспроможність адмініструвати певний процес ( в даному випадку мобілізацію), а винні громадяни) Я за своє життя проходив цю херню купу разів і в бізнесі і в приватному житті, від адміністрування ПДВ до доведення факту відсутності інших родичів у мами-інваліда. В нормальній державі такі питання, які має самотужки доводити державі Україна пересічний громадянин, просто не виникають. Змінено 14 годин тому користувачем Gonchik 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 минуту назад, Gonchik сказал: В нормальній державі такі питання у нас нет государства...просто корпорация...и борьба гур с сбу за хорошего русского это очередное доказательство этому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: Ну у мене є. І шо? Наче це щось таке екстраординарне. Візьми роту в 150 рил, або хоча б взвод у 30, з якими треба разом спати, їсти, срати, жити їхніми проблемами цілодобово 24/7 місяцями, вже роками - і охуєєш Але я впевнений що досвіду роботи немає навіть з 10, бо інакше б не дивувало що якомусь очкарику хтось там надавав копняків у бусі, наче це щось екстраординарне 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 минуту назад, Бармалей сказал: у нас нет государства...просто корпорация...и борьба гур с сбу за хорошего русского это очередное доказательство этому Ой, чоловіче, якби ж то корпорація. По факту просто клани змінюють один одного в процесі віджимання ресурсу, що лишився на цій території після розпаду совка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз